ah canım çok iyi anlıyorum seni, benzer bir olayı ben yasadım aslına bakarsan hala da yasamaya devam ediyorum sadece rahatsız edici boyutta değil su an.
seninkinin sevgilisi var benim bahsettiğim şahıs ise evli. üstelik biz çıkarken de nişanlıymış 1-2 ay kadar bi dönem görüşmüştük sürekli sakin mekanlara gitmek istiyordu ben bundan süphelendim bi de bazı maco tavırları hosuma gitmedi bi sekilde ayrıldık. kısa bi süre sonra bana bir sey itiraf edeceğini, görüşmemiz gerektiğini söyledi tamam dedim, görüştük itiraf etti nişanlı olduğunu, şaşırdım ama üzülmedim ben zaten gözden çıkarmıştım. bunu itiraf ederken; sana aşık olmak planlarımın arasında yoktu diye de ekledi, o gün bugün peşimi bırakmadı neler yasadım Allah biliyor..
adam evlendiği gün bile evimin önüne geldi, balayından 2 günde dönmüş sürekli aramalar mesajlar tehditler. sonra hayatıma biri girince o tehditlerden filan kurtuldum ama şu an aradan neredeyse 3 sene geçti twitterından sürekli bana gönderme yapıyor, hala evimin önünde dolandığını öğreniyorum orada yazdıklarından ve ne cesaret ki bunu kendi ad ve soyadıyla açtığı hesaptan yapıyor.
sen de hiç üzülme o pislikten ayrıldığın için şükret, o üzüldüğün kızın yerinde bir zamanlar sen vardın.tehditlerinden kurtulmak için de hayatımda biri var de ya da kıza söylemekle tehdit et ben öyle yapmıstım