- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Banada eglence çıktı hayatımda aksiyon yoktuBence boşverin gitsin,umursamayin....
Derdini ogrensem fena olmayacak aslinda biraz ego yaptim sanırımRahatsız ediyorsa hesabı engelleyin kafanız rahat olsun.
Bekleyin o zaman yakında dökülür derdi neymiş öğrenirsiniz.Derdini ogrensem fena olmayacak aslinda biraz ego yaptim sanırım
Senin canın sıkılmıs!hayat cok mu monotonBanada eglence çıktı hayatımda aksiyon yoktu
Ay evet ! İş ev sıkıldım biraz ekşın olsunSenin canın sıkılmıs!hayat cok mu monoton
Derdini öğrenmek istiyorum, biraz ego kasmak derdim galiba. Soyle yazsada terslesem felanEngelle?
Muhattap olmaya gerek yok amacı ilgi çekmek bariz.
Yinede bekle bence,ekşın icin uygun zamani kolla...Ay evet ! İş ev sıkıldım biraz ekşın olsun
Boşta kalmıştır yokluyordur.Derdini öğrenmek istiyorum, biraz ego kasmak derdim galiba. Soyle yazsada terslesem felan
Ona ne hacet canım. 2 sene sonra sevgisinden yoklayacak değil yaBoşta kalmıştır yokluyordur.
Mesaj bile yazamayan embesil işte
Haha merak uyandıracak bi hikaye at atlar muhtemelen sazanOna ne hacet canım. 2 sene sonra sevgisinden yoklayacak değil ya
Mesela ? Taktik verHaha merak uyandıracak bi hikaye at atlar muhtemelen sazan
Yok ilişkim fakat yem atmaya çalışıyor arkadaş. Uzun araliklarla fotograflari begeniyor taa gecmislerden. O yeme dusmem mantikli mi bilemiyorumBir iliski icerisinde degilsen sor bence. Ben olaam sorarsim. Sen hayirdir gardas?
Sen bana bakma ben baktığın yerde olurum tarzı salakça bsey ama merak uyandırır diğer kşilere gizlersin hikayeyiMesela ? Taktik ver
" we can always begin again " yazayim bariSen bana bakma ben baktığın yerde olurum tarzı salakça bsey ama merak uyandırır diğer kşilere gizlersin hikayeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?