Sizden o ayrılmış bence hiçbir girişimde bulunmayın, eğer istiyorsa sizinle o iletişime geçsin hem böylece sizi düşünüp düşünmediğini test etmiş olursunuz.Iyi akşamlar kızlar. Ben 4 ay önce eski sevgilim ayrıldım. Daha doğrusu o benden ayrıldı. Biraz tartışmıstık. Suç iki tarafliydi. Ben biraz agresif davarandim diyebilirim. Daha sonra beni her yerden engelledi bi tabi ben daha sonra bi kaç kez Özür dilemek için yeni hesap açtım Özür Diledim ama o hesapları da engelledi. Şimdi ise hem instadan hem whatsaptan engelleri kaldırmış. Bi kaç hafta önce farkettim. Dün ise instadan eski attığı bi mesaja bakarken yanlışlıkla beğendim o da gördü. Acaba bi mesaj atsam mi yoksa ondan mi beklesem ne dersiniz??
Bırakmıştım aslinda instadan engeli kaldırdığını görünce kafam karıştı sanırım o mesaj atmazsa bu durum da geçeçekti. Kolay olmuyor ilk sevgili !Azcık gurur yahu..
Siz bir adım atıp özür dilemişsiniz ve engellenmişsiniz . Demekki adam mutlu bırak . Sende hayatına bak .
Bu kadar saplantılı olmayınn..
Kolay olmuyo olabılır ama insanında bır gururu olmalı .Bırakmıştım aslinda instadan engeli kaldırdığını görünce kafam karıştı sanırım o mesaj atmazsa bu durum da geçeçekti. Kolay olmuyor ilk sevgili !
Haklısınız dün begeni gittiği için atsam mi diye düşündüm battı balık yan gider hesabı. Engeli kaldırdığından beri düşünmüyordum aslinda. Bir de bi kaç arkadaşım mesaj at ne olcak falan dedi ama kaçan balık büyük olur sanırım atmıcam mesajKolay olmuyo olabılır ama insanında bır gururu olmalı .
Bu kadar peşinden koşarsan kaçar tabıkı .
Herzaman kaçan taraf ol .
En beğendiğim cevap bu oldu. Gelirse değerlendiririm gelmezse de canım sağolsun :) tesekkürlerSizden o ayrılmış bence hiçbir girişimde bulunmayın, eğer istiyorsa sizinle o iletişime geçsin hem böylece sizi düşünüp düşünmediğini test etmiş olursunuz.
En beğendiğim cevap bu oldu. Gelirse değerlendiririm gelmezse de canım sağolsun :) tesekkürler
Iyi akşamlar kızlar. Ben 4 ay önce eski sevgilim ayrıldım. Daha doğrusu o benden ayrıldı. Biraz tartışmıstık. Suç iki tarafliydi. Ben biraz agresif davarandim diyebilirim. Daha sonra beni her yerden engelledi bi tabi ben daha sonra bi kaç kez Özür dilemek için yeni hesap açtım Özür Diledim ama o hesapları da engelledi. Şimdi ise hem instadan hem whatsaptan engelleri kaldırmış. Bi kaç hafta önce farkettim. Dün ise instadan eski attığı bi mesaja bakarken yanlışlıkla beğendim(mesajı begendim) o da gördü. Acaba bi mesaj atsam mi yoksa ondan mi beklesem ne dersiniz??
Haklısınız aslında sanırım biraz özgüven problemi yaşadım terk edilince şimdi tekrar kafam karıştı ama artık taviz vermicem istiyorsa o koşun peşimdeHiç kimsenin peşinden bu kadar koşmayın. Kıymetiniz olmaz. Çok istiyorsa o koşsun peşinizden. Biraz zor olun.
Ben de kolay vazgeçer insanın eş olamayacağını düşünüyorum. Ama yazarsa ne tepki veririm bilmiyorum ciddenBeni istemeyen her yerden engelleyip ayrılan eski sevgilim geri döndü. Hatta 3. dönüşünde ikna olup kabul ettim. Ama bana aynı şeyleri yaşattı. Yine engelledi ve gitti. Bu sefer dönmesini istiyorum ama haddini bildirmek için. Bakalım ne zaman dönecek?
Daha ilk sevgilide prensiplerini oturt yoksa iki üç derken canına okur bu erkeklerBırakmıştım aslinda instadan engeli kaldırdığını görünce kafam karıştı sanırım o mesaj atmazsa bu durum da geçeçekti. Kolay olmuyor ilk sevgili !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?