Eski sevgili

Hanımefendi hiç yaşadıniz mi bu duyguyu mesaj atmak hiç dogry değil ama biz insanız sevince insanın canı aciyinca zaafı da oluyor tabi bazı insanlar bu konuda daha güçlü iradeli ama bu yaşla alakalı değil kızarım tabi üslup önemli

Yaş kaç?
Ne istediğinize karar vermelisiniz önce.
Ne ilgisi var yaşla Allahim hep mi böyle insanlara denk geliyorum anlamıyorum ki yaşım 26 ne istediğini bilmemek değil şunu demek istedim ben ben de onun gibi biriyle olsun istemiyorum ama yine de içim acıyor sevdiğim için unutmak istiyorum bu duygudan kurtulmak için sizde de böyle oluyor mu diye sordum yahu ne halden anlamaz çıktınız ergenlik yaş falan ne ilgisi var ya

Zorla mı yazdırıyoruz size yazınca para falan mı kazanıyorsunuz madem ergen yazısı olarak boş durum olarak değerlendirdiniz yazmayın! HEY Allah'ım

kafa error zaten niye arıyorsun ki eski sevgiliyi adamın burnu kaf dağını aşmıştır sayende.

Herkes yaşayacak bu durumu mutlaka takmayın öyle insanları. Duyguların yaşı olmaz hem.
Evet duyguların asla yaşı olmuyor irade de önemli bazı insanlar daha inat asla geri adım atmıyor aslında böyle olmak lazım ama işte bunu herkese anlatmak zor ve gerçekten kötü durum ben de düşündüm çok kendini bir şey sandı ama elbet devran dönecek

Haddinizi bilin önce, benimle böyle konuşamazsınız.
Tavırlarınız liseli ergenlerin tavırları gibi olduğu için insanlar size yaşınızı soruyor. Bir onunla olsun istemiyorum diyorsunuz, bir sevmiyorum soğudum diyorsunuz bir seviyorum diyorsunuz önce bir ne istediğinize karar verin demek istedim.

Yapılanı hazmedemiyorsunuz.Haklısınız insanız.Hepimiz dönem dönem ayni yada baska konularda yaşıyoruz bu tarz şeyler.
Ama onun umrunda olsa mantığı,empatisi olsa yapmazdı.siz mesaj atip kendinizi anlatmaya yada hırsınızı cikarmaya çalıştıkça ondan vazgecemediginizi düşünüyor.Egosunu tatmin ediyordur.
En güzel cevap yok saymak.hic olmamis gibi davranmak hakkı bu bence.

Okumayı biliyor musunuz? Farzedin ben ergenim siz 7 yaş altı misiniz? Gerçekten anlama zorluğu yaşıyorsunuz sevmiyorum demedim dikkatli okuyun hanımefendi istemiyorum bana bunu yapan biriyle olsun istemem bundan sonra ama içim yanıyor diyorum neyse ya haddimi bildiğim için bu kadar kibar yazıyorum siz ama haddini bilseniz ergen misin falan diye konuya giriş yapılmayacağını bilirsiniz üslup diyorum ben bir insanı anlamasaniz bile güzelce sorabilirsiniz yaşı veya başka bir şeyi neyse öyle büyük zaman kaybı oldunuz ki size yazmak da boş!

İşte aradığım cevap bu beni anlıyorsunuz onca söz vaad 3 yıl sonra bu şekilde yüzüstü bırakilmak hele ki evlilik hazırlığında çok zoruma gitti çok canımi yaktı

Acil toparlannnn acil . Ne oluyor mesaj atınca onun yerine yaz başka biyere not et içini dok . Onu itip totosunu kaldırmak dışında bir şey yapmıyorsun biraz kendine odaklan

Bunun yaşla ilgisi yok aslında sadece duyguları karışık. Şuan karşınızda duyguları karışık bir insan var . Bu tarz cümleleri ben de kurmuştum ama destek olan arkadaşlarım vardı ve geçtikten sonra da kendime gülmüştüm boşuna takmışım diye ama insan yaşamadıkça bilmiyor. Bazen çok karmaşık oluyor doğrular insan kendine bile yalan söylüyor, istemiyorum diyor ya aslında istiyor sadece şuan karmaşık bir dönemde. Bence biraz kırmadan konuşulmalı

Acil toparlannnn acil . Ne oluyor mesaj atınca onun yerine yaz başka biyere not et içini dok . Onu itip totosunu kaldırmak dışında bir şey yapmıyorsun biraz kendine odaklan
Kesinlikle haklısın işte tamamen unuttuğum gün o kadar rahat edeceğim ki onun dışında benim yüzümden gereksiz özgüvene sahip oldu evet kendini bir şey sandı ama ilahi adalete çok inanıyorum emin olun tam tersi de olacak

onun gibi bir hainle evlenmek istemiyorum tek istediğim unutmak hala içim yanıyor

hazımsızlıktan içiniz yanıyor olabilir.
yoksa insan hain birini sevmeye devam etmez. aklınız hain olduğuna kanaat getirdiyse sevilmeyecek biri olduğunu da anlamıştır. siz hırsınızı alamamışsınız o yüzden takıntı olmuş.

Hanımefendi soğudum yazmışsınız, soğuyup aşık olma imkanınız var mı acaba? Gerçekten Tavırlarınız da, konuşmanızda liseliler gibi. Ben konunuzu anladım, bu yüzden yaşınızı sordum, çünkü 26 YAŞA göre yaptıklarınız olgunca değil. Ama siz benimle bu şekilde 7 yaşında mısınız tarzı konuşamazsınız, düzgünce cevap vererek hatamı söylemek yerine atar yapanda sizsiniz, ben değilim. Duygu karmaşası yaşıyor olabilirsiniz ama benimle bu şekilde konuşamazsınız, 7 yaş altı olanda sizsiniz belli ki. Her neyse, sinirinizden yapıyorsunuz bunları, içiniz soğuyunca unutursunuz. Bu süreçte beyniniz size oyun oynayıp sürekli iyi olduğunuz, mutlu olduğunuz anıları hatırlatır, siz ısrarla size yapılan kötülükleri, kötü yönlerini düşünün. Böyle böyle unutursunuz. Mümkünse bu süreci psikolog ile destekleyin. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes aynı değil yapacak bir şey yok.kimi insanlar çok takar kimileri umursamaz, kimileri sakindir kimleri çabuk öfkelenir. Herkes aynı olamaz ki. Çok dert etmeyin bir gün hiç umrunuzda dâhi olmaz.

Bana üslubumla ilgili olan hatamı güzelce söylese, ters atarlı bir şekilde geri dönüş yapmasa bende kırmadım. Karmaşık bir durumda diye tolore edecek değilim, bende burada çok üzgün olduğumda acımasızca tepkiler aldım bir kere bile yorum sahibine bu şekilde bir geri dönüşte bulunmadım. Burası bir platform olabilir ama herkes kafasına göre istediğini yazamaz. Ben konuyla ilgili cevabımı verdim zaten, sizde uyardığınız için teşekkür ederim. İyi günler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…