Eski sevgili

Bunun yaşla ilgisi yok aslında sadece duyguları karışık. Şuan karşınızda duyguları karışık bir insan var . Bu tarz cümleleri ben de kurmuştum ama destek olan arkadaşlarım vardı ve geçtikten sonra da kendime gülmüştüm boşuna takmışım diye ama insan yaşamadıkça bilmiyor. Bazen çok karmaşık oluyor doğrular insan kendine bile yalan söylüyor, istemiyorum diyor ya aslında istiyor sadece şuan karmaşık bir dönemde. Bence biraz kırmadan konuşulmalı
İnşallah istemiyorum düşünüyorum olsa bile her an insan düşünecek bir kere gitti yine gider bir arkadaşım kendisini bırakan biriyle 1 yil sonra evlendi onu kinamiyorim ama öyle şaşırıyorum ki görünce çocuğun kıza söylediği iğrenç laflari biz bile hatırlıyoruz sürekli görünce o hatırlamıyor mu içinde bir yerlerde kırılmıyor mu o yüzden diyorum istemiyorum istemiyorum sensiz yapamıyorum gibi yazmayin falan demişler zaten öyle yapamıyorum ölüyorum tarzında olsam sürekli dua ederim Allahım olsun diyee belki de bu kadar zoruma gittiği için ona yazdım düşünsenize 3 yıl birini çok sevmek fedakarlıkta bulunmak gibi hata yapıyorsunuz para biriktiriyorsunuz çok masum seviyorsunuz annesi gelecek diye tanışmaya ne yapacağınızı bile düşünüyorsunuz o cok sevdiğiniz adam sandığınız pat diye sizi bırakıyor ve inanmıyorsunuz bu o adam mı diye şaşırıyorsunuz kimin zoruna gitmez Allah aşkına insanların anlayışsiz olması çok üzdü beni

Bana üslubumla ilgili olan hatamı güzelce söylese, ters atarlı bir şekilde geri dönüş yapmasa bende kırmadım. Karmaşık bir durumda diye tolore edecek değilim, bende burada çok üzgün olduğumda acımasızca tepkiler aldım bir kere bile yorum sahibine bu şekilde bir geri dönüşte bulunmadım. Burası bir platform olabilir ama herkes kafasına göre istediğini yazamaz. Ben konuyla ilgili cevabımı verdim zaten, sizde uyardığınız için teşekkür ederim. İyi günler. :)
Kafası duyguları karışık o yüzden öyle yazmış çünkü insan bu dönemde kendini avutmak istiyor kandırmak istiyor ama sonra bir bakıyor unutmuş bitmiş, düşününce de gülüyor haline:) iyi günler.

hazımsızlıktan içiniz yanıyor olabilir.
yoksa insan hain birini sevmeye devam etmez. aklınız hain olduğuna kanaat getirdiyse sevilmeyecek biri olduğunu da anlamıştır. siz hırsınızı alamamışsınız o yüzden takıntı olmuş.
Keşke kalbi değiştirmek bu kadar elimde olsa tabi herkes unutulur ama acısı sancılı oluyor

İnşallah istemiyorum düşünüyorum olsa bile her an insan düşünecek bir kere gitti yine gider bir arkadaşım kendisini bırakan biriyle 1 yil sonra evlendi onu kinamiyorim ama öyle şaşırıyorum ki görünce çocuğun kıza söylediği iğrenç laflari biz bile hatırlıyoruz sürekli görünce o hatırlamıyor mu içinde bir yerlerde kırılmıyor mu o yüzden diyorum istemiyorum istemiyorum sensiz yapamıyorum gibi yazmayin falan demişler zaten öyle yapamıyorum ölüyorum tarzında olsam sürekli dua ederim Allahım olsun diyee belki de bu kadar zoruma gittiği için ona yazdım düşünsenize 3 yıl birini çok sevmek fedakarlıkta bulunmak gibi hata yapıyorsunuz para biriktiriyorsunuz çok masum seviyorsunuz annesi gelecek diye tanışmaya ne yapacağınızı bile düşünüyorsunuz o cok sevdiğiniz adam sandığınız pat diye sizi bırakıyor ve inanmıyorsunuz bu o adam mı diye şaşırıyorsunuz kimin zoruna gitmez Allah aşkına insanların anlayışsiz olması çok üzdü beni
Aynen şuan o sizden ayrıldığı için yazdınız. Ayrılan taraf siz olsaydınız eminim takmazdiniz şuan o adam da bu yüzden rahat , siz syrilsaydiniz bu kez ona dert olurdu. Zaten bu süreç geçse diyeceksiniz Allah'ım iyi ki cevap vermemiş bana bunu da yalandan değil içten diyeceksiniz. Şuan insan kendini avutmak istiyor olay bundan ibaret

Hanımefendi soğudum yazmışsınız, soğuyup aşık olma imkanınız var mı acaba? Gerçekten Tavırlarınız da, konuşmanızda liseliler gibi. Ben konunuzu anladım, bu yüzden yaşınızı sordum, çünkü 26 YAŞA göre yaptıklarınız olgunca değil. Ama siz benimle bu şekilde 7 yaşında mısınız tarzı konuşamazsınız, düzgünce cevap vererek hatamı söylemek yerine atar yapanda sizsiniz, ben değilim. Duygu karmaşası yaşıyor olabilirsiniz ama benimle bu şekilde konuşamazsınız, 7 yaş altı olanda sizsiniz belli ki. Her neyse, sinirinizden yapıyorsunuz bunları, içiniz soğuyunca unutursunuz. Bu süreçte beyniniz size oyun oynayıp sürekli iyi olduğunuz, mutlu olduğunuz anıları hatırlatır, siz ısrarla size yapılan kötülükleri, kötü yönlerini düşünün. Böyle böyle unutursunuz. Mümkünse bu süreci psikolog ile destekleyin. İyi günler.
Keşke baştan alttaki önerileri verseydiniz kızdım çünkü size çünkü ben ciddi bir şey acımı yazıyorum bakıyorum ergen misin vs yapmayın Allah aşkına dogru mu ayrıca yine şaşırıyorum bir insan sevdiğinin kötü özelliğini görüp soguyabilir bu kalbimden çıkardım unuttum pat diye her duygu gitti diyebilir mi unutmak daha farklı inanın tekrar söylüyorum bunları başkası yaşasa ki öyle olduğu zamanlarda unutacaksın diye destek verirdim olayın içinde olunca insan mesaj atmak gibi hatalar yapabiliyor siz mesajınızı gülerek dalga geçen bir emoji ile attiginiz için sinirlendim neyse bunun da önemli yok iyi günler

yoo anlamadım. akıl ile hain olduğuna hükmettiğiniz kişiyi sevmeye devam edilmez aklımızla severiz çünkü.
siz dediğim gibi takıntı yapmışsınız sevdiğinizi zannediyorsunuz.
Biraz farklı düşünce felsefi mi desem ne desem nasıl oluyor ki akılla sevmek aklınız farklı kalbiniz farklı demedi mi hiç bence bu konuda konu açın herkes bilsin bilgi paylaşımı olsun çünkü çoğu farklı düşünüyor şaşirdim şimdi bunu asla ignelemek için yazmıyorum gerçekten aklım başka diyor kalbim başka bu sözleri duymuşsunuzdur siz nasıl seviyorsunuz hemen unutuyor musiniz

yoo anlamadım. akıl ile hain olduğuna hükmettiğiniz kişiyi sevmeye devam edilmez aklımızla severiz çünkü.
siz dediğim gibi takıntı yapmışsınız sevdiğinizi zannediyorsunuz.
Inşaallah sevdiğimi Zannediyorumdur bunu öyle çok isterim ki

Inşaallah sevdiğimi Zannediyorumdur bunu öyle çok isterim ki

sağlam kafa ile oturup düşünün.
o kişiden bağımsız olarak size yaptıklarını o değil de başka bir erkeğin yaptığını düşünün onu da sevdiğinizi söyleyebilir miydiniz? siz hırsınızı alamamışsınız o yüzden aklınızdan çıkmıyor.

sağlam kafa ile oturup düşünün.
o kişiden bağımsız olarak size yaptıklarını o değil de başka bir erkeğin yaptığını düşünün onu da sevdiğinizi söyleyebilir miydiniz? siz hırsınızı alamamışsınız o yüzden aklınızdan çıkmıyor.
Ama başkasıni tanımıyorum ve sevmiyorum bunu düşünsem etki eder mi ki

Gerçekten kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen kaç kere mesaj attım artık umrunda bile değilim cevap bile vermiyor artık ve bazen delirecek gibi oluyorum bazen de kendime geliyorum soğudum vs. Ama yaptığı şey çok zoruma gidiyor dayanamıyorum çok yoruldum aklıma geldiğindr onu önemsememek sevmemek istiyorum deseler ki onunla evleneceksin onu da kesinlikle istemiyorum çok bedduami aldı çok kötülük yaptı onun gibi bir hainle evlenmek istemiyorum tek istediğim unutmak hala içim yanıyor ona niye mesaj atıyorum onu da bilmiyorum farzetsem oldu nasıl içim alacak onun yaptıklarını içimden hiçbir şey gelmiyor onu da istemiyorum ama niye acı çekiyorum bilmiyorum kafayi yicem niye vazgeçemiyorum 😨😨😨😨😨😨😓😓😓😓😓😓😰😰😰😰😰😰😰 Siz de böyle oluyor musunuz duygularınızda
ergenmisin diye sorarlar olmuş boyle bir ukalalık yapamam her yaşta hıssedilebilir seni anlıyorum besleme onu bence bir tanıdığım kızda 40 a gelecek artık daha doğrusu esimin tanıdığı eşime anlatıyordu sevgilisinin yeni sevgilisiyle konuşmuş cocuk onun sayesinde bulunmaz hint kumaşına dönüştü besleme ulaşılamayan erkek moduna giriyorlar telkin fayda etmiyorsa psikolojık destek alabilirsin zor bir durum Allah kolaylık versin

ergenmisin diye sorarlar olmuş boyle bir ukalalık yapamam her yaşta hıssedilebilir seni anlıyorum besleme onu bence bir tanıdığım kızda 40 a gelecek artık daha doğrusu esimin tanıdığı eşime anlatıyordu sevgilisinin yeni sevgilisiyle konuşmuş cocuk onun sayesinde bulunmaz hint kumaşına dönüştü besleme ulaşılamayan erkek moduna giriyorlar telkin fayda etmiyorsa psikolojık destek alabilirsin zor bir durum Allah kolaylık versin
Ukalalık kısmını çok dogry yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim haklısınız ne gerek var zaten bu saatten sonra geçer elbet

Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum. Umarım ileride öyle biri karşıma çıkar ki onu unutur gider, iyi ki olmamış derim.
Bi gün daha iyi biri olacak ve iyiki onla bitmiş diyeceksiniz. Henüz başıma gelmedi ama bende bunun olacağına inanıyorum.

Back
X