Ne alaka?Ergen misiniz yaş kaç?
Evet haklısınız dogry elbet unutamam demiyorum zaten ama hala onu düşünmek beni üzüyor olgun biriyim burada neler neler okuyorum diyorum elbet var bir hayır ben aklima geldiğinde üzülmeyeyim hiçbir şey hissetmeyeyim istiyorum 3 yıl ağır geliyor 3 yıl sonra yüzüstü bırakılmak...Unutursunuz zamanla,dünyada milyonlarca insan var,inanın ondan çok daha iyileri de var,biraz dışarıdan bakmaya çalışın olaylara,o olmuyorsa başkası olur.Bu günleri de unutursunuz hatta kızarsınız kendinize neden ısrar etmişim diye.
E
Evet haklısınız dogry elbet unutamam demiyorum zaten ama hala onu düşünmek beni üzüyor olgun biriyim burada neler neler okuyorum diyorum elbet var bir hayır ben aklima geldiğinde üzülmeyeyim hiçbir şey hissetmeyeyim istiyorum 3 yıl ağır geliyor 3 yıl sonra yüzüstü bırakılmak...
Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum. Umarım ileride öyle biri karşıma çıkar ki onu unutur gider, iyi ki olmamış derim.E
Evet haklısınız dogry elbet unutamam demiyorum zaten ama hala onu düşünmek beni üzüyor olgun biriyim burada neler neler okuyorum diyorum elbet var bir hayır ben aklima geldiğinde üzülmeyeyim hiçbir şey hissetmeyeyim istiyorum 3 yıl ağır geliyor 3 yıl sonra yüzüstü bırakılmak...
Takıntı yapmışsın. Sen böyle deli divane olmuşken o hayatına bakıyorGerçekten kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen kaç kere mesaj attım artık umrunda bile değilim cevap bile vermiyor artık ve bazen delirecek gibi oluyorum bazen de kendime geliyorum soğudum vs. Ama yaptığı şey çok zoruma gidiyor dayanamıyorum çok yoruldum aklıma geldiğindr onu önemsememek sevmemek istiyorum deseler ki onunla evleneceksin onu da kesinlikle istemiyorum çok bedduami aldı çok kötülük yaptı onun gibi bir hainle evlenmek istemiyorum tek istediğim unutmak hala içim yanıyor ona niye mesaj atıyorum onu da bilmiyorum farzetsem oldu nasıl içim alacak onun yaptıklarını içimden hiçbir şey gelmiyor onu da istemiyorum ama niye acı çekiyorum bilmiyorum kafayi yicem niye vazgeçemiyorumSiz de böyle oluyor musunuz duygularınızda
Kafayı başka şeylerle meşgul etmek lazım. Bu da olmuyorsa yeni biri kesin çözüm.
İnanjn takıntı değil o dönsün kesinlikle hiç istemedim sadece üzülüyorim bir an önce unutmak istiyorum kendime kızıyorum o kim ki unutunca ben de biliyorum önemsemeyecegimi işte bir unutsamTakıntı yapmışsın. Sen böyle deli divane olmuşken o hayatına bakıyor
Burda üyeler yazmış. İlerde ona attığın her mesaj için pişman olacaksın. Zaten bu gerçek. Bu süreci atlatmak için aklına her mesaj atmak geldiğinde telefonu bırak dışarı yürüyüşe çik mesela. Sakın sakın yazmaİnanjn takıntı değil o dönsün kesinlikle hiç istemedim sadece üzülüyorim bir an önce unutmak istiyorum kendime kızıyorum o kim ki unutunca ben de biliyorum önemsemeyecegimi işte bir unutsam
İnsanlari dert ettikleri şeye göre yaftalayamazsiniz yaş sınırı getiremezsiniz ben 26 yaşında öğretmenim ergen de değilim herkesin imtihanı derdi başka ilgilenmiyorsaniz neden liseli tarzında laflar söylüyorsunuz? İnsanların dert ettikleri şey sizin için küçük olabilir ama onlarla dalga geçemezsiniz sizin gibiler yüzünden ortalık anlayışsız diğerinin sıkıntısıyla iki lafla dalga geçebilen insanlar çoğaldı yazıklar olsun ya bitmediniz gittiErgen misiniz yaş kaç?
Zaten yazmak da boş bazen diyorum mantıklı düşünmeye çalışıyorum yazsam ne olacak zaten neyin değişmesini istiyorum ki sadece yaptığını sindiremiyorum ben onu sevmistim böyle haksız muamele içimi yakıyorBurda üyeler yazmış. İlerde ona attığın her mesaj için pişman olacaksın. Zaten bu gerçek. Bu süreci atlatmak için aklına her mesaj atmak geldiğinde telefonu bırak dışarı yürüyüşe çik mesela. Sakın sakın yazma
Vallahi o an gelsin istiyorum nefreti bile kalmasin içimde el Hakem Allah keser döner sap döner gün gelir hesap dönerMerak etmeyin gün gelecek Nefret dahi etmeyeceksiniz. Sanırım yeni olduğu için böyle, birçok insan bu yollardan geçmiştir. Bence mesaj atmayın çünkü ilerideki tek pişmanlığınız bu olur. Onun dışında bırakın üzülmeyi aklınıza gelmeyecek.
Emin olun bundan şuan haksızlık yapıldığını düşündüğünüz için üzülüyorsunuz ve bir de alışkanlık olmuş sonuçta 3 yil. Sizi sıkılmadan dinleyecek bir arkadaş bulun , acı geçene kadar anlatın. Bir gün kalkacaksiniz acı gitmiş sonra da aklınızdan çıkmaya başlayacak. Şimdi diyorsunuz asla geçmez , ne zaman bitecek ,ne yapacam, İnşallah mutlu olmaz gelir pişman olur vs. ama inanın ki her şey geçiyor. Film ve dizi izleyin çok iyi gelir size , mesela ezel:))Vallahi o an gelsin istiyorum nefreti bile kalmasin içimde el Hakem Allah keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Oyle olacak:)Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum. Umarım ileride öyle biri karşıma çıkar ki onu unutur gider, iyi ki olmamış derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?