Eski sevgili

Deniz3486

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
284
9
13
39
Kızlar 2014 yılında benden ayrılan 6 yıllık eski erkek arkadasım bu aralar bana yazmaya başladı . Kendisi evli sanırım 2017 yılında evlendi 1 kızı var . Bende 1,5 yıllık evliyim . Başta istek gönderdi kabul etmedim sonra yazmaya başladı sosyal ağdan nbr nasılsın bu aralar aklıma sen geliyorsun gecen Kuşadası'ndaydık eşimle anılarım canlandı eskisi gibi hala bunları şunları mı seviyorsun vs diye dayanamadım kendisini engelledim sonra başka bi sosyal ağdan yazdı bende yazmaması gerektiğini evli olduğumuzu eşine acımıyorsan çocuğuna acı fln dedim ayrıca rahatsız etmemesi gerektiğini fşn söyledim daha da ileri ye giderse eşime söyleyeceğim ve şikayette bulunacağımı yazdım butun bnlara rağmen hala yok eskiden böyle yapardın şimdi neler yapıyorsun vs vs demeye başladı. Eşime söylemeli miyim? Engelledim ama her yerden kendisinin kötü niyeti yokmuş sadece pek mutlu değilmiş eskileri yad ediyormuş ben istemiyorum dedim engelledim ama korkuyorum da açıkçası .. eşinden de mi korkmuyor nedir ?

Asla cevap yazmayın ne olur ne olmaz kullanır bunu ilerde size.Engellemeye devam edin eğer sürerse eşinize söyleyin ama son çare olsun o.

ay lütfen ya evliymişsin buraya konu açaçak kadar bile değmez. sorman hata gereksiz. bana biri öyle yapsa elim ayağım tıtrer, direk engeli basarım. üstüne kocama söylerim.

yanlış anlaşılma olmasın suçlayıcı gibi olmuş. direk engelle yazma hiç birşey.

Onun niyetinden bize ne Ay kizdim ama simdi ha nedir bu senin basini belaya mi sokacak vallah bence esine söyle direkt Kökten halet Yoksa „Ben böyle olacagani bilmedim istemedim“ ile kötü Bir son bulcak bu pis is

Çok ilgincsiniz ne münasebet cevap veriyorsunuz

Benimde ilk evlendigim yıl eski erkek arkadaş dadandı, ne cevap verdim ne de eşime söyledim
Asla da muhattap almam Allah korusun.

Elinizle kendinizi yakmayin bı zahmet

Blöf yaptığınızı düşünüyordur. Yazdıkça engelleyin ve düşünmeyin cevap da yazmayın. Belli ki heyecan arıyor.

asla cevap yazmayın. her seferinde direkt engelleyin. boş anınıza denk gelir falan, sonra eşinize de açıklayamazsınız

Herkesin böyle bir yüzsüzü var herhâlde yırtık dondan çıkar gibi zamanlı zamansız ortaya çıkan Engel, spamne varsa basın. Açıklama dâhi yapmayın.

Eşinin haberi olduğunu sanmıyorum, kendisine macera arıyor ve aklına siz gelmişsiniz. Yerinizde olsam asla cevap vermezdim her yerden engellerdim, umarım daha fazla saçmalamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…