Eski sevgili

Ben böyle konuları anlamıyorum hiç. Siz istemedikçe size ulaşamaz. Bir yazar engellersiniz iki yazar engellersiniz. Kaç hesap açacakta yazacak sanki gerekirse yüz kere engellersiniz çok zor mu..Cevap yazıp yapma etme demek bana çok mantıklı gelmiyor..

Konuşmayın bile Allah korusun iftira bile atabilir size direk engelleyin.

evlilikde Ufak bi darlanmada, eskiye özlem? nadirde olsa insanlarda var galiba ama sonu pişmanlik bosver görmezden gel gelmezsen sonunda yine sen uzulursun evlinin sevgisi evine gidene kadarmiş Bacimm 🕊

evlilikde Ufak bi darlanmada, eskiye özlem? nadirde olsa insanlarda var galiba ama sonu pişmanlik bosver görmezden gel gelmezsen sonunda yine sen uzulursun evlinin sevgisi evine gidene kadarmiş Bacimm 🕊
Saçmalık kendin ayrıldın zamanında onun üstüne benmde sevgililerim oldu yani kendi severek evlendi 1 tane çocuğu var eee heyecan bitince eski sevgiliyi merak et . Bende evliyim 1,5 yıllık gayet mutluyum yani

Çok açık söylüyorum. Eşime ilk anda söylerim.

Hiç cevap vermeden engellemeliydiniz…

kesinlikle cevap yazma ne olursa olsun ve esine de soyle bence (tabi sakin birisi ise)

Asla cevap vermeyin.

Cevap yazıp daha fazla iletişim kurmasını sağlarsınız.
Mesajını bile açmayıp o şekilde bırakacaksınız yada engelleyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…