Eski Sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vra3647

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
34
-11
6
23
4 yıldır ayrıl barış bir ilişkimiz vardı uzun süreli ayriligimizda şerefsizlik yaparak gitti fakat yazmıştı tekrar olduk bir sene sürdü ve bir ay önce ayrıldık düşman degiliz arada konuşalım falan dedi sonrasında yazmadı sevgili yapmış dayanamadım yazdım dalga geçti resmen benimle aramam dersin ama Allah çok aratır dedim hiç sanmıyorum falan yazdı çok yabancılaşmış bir tarafları oynamış çok büyük konuştu onu köpek etmek istiyorum sizce dönme ihtimali var mı?

Ex bitmiş gitmiş arkana değil daima önüne bak

Dönse kabul mu edeceksiniz?
Ayrılmış, yeni birini bulmuş bırakın gitsin. Siz yazdıkça bı tarafları kalkacak ama hayatınıza devam edip o hiç olmamış gibi davranırsanız o zaman ancak pişman olur ki bence o zaman da siz kabul etmeyin

Dönse kabul mu edeceksiniz?
Ayrılmış, yeni birini bulmuş bırakın gitsin. Siz yazdıkça bı tarafları kalkacak ama hayatınıza devam edip o hiç olmamış gibi davranırsanız o zaman ancak pişman olur ki bence o zaman da siz kabul etmeyin
yazmam bu saatten sonra zaten yaptığı büyük saygısızlık verdiğim değeri arasın istiyorum

unutmaya başlamıştım bir ay oldu ayrılalı bu konu çıktı barışmak istemiyorum intikam amacım

Bu konu cikti derken? Adam hayatina bakmiş yeni sevgilisi de olmuş size hesap mi verecekti veya sevgili yapmadan öncesinde izin mi almaliydi? Neyin intikami bu? Arada konuşalim demek senden başkasi hayatimda olmayacak demek değil. 🙄
Çok garipsiniz. Sizin kafadaki erkek versiyonlar daha da tehlikeli.

şerefsizlik yaparak gitti fakat yazmıştı tekrar olduk bir sene sürdü

Of yani sizde adam şerefsizlik yaparak gidiyor affediyorsunuz. Ne gururunuz oluyor ne kendinize verdiğiniz bir değer oluyor. Ne zaman başkasıyla beraber ühü ühü bana yanlış yaptı. Araya başka kadın girmeden ağzınıza s.ıçsalar sesiniz çıkmıyor kızgınlığınız olmuyor.

unutmaya başlamıştım bir ay oldu ayrılalı bu konu çıktı barışmak istemiyorum intikam amacım
İntikam nedir neden alınır hangi durumlarda alınması gerekir?
Ayrılmışsınız.
Herkes yoluna gitmiş.
Siz gidememişsiniz.
Karşı taraf hayatına birini almış.
Sizin iletişim talebinizi haklı olarak reddetmiş.(hayatında biri olan insanların yapması gerektiği gibi)
Neyin intikamı bu?
Aldatma yok bişey yok

Bu konu cikti derken? Adam hayatina bakmiş yeni sevgilisi de olmuş size hesap mi verecekti veya sevgili yapmadan öncesinde izin mi almaliydi? Neyin intikami bu? Arada konuşalim demek senden başkasi hayatimda olmayacak demek değil. 🙄
Çok garipsiniz. Sizin kafadaki erkek versiyonlar daha da tehlikeli.
4 yıllık bi ilişkiyi 1 ayda unutması benim zoruma giden o anlık şokla da mesaj attım saygısızlığı zoruma gitti ha bunu normal karşılıyorsanız siz de sıkıntılısınız demek ki

İntikam nedir neden alınır hangi durumlarda alınması gerekir?
Ayrılmışsınız.
Herkes yoluna gitmiş.
Siz gidememişsiniz.
Karşı taraf hayatına birini almış.
Sizin iletişim talebinizi haklı olarak reddetmiş.(hayatında biri olan insanların yapması gerektiği gibi)
Neyin intikamı bu?
Aldatma yok bişey yok
başka birini bulması değil sıkıntım benim 1 ayda unutması zoruma gitmişti onca yılı yazdım saygısızca bir şey söylemedim hesap sormadım geri don demedim dalgaya aldi randomlar falan zoruma gitti ben de pişman olsun istiyorum doğal olarak

4 yıldır ayrıl barış bir ilişkimiz vardı uzun süreli ayriligimizda şerefsizlik yaparak gitti fakat yazmıştı tekrar olduk bir sene sürdü ve bir ay önce ayrıldık düşman degiliz arada konuşalım falan dedi sonrasında yazmadı sevgili yapmış dayanamadım yazdım dalga geçti resmen benimle aramam dersin ama Allah çok aratır dedim hiç sanmıyorum falan yazdı çok yabancılaşmış bir tarafları oynamış çok büyük konuştu onu köpek etmek istiyorum sizce dönme ihtimali var mı?
onu köpek etmek istiyorum derken siz peşinde koşturmuş olacaksınız farkında mısınız, bitirmeyi bilmek gerek kendinize duyduğunuz saygıdan.

4 yıllık bi ilişkiyi 1 ayda unutması benim zoruma giden o anlık şokla da mesaj attım saygısızlığı zoruma gitti ha bunu normal karşılıyorsanız siz de sıkıntılısınız demek ki

İnsanin ne kadar zaman da unutacagina da siz karar vermeliydiniz pardon. Hatta ara ara size sormasi lazimdi unutma sürem doldu mu artik diye.
Biriyle bir süre sevgili oldunuz diye o kişinin hayati üzerine bu kadar her şeyi kendinize hak göremezsiniz ya. Bitmiş mi bitmiş işinize bakarsiniz o saatten sonra.

Siz unutamadınız diye karşıdaki tarafta unutmayacak diye bir şey yok ki. Ayrıca zorunuza gitmesi karşı tarafı zerre ilgilendirmez. Yazmayın yani kendinizi düşürürsünüz sadece. Artık kendi hayatınıza ve geleceğinize bakın

Ne yazmıştın ki?
Sevgili yapan birine neden yazılır ki?
Adam sen kudur diye başkasını mı buldum diyecek?
başkası var diye şüphelenmiştim sevgiliyken beni story atmiyo diye kavga ettik en son patladı orda gitmis bir ay sonra kızı story atmis hakli olduğumu belirttim vs dusman değiliz konuşalım arada dmeisti cekinmedim ani bi karardi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X