Merhaba
Lise yıllarında 16 yaşında falan biriyle konuşmaya başladim tabi o zamanlar her şey toz pembe olduğu için bayağı bı aşık oldum benden 3 yaş büyüktü yaklaşık 3 yıl konuştuk. Aynı zamanda aynı köylüyuz aileler falan duydu herkes biliyordu her şeyi çok şey yaşadık her şey çok güzelken ben üniversite kazandım ve başka şehire gittim. Okul bitsin evleniriz dedik bu sırada bu şahıs gitmiş benim mahalleden arkadaşımla mesajlaşmış ayrıldım. Ayrılırken ettiği hakaret küfür kalmadi.
Aradan zaman geçti özür dlemeler çiçekler araya adam koymalar vs çok şey yaptı ama kesinlikle dönmedim.
İşe başlayınca eşimle tanıştım 2 yıl falan nişanlı kaldık evlendigim güne kadar peşindeydi.
Evlendim 2 çocuk annesiyim bu arada kendiside evlendi.
Aradan 6 /7 yıl geçti çarşıda pazarda falan denk gelirdik ama kesinlikle muhatap olmadık.
Dün annemi götürdüm hastaneye oda hastanedeydi tahlil verdi annem kahvaltı için kantine indik tam çay alacağım arkamdan bı ses merhaba nasılsın biraz konuşabilir miyiz gel surda bı çay içelim dedi
Döndüm baktım bu ne münasebet terbiyesizlik yapma git başımdan dedim gitti.
Olayı ablama anlattım eşine söyledin mi dedi hayır dedim bence şöyle dedi.
Bu arada eşim biliyor böyle bir ilişki yaşadığımi ama şimdi gidip söylemek ne bilim ben zaten gereken cevabı verdim ama. Acaba soylesemiydim siz olsanız ne yapardınız?