eski sevgili

candannn

O BENİM DÜNYAMMM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
473
3
96
Edirne
arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliğim 9 aylık nur topu gibi oğlum var.şimdi anlatacaklarım bazıları için belki saçma gelebilir ama ben çok takıntılı bi insanım ve bunları kimseye anlatamam s,izlerden başka.eşimin evlenmeden önce bi çok sevgilisi olmuş ama biri bir başka onu çok sevmiş eşim işi icabı aileden ayrı yaşıyormuş o kızda o ilde ünv okuyormuş.ve eşimle bekar evinde 2-3 ay yaşamış 6 ay kadar beraberlikleri var sonra kız tarafından bende tam bilmiyorum ayrılmışlar.yıkılmış falan ben bunları görümcemden öğrendim.aradada eşime sorduğumdan oo kaç yıl oldu senin eline su bile dökemez zaten pek çirkindi falan diyor.bu arada 6 yıl oldu ayrılalı.bende baya güzelim dönüp bakarlar öle diyim.dün face de adını girdim ve kızı gördüm oda evli 2 yaşlarında çocuğu var içim bi tuhaf oldu akşam eşime gösterdim güldü geçti ben demedim mi çirkindi diye dedi falan.ben biraz surat astım niye aynı evde yaşadın yattınızmı şu mu bumu diye.biz başladık kavga etmeye niye kurcalıyorsun her erkeğin öyle sevdiğini zannettiği bi kız vardır falan dedi.ben istedim ki senin kadar kimseyi sevmedim desin .üzerime çok düşüyor evlendiğimizden beri şapur şupuruz ama kızdımı gözü hiç bişey görmüyor.beni öyle çok seviyor mu bilmiyorum sen sana ne kadar değer verdiğimi görmüyorsun diyor.biz 6 ay sevgili olmaya çalıştık kavga ede ede sonrada evlenmeye karar verdik.kafam çok karışık kızlar ne düşünmeliyim hiç kurcalamasamıydım .bende ondan önce birini çok sevmiştim ama tabi aynı evde kalmadım empati yapmaya çalışıyorum ama çok kıskanıyorum tek olmak ilk olmak isterdim ne olur bana bişeyler deyin.boşunamı kavga çıkardım unutmalımıyım hakediyorsam kızbilirsiniz bile çok üzülüyorum istediğim şeyleri duyamadım tam tersi küs gitti işe...

beylerin en rahatsız olduğu konulardan birinin üstüne gitmişsiniz bence...kendisi sizi rahatlatmak için ve konuyu bir an önce kapatmak için onu kötülemiş,zaten çok da çirkindi filan demiş.siz ise bu mesajı alamamışsınız ve olayın üstünde durduğunuz gibi bir de face'ine bakmışsınız,yetmemiş bir de eşinize göstermişsiniz.empati yapın lütfen,eşiniz eski sevgilinizi öğrendi diyelim,size 3-5soru sordu,geçiştirip kapatmak istemez misiniz bu konuyu?hadi bunu başardığınızı düşünüyorsunuz ve hiç ama hiç aklınızın ucunda bile yokken eşiniz sizi odaya çağırıyo:'hayatım bir gelir misin?'diye.yanına bir gidiyorsunuz bir bakıyorsunuz ki,aaaaa o ne?!face'i açmış,tipi inceliyo....olaydan kopmaz mısınız.hadi diyelim ki soğuk kanlılıkla davranmaya çalışıyorsunuz ve diyorsunuz ki:'demedim mi ben çok çirkindi diye!'ama eşiniz bu konuda takıntısını hala sürdürüyo ve soru bombardımanını sürdürüyo,amacı ne bunun,niye bunu ısıtıp önüme koyuyor diye düşünüp sinirlenmeye başlamaz mısınız?ben olsam daha face'i açıp beni yanına çağırdığında uçmaya başlardım.sizi kimseyle kıyaslamıyorsa,fiziksel,ruhsal ve cinsel yönden herhangi bir şekilde aşağılama,saldırı yada hakarette bulunmuyorsa,size değer veriyorsa,evden işe,işten eve hariç başka bir rota bilmiyorsa,eş ve baba olarak sorumluluklarını yerine getiriyorsa,bu adam zaten mutlu bir adam demektir,siz niye mutlu olmuyorsunuz onunla?neden onun bu mutluluğunu geçmişte yaşadığı herhangi uyduruk bir hayattan dolayı baltalıyorsunuz ki?bırakın geçmiş geçmişte kalsın bence.o da sizin arşivinize inerse(lütfen hakaret bazında algılamayın)rahatsız olursunuz sonuçta.

cvp için çok tşk ederim ..o hiç bahsetmiyor ben kurcalıyorum.face açtığımda kızmadı 2 foto gösterdim çirkindi dememişmiydim dedi kapattı başka konuya geçti.ben benden önce birini çok sevmesine dayanamıyorum.herhangi bi aşağılama hakret yok hatırlıdığına dair herhangi bişeyde algılamadım ama içimde bi kurt beni yiyor hala aklındamıdır şarkılarda türkülerde hatırlıyormudur diye.evden işe ,işten eve bi adam haklısın belkide rahat bana batıyor oda dedi zaten ne yapmak istiyorsun ne istiyorsun benden diye ama 2 güzel söz söyleyip konuyu kapatacağına neden kavgaya döndü iş.şuda çok dikkatimi çekiyor benim 3 yıllık sevgilim vardı o bunu dolaylı biliyor yni bana hiç sormaz böyle şeyleri aşırı kıskanç sanırım duymaya bile tahammülü yok bende ne yaptılar öğrenmeye çalışıyorum sonrada deliriyorum .sen yoktun o zaman diyor evt yoktum ama elimde deil kıskanıyorum.zaten onun boyunca kızı olmuş dedi takıntılı olduğum için kendimden nefret ediyorum

bence sacma bir sebepten birbirinizi uzuyorsunuz esinizde olsa gecmise saygi duymalisiniz..olayi tatli kiskanclik noktasindan uzaga tasimissiniz..ayrica madem ilki olmak istiyordunuz en basindan konussaydiniz keske..ama yine de butun bu durumlarin farkindayim kendime engel olamiyorum hala takinti yapiyorum diyorsaniz bir uzmana basvurun derim aksi halde o ice dusen kurt sizi yer bitirir

bence daha fala kurcalama. hiç konusmayın zamanla olayın ustu kapansın bende benzer bişi yaptım hiç kurcalamaya gelmiyo boyle eskiler Allah a sukur bi sorun olmadı tabi ama yinede sanki takıntılıymısım gibi bu konuyu acmanın sacma oldugunu farkettim olayın ustu kapanınca sende unutursun zamanla merak etme:) hatta ne sacma bişey yapmısım diyceksin. bence bırak hiiiiçç takma zaten zamanla unutulur:34:

evlimisin sende eski sevgilisimi vardı ?bende ona karar verdim dahada sormam açmam konuyu ben geçmişte olmasına o kadar takılmıyorum her insanın var bana diyemedi senin kadar kimseyi sevmedim sevemem falan bu erkeklerin egoları çok fazla şımarırım falan diye demiyor çoğunlukla pek söyleyemez arada yada onu çok daha fazla sevdi böyle olduğunu düşününce ben kocamdan soğuyorum beni az sevdiğini düşününce

kızılcak bir şey yok ama boşuna kıskançlık yapmışsın.
görümcenin sana bu olayı anlatmasını ise saçma buldum.
eşin zaten bu olayın değerli olduğunu düşünseydi anlatırdı sana saklamazdı.
evlenmişsiniz, çocuğunuz olmuş, bence geçmişi deşmek yersiz.
hatta bu tür kıskançlıklarla eşinizi kendinizden uzaklaştırırsın aman ha diyeyim.

kızılcak bir şey yok ama boşuna kıskançlık yapmışsın.
görümcenin sana bu olayı anlatmasını ise saçma buldum.
eşin zaten bu olayın değerli olduğunu düşünseydi anlatırdı sana saklamazdı.
evlenmişsiniz, çocuğunuz olmuş, bence geçmişi deşmek yersiz.
hatta bu tür kıskançlıklarla eşinizi kendinizden uzaklaştırırsın aman ha diyeyim.

görümceme de ben sordum oda bir güzel anlatmıştı yok yastığına sarılmış ağlamış kız terk etmiş eşimi başkasıyla evlenmiş .bozuldum tabi eşimde fazla üstünde durmadı sorduğumda yokya hatırlımıyorum bile dedi ama ben inanmıyorum.senin dediğin gibi değerli olsaydı anlatırdım dedi dün gece bana.. saklamadı ama konuşmakta istemiyor sorunca cvp veriyor bi kaç kere daha üstüne gitmiştim ama ilk defa dün gece kavga ettik.oda istediklerimi duyamadığım içindi sanırım

evlimisin sende eski sevgilisimi vardı ?bende ona karar verdim dahada sormam açmam konuyu ben geçmişte olmasına o kadar takılmıyorum her insanın var bana diyemedi senin kadar kimseyi sevmedim sevemem falan bu erkeklerin egoları çok fazla şımarırım falan diye demiyor çoğunlukla pek söyleyemez arada yada onu çok daha fazla sevdi böyle olduğunu düşününce ben kocamdan soğuyorum beni az sevdiğini düşününce

evet canım evliyim. sevgili degilmiş benimki ama ucumuzde aynı okuldayız zamanında kıza cıkma teklif etmiş gibi bişey olmus kız kabul etmemiş galiba ama sevmiş okul da karsılasınca 3 umuz bende takıldım ama seneler oncesinin olayı bi merabalastılar onceden arkadaslarmıs bende kudurdum tabi:) aman gecmiş gitmiş olay benim olayda bayagı once oldu zamanla unutuyorsun hem beni daha az seviyo diyerek te kendini sogutma seni niye daha az sevsin sen onun hayat arkadasısın o ise ufak bi flort zamanı sen hiç mi uzulmedin sevgilinden ayrılınca?? esin senen ayrılsa kimbilir ne kadar da uzulur perişan olur oyle dusun. eger seni rahatsız edenn zamanında o kız için uzulmus olmasıysa.. bide baksana esin takmıyo bile guluyo geciyo.. hem o da evlenmiş ben hala aynı okuldayım dusun yani bide:)) ben bile kapattıysam sende kapatırsın zamanla kendini bosuna yıpratma evet insan sevdiği insanı kıskandıgı için sinirleniyo biraz ama sonra anlıyo:81:

evet canım evliyim. sevgili degilmiş benimki ama ucumuzde aynı okuldayız zamanında kıza cıkma teklif etmiş gibi bişey olmus kız kabul etmemiş galiba ama sevmiş okul da karsılasınca 3 umuz bende takıldım ama seneler oncesinin olayı bi merabalastılar onceden arkadaslarmıs bende kudurdum tabi:) aman gecmiş gitmiş olay benim olayda bayagı once oldu zamanla unutuyorsun hem beni daha az seviyo diyerek te kendini sogutma seni niye daha az sevsin sen onun hayat arkadasısın o ise ufak bi flort zamanı sen hiç mi uzulmedin sevgilinden ayrılınca?? esin senen ayrılsa kimbilir ne kadar da uzulur perişan olur oyle dusun. eger seni rahatsız edenn zamanında o kız için uzulmus olmasıysa.. bide baksana esin takmıyo bile guluyo geciyo.. hem o da evlenmiş ben hala aynı okuldayım dusun yani bide:)) ben bile kapattıysam sende kapatırsın zamanla kendini bosuna yıpratma evet insan sevdiği insanı kıskandıgı için sinirleniyo biraz ama sonra anlıyo:81:

böyle durumlarda birileriyle dertleşmek o kadar çok istiyorum ki ben burda yanlız yaşıyorum birde arkadaşım ailem uzakta cvp verenlere çok tşk ederim.benim sizlerden beklentimde yanlış yaptığımı söylemeniz yoksa gaza gelir daha da yüklenirim eşime :)ben çok ince fikirliyim düşündüğümü yapsın söylesin diye beklerim çoğu zaman ama erkekler biraz daha gamsız.bende üzüldüm sevgilimden ayrılınca çok ağladım ölmek istedim bunlarıda düşünüyorum ama eşim bunları bilmiyor ben onunkileri patavatsız görümce yüzünden biliyorum ve içimden atamıyorum.bunu da her zaman dile getirmiyorum yanlış anlaşılmasın kim olduğunu görmek istedim dün face baktım benim sorularım ve en sonunda onun kadar beni sevmedin dediğimde kıyamet koptu.o bana bunu diycek senin kadar kimsyi sevmedim derdim ben olsam o niye bağırdı çağırdı yattı.anlaşmak çok zor..tartışma büyümeden önce o hataydı önemli olan seninle evliyim dedi ama beni tatmin etmedi işte offf

kıskanmakta haklısın ama adamla kavga etmekte haksızsın..seninle tanşıp evleniceğini bilemez heralde dmi..at kafandan cnm sonucta senle evlenmiş seni seçmiş onu isteseydi onla olurdu..bunu her dk adama sölersen özletirsin bak düşünmesine eski günleri aklına getirmesine sebep olursun ..

yani eşşeğin aklına zorla karpuz kabuğu getirmek diye buna denir sanırım.

Adam geçmişte yaşamış olay kapanmış, sütüne sünger çekilmiş, zorla didiklemenin anlamı ne. Durduk yerde kavga çıkarmışsınız:19:

kıskanmakta haklısın ama adamla kavga etmekte haksızsın..seninle tanşıp evleniceğini bilemez heralde dmi..at kafandan cnm sonucta senle evlenmiş seni seçmiş onu isteseydi onla olurdu..bunu her dk adama sölersen özletirsin bak düşünmesine eski günleri aklına getirmesine sebep olursun ..

onlar ayrıldıktan 1 sene sonra karşılaştık biz beni seçti evt ama o ilişkinin bitmesini o istememiş terkedilme üstüne kızın hemen başkasıyla evlenmesi belkide onun çok daha fazla yara almasına neden oldu

malesef facebook hayatlara girdi gireli bir çok insan benzer dertlerden yakınıyor... bakmasan içinden ses dürtüyor bak diye... baksan bu sefer de başka türlü şüpheler insanın beynini kemiriyor... internet sayesinde burada böyle dertlerimizi paylaşmamız her ne kadar güzelse aslında internet, hayatlarımızı ağırlıklı olarak olumsuz yönde etkiliyor... keşke hiç olmasaymış bu faceler vs... unutulanlar geçmiştekiler olmadık yerden hortluyor...beklenmedik misafir gibi... resmen bilgisayarlardan evlerimizin hayatlaramızın içine akıveriyorlar... hiç izin almadan hiç saygı duymadan...

Son düzenleme:
onlar ayrıldıktan 1 sene sonra karşılaştık biz beni seçti evt ama o ilişkinin bitmesini o istememiş terkedilme üstüne kızın hemen başkasıyla evlenmesi belkide onun çok daha fazla yara almasına neden oldu
evet belkide öle oldu ozaman ama seni tanıdıktan sonra kendi haline gülmüştür dmi bak zaten kendie demiş ne çirkin biri die..bende zamanında sevdim öldüümmm diodum ama şimdi nişanlımı tanıyınca ben sevmemişim meger ya ne o çocukluk cahillik dönemlerim nasıl ağlamışım ben ya saçmalamışım meğer diorum.buda ble bişey..adamın ilgisini zorla o yöne çekiosun haberin olsun..nekadar fazla anarsan o insan kocanın gözünde büyür..kendinden pay biç..aklına bile gelmeyen birini eşin sürekli sölese sana vede kıskanmış olsa o kişi dikkatini çeker aklına hep gelir dmi..böle bişey işte cnm..unut gitsn eski cahillikleri..

böyle durumlarda birileriyle dertleşmek o kadar çok istiyorum ki ben burda yanlız yaşıyorum birde arkadaşım ailem uzakta cvp verenlere çok tşk ederim.benim sizlerden beklentimde yanlış yaptığımı söylemeniz yoksa gaza gelir daha da yüklenirim eşime :)ben çok ince fikirliyim düşündüğümü yapsın söylesin diye beklerim çoğu zaman ama erkekler biraz daha gamsız.bende üzüldüm sevgilimden ayrılınca çok ağladım ölmek istedim bunlarıda düşünüyorum ama eşim bunları bilmiyor ben onunkileri patavatsız görümce yüzünden biliyorum ve içimden atamıyorum.bunu da her zaman dile getirmiyorum yanlış anlaşılmasın kim olduğunu görmek istedim dün face baktım benim sorularım ve en sonunda onun kadar beni sevmedin dediğimde kıyamet koptu.o bana bunu diycek senin kadar kimsyi sevmedim derdim ben olsam o niye bağırdı çağırdı yattı.anlaşmak çok zor..tartışma büyümeden önce o hataydı önemli olan seninle evliyim dedi ama beni tatmin etmedi işte offf
belkide haksızlıga ugradıgını dusunmustur. ben esimi bu kadar severken o beni neden eski sevgilimle degerlendiriyo kıyaslıyo diye sinirlenmiştir. o yuzden bi an once kapatmaya bak bu meseleyi bence. mesela aksama onun sevdiği yemekleri falan yap. keske sinirlenip arkasını donup yattıgında bi sarılsaydın:( kusmu yattınız:( uzuldum bak simdi. seni daha daha daha cok sevdiğine adım kadar eminim. o kız onu 150 mtreden dusurduyse sen onu 150 kilometre yukarda tutuyosun oyle dusun.. sen bıraksan ne hale gelir dusun evliliğini yıpratma canım

Bebeğim sende gariplik. "Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar ise erkeklerin son aşkı olmak ister " diye bir söz duymadın mı hiç...

yaniii cok gereksiz seylere takilmissin be canim gelmis gecmis eskide kaldi ne diye kafani bulandirip huzursuzluk cikariyorsun :24:
hem tam istedigin cevabi alamasan bile esin demis ya senin elline su bile dökemez
Hem Esin senin artik kiskanilcak bir durumda yok artik Seni secmis ee daha ne olsun :4:

malesef facebook hayatlara girdi gireli bir çok insan benzer dertlerden yakınıyor... bakmasan içinden ses dürtüyor bak diye... baksan bu sefer de başka türlü şüpheler insanın beynini kemiriyor... internet sayesinde burada böyle dertlerimizi paylaşmamız her ne kadar güzelse aslında internet, hayatlarımızı ağırlıklı olarak olumsuz yönde etkiliyor... keşke hiç olmasaymış bu faceler vs... unutulanlar geçmiştekiler olmadık yerden hortluyor...beklenmedik misafir gibi... resmen bilgisayarlardan evlerimizin hayatlaramızın içine akıveriyorlar... hiç izin almadan hiç saygı duymadan...
çok haklısın keşke face olmasaymış...
evet belkide öle oldu ozaman ama seni tanıdıktan sonra kendi haline gülmüştür dmi bak zaten kendie demiş ne çirkin biri die..bende zamanında sevdim öldüümmm diodum ama şimdi nişanlımı tanıyınca ben sevmemişim meger ya ne o çocukluk cahillik dönemlerim nasıl ağlamışım ben ya saçmalamışım meğer diorum.buda ble bişey..adamın ilgisini zorla o yöne çekiosun haberin olsun..nekadar fazla anarsan o insan kocanın gözünde büyür..kendinden pay biç..aklına bile gelmeyen birini eşin sürekli sölese sana vede kıskanmış olsa o kişi dikkatini çeker aklına hep gelir dmi..böle bişey işte cnm..unut gitsn eski cahillikleri..
bende öyle diyordum bende zamanında çok sevdim sandım ağladım ölmek istedim falan ama eşimi çok fazla seviyorum
belkide haksızlıga ugradıgını dusunmustur. ben esimi bu kadar severken o beni neden eski sevgilimle degerlendiriyo kıyaslıyo diye sinirlenmiştir. o yuzden bi an once kapatmaya bak bu meseleyi bence. mesela aksama onun sevdiği yemekleri falan yap. keske sinirlenip arkasını donup yattıgında bi sarılsaydın:( kusmu yattınız:( uzuldum bak simdi. seni daha daha daha cok sevdiğine adım kadar eminim. o kız onu 150 mtreden dusurduyse sen onu 150 kilometre yukarda tutuyosun oyle dusun.. sen bıraksan ne hale gelir dusun evliliğini yıpratma canım

bu yorumunuzu çok beğendim çok içten yazmışsınız çok tşk ederim.tam 2 gün küstü bana özür bekledi ben hatalıyım ama oda bana sert çıkıştı kırıldığım şeyler söyledi bende özür dilemeyi gurur yaptım bu sefer.küs yattık ne yazıkki :(neyseki dün barıştık bi daha konuştuk.''ben seni ondan fazla sevdim niye diyeyimki o zaman ben onu sevmiş olurum yokki öyle bişey ''dedi.''ne benim aklıma o geliyor ne onun aklına ben gelirim sen niye kurcalıyorsun ''dedi.bu arada eşim gerçekten beni çok seviyor bunu görmüş oldum haksızlık ettim.bu yazıyı okuyan olursa gerçekten çok lüzumsuz bi şey yaptım siz bu hataya düşmeyin derim ve yorum yapan herkese çok tşk ederim..

ya bide ben bişey sormak istiyorum yeri deil ama kk üyeleri nerden görebiliriz bi arkadaşıma bakmak istiyorum

Back
X