arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliğim 9 aylık nur topu gibi oğlum var.şimdi anlatacaklarım bazıları için belki saçma gelebilir ama ben çok takıntılı bi insanım ve bunları kimseye anlatamam s,izlerden başka.eşimin evlenmeden önce bi çok sevgilisi olmuş ama biri bir başka onu çok sevmiş eşim işi icabı aileden ayrı yaşıyormuş o kızda o ilde ünv okuyormuş.ve eşimle bekar evinde 2-3 ay yaşamış 6 ay kadar beraberlikleri var sonra kız tarafından bende tam bilmiyorum ayrılmışlar.yıkılmış falan ben bunları görümcemden öğrendim.aradada eşime sorduğumdan oo kaç yıl oldu senin eline su bile dökemez zaten pek çirkindi falan diyor.bu arada 6 yıl oldu ayrılalı.bende baya güzelim dönüp bakarlar öle diyim.dün face de adını girdim ve kızı gördüm oda evli 2 yaşlarında çocuğu var içim bi tuhaf oldu akşam eşime gösterdim güldü geçti ben demedim mi çirkindi diye dedi falan.ben biraz surat astım niye aynı evde yaşadın yattınızmı şu mu bumu diye.biz başladık kavga etmeye niye kurcalıyorsun her erkeğin öyle sevdiğini zannettiği bi kız vardır falan dedi.ben istedim ki senin kadar kimseyi sevmedim desin .üzerime çok düşüyor evlendiğimizden beri şapur şupuruz ama kızdımı gözü hiç bişey görmüyor.beni öyle çok seviyor mu bilmiyorum sen sana ne kadar değer verdiğimi görmüyorsun diyor.biz 6 ay sevgili olmaya çalıştık kavga ede ede sonrada evlenmeye karar verdik.kafam çok karışık kızlar ne düşünmeliyim hiç kurcalamasamıydım .bende ondan önce birini çok sevmiştim ama tabi aynı evde kalmadım empati yapmaya çalışıyorum ama çok kıskanıyorum tek olmak ilk olmak isterdim ne olur bana bişeyler deyin.boşunamı kavga çıkardım unutmalımıyım hakediyorsam kızbilirsiniz bile çok üzülüyorum istediğim şeyleri duyamadım tam tersi küs gitti işe...