kızılcak bir şey yok ama boşuna kıskançlık yapmışsın.
görümcenin sana bu olayı anlatmasını ise saçma buldum.
eşin zaten bu olayın değerli olduğunu düşünseydi anlatırdı sana saklamazdı.
evlenmişsiniz, çocuğunuz olmuş, bence geçmişi deşmek yersiz.
hatta bu tür kıskançlıklarla eşinizi kendinizden uzaklaştırırsın aman ha diyeyim.
evlimisin sende eski sevgilisimi vardı ?bende ona karar verdim dahada sormam açmam konuyu ben geçmişte olmasına o kadar takılmıyorum her insanın var bana diyemedi senin kadar kimseyi sevmedim sevemem falan bu erkeklerin egoları çok fazla şımarırım falan diye demiyor çoğunlukla pek söyleyemez arada yada onu çok daha fazla sevdi böyle olduğunu düşününce ben kocamdan soğuyorum beni az sevdiğini düşününce
evet canım evliyim. sevgili degilmiş benimki ama ucumuzde aynı okuldayız zamanında kıza cıkma teklif etmiş gibi bişey olmus kız kabul etmemiş galiba ama sevmiş okul da karsılasınca 3 umuz bende takıldım ama seneler oncesinin olayı bi merabalastılar onceden arkadaslarmıs bende kudurdum tabi:) aman gecmiş gitmiş olay benim olayda bayagı once oldu zamanla unutuyorsun hem beni daha az seviyo diyerek te kendini sogutma seni niye daha az sevsin sen onun hayat arkadasısın o ise ufak bi flort zamanı sen hiç mi uzulmedin sevgilinden ayrılınca?? esin senen ayrılsa kimbilir ne kadar da uzulur perişan olur oyle dusun. eger seni rahatsız edenn zamanında o kız için uzulmus olmasıysa.. bide baksana esin takmıyo bile guluyo geciyo.. hem o da evlenmiş ben hala aynı okuldayım dusun yani bide:)) ben bile kapattıysam sende kapatırsın zamanla kendini bosuna yıpratma evet insan sevdiği insanı kıskandıgı için sinirleniyo biraz ama sonra anlıyo:81:
kıskanmakta haklısın ama adamla kavga etmekte haksızsın..seninle tanşıp evleniceğini bilemez heralde dmi..at kafandan cnm sonucta senle evlenmiş seni seçmiş onu isteseydi onla olurdu..bunu her dk adama sölersen özletirsin bak düşünmesine eski günleri aklına getirmesine sebep olursun ..
evet belkide öle oldu ozaman ama seni tanıdıktan sonra kendi haline gülmüştür dmi bak zaten kendie demiş ne çirkin biri die..bende zamanında sevdim öldüümmm diodum ama şimdi nişanlımı tanıyınca ben sevmemişim meger ya ne o çocukluk cahillik dönemlerim nasıl ağlamışım ben ya saçmalamışım meğer diorum.buda ble bişey..adamın ilgisini zorla o yöne çekiosun haberin olsun..nekadar fazla anarsan o insan kocanın gözünde büyür..kendinden pay biç..aklına bile gelmeyen birini eşin sürekli sölese sana vede kıskanmış olsa o kişi dikkatini çeker aklına hep gelir dmi..böle bişey işte cnm..unut gitsn eski cahillikleri..onlar ayrıldıktan 1 sene sonra karşılaştık biz beni seçti evt ama o ilişkinin bitmesini o istememiş terkedilme üstüne kızın hemen başkasıyla evlenmesi belkide onun çok daha fazla yara almasına neden oldu
belkide haksızlıga ugradıgını dusunmustur. ben esimi bu kadar severken o beni neden eski sevgilimle degerlendiriyo kıyaslıyo diye sinirlenmiştir. o yuzden bi an once kapatmaya bak bu meseleyi bence. mesela aksama onun sevdiği yemekleri falan yap. keske sinirlenip arkasını donup yattıgında bi sarılsaydınböyle durumlarda birileriyle dertleşmek o kadar çok istiyorum ki ben burda yanlız yaşıyorum birde arkadaşım ailem uzakta cvp verenlere çok tşk ederim.benim sizlerden beklentimde yanlış yaptığımı söylemeniz yoksa gaza gelir daha da yüklenirim eşime :)ben çok ince fikirliyim düşündüğümü yapsın söylesin diye beklerim çoğu zaman ama erkekler biraz daha gamsız.bende üzüldüm sevgilimden ayrılınca çok ağladım ölmek istedim bunlarıda düşünüyorum ama eşim bunları bilmiyor ben onunkileri patavatsız görümce yüzünden biliyorum ve içimden atamıyorum.bunu da her zaman dile getirmiyorum yanlış anlaşılmasın kim olduğunu görmek istedim dün face baktım benim sorularım ve en sonunda onun kadar beni sevmedin dediğimde kıyamet koptu.o bana bunu diycek senin kadar kimsyi sevmedim derdim ben olsam o niye bağırdı çağırdı yattı.anlaşmak çok zor..tartışma büyümeden önce o hataydı önemli olan seninle evliyim dedi ama beni tatmin etmedi işte offf
çok haklısın keşke face olmasaymış...malesef facebook hayatlara girdi gireli bir çok insan benzer dertlerden yakınıyor... bakmasan içinden ses dürtüyor bak diye... baksan bu sefer de başka türlü şüpheler insanın beynini kemiriyor... internet sayesinde burada böyle dertlerimizi paylaşmamız her ne kadar güzelse aslında internet, hayatlarımızı ağırlıklı olarak olumsuz yönde etkiliyor... keşke hiç olmasaymış bu faceler vs... unutulanlar geçmiştekiler olmadık yerden hortluyor...beklenmedik misafir gibi... resmen bilgisayarlardan evlerimizin hayatlaramızın içine akıveriyorlar... hiç izin almadan hiç saygı duymadan...
bende öyle diyordum bende zamanında çok sevdim sandım ağladım ölmek istedim falan ama eşimi çok fazla seviyorumevet belkide öle oldu ozaman ama seni tanıdıktan sonra kendi haline gülmüştür dmi bak zaten kendie demiş ne çirkin biri die..bende zamanında sevdim öldüümmm diodum ama şimdi nişanlımı tanıyınca ben sevmemişim meger ya ne o çocukluk cahillik dönemlerim nasıl ağlamışım ben ya saçmalamışım meğer diorum.buda ble bişey..adamın ilgisini zorla o yöne çekiosun haberin olsun..nekadar fazla anarsan o insan kocanın gözünde büyür..kendinden pay biç..aklına bile gelmeyen birini eşin sürekli sölese sana vede kıskanmış olsa o kişi dikkatini çeker aklına hep gelir dmi..böle bişey işte cnm..unut gitsn eski cahillikleri..
belkide haksızlıga ugradıgını dusunmustur. ben esimi bu kadar severken o beni neden eski sevgilimle degerlendiriyo kıyaslıyo diye sinirlenmiştir. o yuzden bi an once kapatmaya bak bu meseleyi bence. mesela aksama onun sevdiği yemekleri falan yap. keske sinirlenip arkasını donup yattıgında bi sarılsaydınkusmu yattınız uzuldum bak simdi. seni daha daha daha cok sevdiğine adım kadar eminim. o kız onu 150 mtreden dusurduyse sen onu 150 kilometre yukarda tutuyosun oyle dusun.. sen bıraksan ne hale gelir dusun evliliğini yıpratma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?