Kiz seni "bile" sormus olabilir, isterse omur boyu mutluluklar falan dilesin, cocugunuza koyacaginiz ismi, gelinliginin kesimini falan sorsun, gec bu isi sen. Hicbir eski sevgili bir erkegi ya da kadini iyi niyetle aramaz. Onu geri istiyor, ve simdi erkek arkadasin da bir guzel muhabbet ettigi icin aradigi umut elinde, acik kapi karsisinda. Erkek arkadasinin niyeti cidden kotu olmayabilir, fazla nazik bir insandir, telefonu kapatmanin kabalik olacagini dusunmustur iki cumle konusmustur (Ben oyleyim, kendimden biliyorum, kurtulmaya calisiyorum bu huyumdan) orasini bilemem. Ama karsi tarafa kocamaaaan kurdelesi ustunde bir umut hediyesi verdi.
Erkek arkadasin numarasini gizli aramalara kapatsin, o aradigi telefon numarasini engellemesin. Bir daha ararsa kiz ki %100 arayacak, bu durumdan hoslanmadigini, hayatinda yeni biri varken eski sevgiliyle ne sekilde olursa olsun konusmanin ona ters oldugunu, sana saygisizlik olacagini soylesin. Sonrasinda da o numarayi da engellesin. Telefonunu degistirmesi cidden biraz uc bir nokta, is surekli rahatsizlik vermeye, tacize donusurse dusunulebilir.