Eski sevgilinin whatsapp engelini kaldırması?

Moonladyy91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
171
25
98
Eski sevgilimle en son 6 ay önce konuşmuştuk. Yine tartıştık. Kesinlikle birbirimizi unutmuştuk zaten şu an düşmandan farklı değiliz birbirimize karşı. Ben onu whatsapptan engellemiştim zaten o da numaramı eklememişti listeye göremiyordum ancak dün engelliler listesinde bir baktım resmini, durumunu, son görülmesini görebiliyorum başka bir telefondan kontrol ettim herkese açıktır belki diye ordan göremiyorum. "Benden uzak dur" diyen insan numaramı neden kaydeder? Dikkat çekmeye mi çalışıyor acaba? Geri dönmek gibi bir niyetim yok zaten hala engelli ancak öyle egoist biri ki beni yeniden eklemesi çok garip geldi. Eğer ismimi kaydetmediyse nasıl görebiliyor olabilirim onu?

27 yaşındasınız. Eski sevgilinizi takip edip engel kaldırma amacı nedir acaba diye düşünmeye harcayacağınız enerjiyi çok daha yararlı şeyler için harcayabilirsiniz.
Iletisim kurmak isterse yazabilir değil mi?

27 yaşındasınız. Eski sevgilinizi takip edip engel kaldırma amacı nedir acaba diye düşünmeye harcayacağınız enerjiyi çok daha yararlı şeyler için harcayabilirsiniz.
Iletisim kurmak isterse yazabilir değil mi?
Yazamaz çünkü her yerden engelli bu sayede dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Nasıl faydalı işler yapabileceğimi iyi bilirim sorumu gereksiz bulduysanız yorum yapmamayı tercih eder sizce daha mantıklı soruları cevaplandırırsınız

Yazamaz çünkü her yerden engelli bu sayede dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Nasıl faydalı işler yapabileceğimi iyi bilirim sorumu gereksiz bulduysanız yorum yapmamayı tercih eder sizce daha mantıklı soruları cevaplandırırsınız

Farklı bir numaradan aramak, çalıştığınız/ okuduğunuz/ sık gittiğiniz bir yerlere gelmek çok zor değil mi?
Iletişim kurmak isteyen insan her türlü iletişim kurar. Siz her yaptığı hareketten bir mana çıkarmaya devam edin.:KK9:

Sizi hala cok seviyeeee sakin pesini birakma canımmmm diyemedigim, kendi kıymetinizi bilin dediğim icin sori.

Farklı bir numaradan aramak, çalıştığınız/ okuduğunuz/ sık gittiğiniz bir yerlere gelmek çok zor değil mi?
Iletişim kurmak isteyen insan her türlü iletişim kurar. Siz her yaptığı hareketten bir mana çıkarmaya devam edin.:KK9:

Sizi hala cok seviyeeee sakin pesini birakma canımmmm diyemedigim, kendi kıymetinizi bilin dediğim icin sori.
Ben onun peşini çoktan bırakmışım terk eden ben olmuşum zamanında benden birşeyler beklemesi normal. Anladığım kadarıyla hemen hışımla bir yorum yazıp moral bozmaya çalışmak istediniz sanırım ama zaten benim beklediğim cevap sizin yazdıgınız türden bir şey değildi. Bu tür basit yanıtlar bekleseydim buraya bu soruyu sormazdım biraz daha karmaşık düşünmeyi deneyebilirsiniz olmuyorsa cevap yazmazsınız o kadar :KK39:

Ben onun peşini çoktan bırakmışım terk eden ben olmuşum zamanında benden birşeyler beklemesi normal. Anladığım kadarıyla hemen hışımla bir yorum yazıp moral bozmaya çalışmak istediniz sanırım ama zaten benim beklediğim cevap sizin yazdıgınız türden bir şey değildi. Bu tür basit yanıtlar bekleseydim buraya bu soruyu sormazdım biraz daha karmaşık düşünmeyi deneyebilirsiniz olmuyorsa cevap yazmazsınız o kadar :KK39:

Öyle bir yazmışsınız ki gören de izafiyet teorisi hakkında fikir istediniz de basit bir cevap geldi zannedecek.
Birincisi,
Ben terk ettim, onu ben istemedim demeniz bile kendinizle ego savaşınız olduğunu gösteriyor.
Ikincisi de madem peşini bıraktım diyorsunuz neden hala engelimi açmış ne yapmaya çalışıyor diye düşünüyorsunuz?
Kendi kendinizle çelişiyor söyledikleriniz.
Kusura bakmayın basit basit şeyler yazıyorum daha karmaşık düşünmem gerekiyormuş ama affedin artık :)

Kendimle hayatım boyunca hiç ego savaşım olmadı sadece bu soruyu merak ettim sordum düşünürüm düşünmem bu da sizi ilgilendirmez bence burda oyalanmayın madem basitse bu kadar siz başka sorulara yanıt bulmaya çalışın.

Kendimle hayatım boyunca hiç ego savaşım olmadı sadece bu soruyu merak ettim sordum düşünürüm düşünmem bu da sizi ilgilendirmez bence burda oyalanmayın madem basitse bu kadar siz başka sorulara yanıt bulmaya çalışın.
Basitlik diyen zaten sizdiniz.
" Bu kadar basit yanıtlar istesem zaten buraya yazmazdım." bu mesaj size ait.
Size yardım etmeye çalıştım ama siz saldırmaya başladınız, istediğiniz türden cevaplar veremediğim için. Sürekli başka konulara bakın, buraya cevap vermeyin demeniz de çok kaba, buraya konu açıp sadece x,y,z yorum yapsın diyemezsiniz :)
Konuyu takipteyim bakalım şöyle basit olmayan ne yanıtlar gelecek :))

Siz kendi fikrinizi söylediniz, size saldırmaya çalışmıyorum. Ben aylar sonra ilk kez baktım engelli listeme, whatsapp uygulamasını yeniden silip yüklese de ekli olamam olmakta istemem o kişide. Sadece bir kişi tesadüf eseri ekli olabilir mi yeniden, ya da rehberinde ismimi kayıtlı unutmuş olabilir mi buna yönelikti sorum. Eğer bilinçsizse görünüyorsa resmi vs. içim rahatlar çünkü benden sürekli tepkiler bekleyen, dikkat çekmek isteyen biri, öyle yazabilcek biri de değil. Ben beni unutsun istiyorum artık. Sonuç olarak neler yaşadığımı bilemezsiniz ya da o kişinin nasıl biri olduğunu, bu yüzden "Zaten siz kendinizce mana çıkarıyorsunuz" diyebilmek sırf bu soruya göre daha basit bir yorum oluyor umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..Yorumunuza yine de saygım var.

Back
X