Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çünkü erkek o yapısı doğası gerek senin benim kadar ince asla düşünemez. Yarın ötekigün muhabbet ederken sor ama kesin sana mesaj vermek için giymiştim der.
Yani o kadar ince bişey değil bence bu yani eski sevgilinin aldığı eşya yani çocuk hafızasını mı kaybetti yani unuttuğunu sanmıyorum mesaj vermek amacı ile giymemiş de olabilir ben onu savunmuyorum ama hani benim ona aldığım kıyafet olduğunu bilerek giydiğinide ben eminim
Bence ne yaparsa yapsin yuz verme kii onceden yaptigi seyleri tekrar yapmasin sana hani demissin ya kiymet bilmiyor diye kiymet bilene kadar surundur derim ben.
Bende surundurdum su an kocam oldu dusun yani
Yani benden uzak olsun ya bende sade anıları kaldı işte özlüyorum arada onu geri istediğimden değil çünkü böyle bi ayrılıyı aynı sebeple daha öncede yapmıştı :)
Sİliyorum tabi canım sade onla güzel anılarım var özlüyorum onu geri istediğimden değil o zaten giderek benden vazgeçtiğini gösteriyo dönerse zaten hoş olmaz mantıksız yere gitti artık geri dönmesin
Yani benden uzak olsun ya bende sade anıları kaldı işte özlüyorum arada onu geri istediğimden değil çünkü böyle bi ayrılıyı aynı sebeple daha öncede yapmıştı :)
Bakar senden baskasi onu gercekten sevmicek o zaman sensiz olamaz iste ama o zaman geldigindede sen eski sen olmazsin iste ... Baya bsya edebiyat yaptim
Bakar senden baskasi onu gercekten sevmicek o zaman sensiz olamaz iste ama o zaman geldigindede sen eski sen olmazsin iste ... Baya bsya edebiyat yaptim