eski sevgili

ya benim de arada bir yanlışlıkla aradığım kişiler oluyor umarım benim hakkımda da böyle düşünmüyorlardır ;)
konuna gelecek olursam senin onu merak etmeni istiyor belli

eski sevgilim surekli bişeyler yapıp kendını hatırlatıyo amacı ne anlamadım.
1 ay once ben arkadasımla evde otururken tel caldı baktım o arıyo acmadım .
telefon uzun caldı ( hanı arıyoruz ya karsı taraf acmıyo tel kendılıgınden kapanıyo oyle caldı )
hemen ustune bıdaha aradı yıne uzun caldırdı efendım dedim ben senı mı aramısım dedi pardon dedi kapattı . aradan 5 dk gectı yıne aradı acmadım.
aradan 4 5 gun gecti yine aradı nasılsın gıbısınden o ara konustuk arkadan bı ses geldi kız sesi bunu xcıgım diye cagırdı bende sesi duyunca kapattım.
dunde aksam napıyon dıye msj atmıs
bu cocuk napmaya calısıyo anlamadım
Hiçbirşeyin eskisinden hayır gelmez korecan'cım. Hayır gelse eskiyi getir, yeniyi götür kampanyaları dönmezdi her yerde. Ben aynı kampanyayı sana da öneriyorum, eskiyi bırak, yeniyi götür.. Boşver amacı neyse amacı ne.. Olacak iş olsa zaten olurdu, geçmişinde kalmaz yanında olurdu değil mi korecan'cım.. Hayatına kaldığın yerden devam et, yeni karakterlerle.. Eskilerle ise hiçç mi hiç muhattap olma derim.

Hiçbirşeyin eskisinden hayır gelmez korecan'cım. Hayır gelse eskiyi getir, yeniyi götür kampanyaları dönmezdi her yerde. Ben aynı kampanyayı sana da öneriyorum, eskiyi bırak, yeniyi götür.. Boşver amacı neyse amacı ne.. Olacak iş olsa zaten olurdu, geçmişinde kalmaz yanında olurdu değil mi korecan'cım.. Hayatına kaldığın yerden devam et, yeni karakterlerle.. Eskilerle ise hiçç mi hiç muhattap olma derim.
Tşkler yorum için iyiki varsiniz hepiniz :)

bana msj attı okul işini filan sordu . bende hayırdır nerden aklına geldim yazdım . zaten aklımdaydın dedi

Back
X