kuşum o zamandan sonra bir daha msj attı sana ve konuştunuz heralde =) sen nasıl mutlu hissedeceksen kendini ona karar ver bence ama büyük bir ihtimalle daha çok üzüleceksin diye korkuyorum

bu arada yeşilim in yaşadıklarına şok oldum bak ne zordur onun yaşadığı ve onunla arkadaş olarak geçirdiğim yıllarım boşa gitmiş diyor.. en doğru kararı ver kuzum.. bana sorarsan ona de ki
' arkadaşlık teklifini çok düşündüm. benim cvbım ' ya hep ya hiç.. ' neyi seçersen onu yapacağım.. hiç dersen bir daha asla görüşmüycez konuşmuycaz. ben senin numaranı sen benim numaramı sileceksin. düşünmeyeceksin beni, ben de seni.. aramızda hiçbir alıp verememezlik kalmayacak. kendi yollarımıza ayrı ayrı devam edeceğiz.. ama hep dersen seninle olacağım bir ömür boyu, ne söylersen söyle ne yaparsan yap yanında olacağım.. kendime söz vereceğim, seni sevmekten vazgeçmeyeceğim. şimdi, bana sadece üç harf yaz... '
gibi bir msj at ona bence. o seçsin seninle mi olmak istiyor yoksa sensiz mi. arkadaş olmayı kabul etme bence yaa

olmadı çünkü, olmuyor..