• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliden arkadaş ?

eğer öyle yaparsan büyük bir ihtimalle tekrar barışırsınız gibi hissettim ben :) ve benim hislerim de genelde çıkar :p ama amaç arkadaş olmak değil kendini unutturmamak olmalı.. inşallah herşey dilediğin gibi olur, sabrının sonu selamet olur ve çok mutlu olursun bebeğim =)

inşaallah dediğin gb olur tatlım ve bi kaç ay sonra buraya girip ilk sana mesaj atarım :D bunları okuyup gülerim . sağol canım :)

duygu varsa asla olmaz acı verır....ama butun duygular bıttıyse medenıce konusulabılınır hatta dost bıle olunabılınır...

Bugüne kadar hiç eski sevgililerimle görüşmedim...
Kendileri de aradıklarında genelde geri vites atmaya çalıştıkları için cevap vermedim...
İstemem eksik olsun.
Onların arkadaşlığına ihtiyacım olsaydı ooo... :27:

eski sevgiliden arkadaş olmaz olmasın da.. benim gibi aynı iş yerinde çalışıyorsanız napacaksınız :S konuşsan bir dert konuşmasan bir dert.. resmen köşe kapmaca oynuyoruzzzz :64:

hepiniz olmaz dediniz valla tecrübe konuşuyo sanırım :) aslında bi insanla o kadar cok sey yasadıktan sonra hayatından cıkarmak ne kadar zorsa onun hayatına bi seyirci gb bakmak sensiz nasıl mutlu olduğunu görmekte o kadar zordur sanırım . sanırım en doğrusu ara ara konuşmak yada tamamen kesmek ilişkiyi .

konuyu şimdi anladım.iyi bir taktik bence gülsen88 doğru söylüyor.bende aynısını yapardım.mesajını tam yazmamışsın.tekrar barışmak için deseydin keşke.direkt arkadaşlık gibi durdu.bence işe yarayabilir.aynen katılıyorum gülsene:31:

konuyu şimdi anladım.iyi bir taktik bence gülsen88 doğru söylüyor.bende aynısını yapardım.mesajını tam yazmamışsın.tekrar barışmak için deseydin keşke.direkt arkadaşlık gibi durdu.bence işe yarayabilir.aynen katılıyorum gülsene:31:

farkındayım öyle anlaşılmış :D aslında tek amacım tekrar barışmak arkadaşlık falan değil . sadece bi süre herşey toparlanana kadar nasıl yapabilirim bunu gb fikir almaya calıştım . bende dinlicem zaten sizi :) inşaallah umdugum gibi olur :)

arkadaş olunabilmesi için iki tarafında hislerinin bitmesi lazım ve yıllar geçecek..öyle tanıdıklarım var..ama bana kalırsa dünyada arkadaş mı bitti,onunla arkadaş filan kalamam..kalıyorsam tekrar başlama umudu taşıdğım içindir..

arkadaş olunabilmesi için iki tarafında hislerinin bitmesi lazım ve yıllar geçecek..öyle tanıdıklarım var..ama bana kalırsa dünyada arkadaş mı bitti,onunla arkadaş filan kalamam..kalıyorsam tekrar başlama umudu taşıdğım içindir..
O umudu taşıyorum :)

Olmaz !! :20::20::20::20:
Hatta Ex'ten, Next Olmaz.. :40:

Son düzenleme:
Back
X