- Konu Sahibi gulmelek42
Merhaba kızlar daha önce de yazmıştım çok kez..eski ilşkimi... 1.5-2 yıl kadar ayrı olduğumuz ama kopamayıp zaman zaman uzaktan da olsa görüştüğüm bi eski sevgilim var.. bu sabah bir mesaj geldi nasılsın diye..sonrası şöyole gelişti:
ben-iyiyim saol sen nasılsın?
o-ben iyiyim nası gidio
ben-ii gidio evdeydim döncem bikaç saate kadar (ünv. okuduğum şehire)
o-güzell... senden birşey isteyecektim aslında ben
ben-buyur
o-yok neyse vazgeçtim
ben-ok.. fikrin değişirse dönersin
o-sen beraberken de böyleydn,hiç yanımda olmazdın
ben-sen hala orda mısın?
o-evet ordayım
ben-ii Allah kurtarsın ben de bi zamanlar ordaydım ama çıktım sen de çıkarsın inş
o-nası yani sen herşeyi bitirdn mi.. halbuki ben farkı düşünmüştüm.. belki bigün yine olur diye düşünmüştüm
ben-evet.. sen söylemiştin bana herşey bitti bende diye sende bittyse ben de dünden bitti..ama bikaç hafta önce söylediğin gibi başkasıyla evlensem de ben de seni unutamam
o-tamam ya sölicem ne istediğimi.. dedem çok rahatsızmış herkes ankaraya gitti..annemöer falan benm de param bitti ama gitmk çok istiorum.. daha önce de istediğim için çok utanıyorum ama
ben-utanacak birşey yok bunda..hesabıma bakaym olacakı biraz gönderirimm
ben
o-tamam çok teşekkürler canım
konuşma aynen bu şekilde idi.. daha önce de durumları ii ama eve çıktığı için paranın bi türlü yetişmediğini söyleyip benden borç istemiştive v ermiştim... zamanında benm için kendinden kısıp deli gibi para harcamasaydı asla böle bişi yapmazdım ama ciğer iştee..:)
Sizin düşünceniz ne kızlarr?? Siz olsanız yanlış birşey düşünür müsünüz bu durumun 2. kez yaşanmasının alltında birşey aramalı mıyım sizce?
ben-iyiyim saol sen nasılsın?
o-ben iyiyim nası gidio
ben-ii gidio evdeydim döncem bikaç saate kadar (ünv. okuduğum şehire)
o-güzell... senden birşey isteyecektim aslında ben
ben-buyur
o-yok neyse vazgeçtim
ben-ok.. fikrin değişirse dönersin
o-sen beraberken de böyleydn,hiç yanımda olmazdın
ben-sen hala orda mısın?
o-evet ordayım
ben-ii Allah kurtarsın ben de bi zamanlar ordaydım ama çıktım sen de çıkarsın inş
o-nası yani sen herşeyi bitirdn mi.. halbuki ben farkı düşünmüştüm.. belki bigün yine olur diye düşünmüştüm
ben-evet.. sen söylemiştin bana herşey bitti bende diye sende bittyse ben de dünden bitti..ama bikaç hafta önce söylediğin gibi başkasıyla evlensem de ben de seni unutamam
o-tamam ya sölicem ne istediğimi.. dedem çok rahatsızmış herkes ankaraya gitti..annemöer falan benm de param bitti ama gitmk çok istiorum.. daha önce de istediğim için çok utanıyorum ama

ben-utanacak birşey yok bunda..hesabıma bakaym olacakı biraz gönderirimm
ben
o-tamam çok teşekkürler canım
konuşma aynen bu şekilde idi.. daha önce de durumları ii ama eve çıktığı için paranın bi türlü yetişmediğini söyleyip benden borç istemiştive v ermiştim... zamanında benm için kendinden kısıp deli gibi para harcamasaydı asla böle bişi yapmazdım ama ciğer iştee..:)
Sizin düşünceniz ne kızlarr?? Siz olsanız yanlış birşey düşünür müsünüz bu durumun 2. kez yaşanmasının alltında birşey aramalı mıyım sizce?