• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliden borç istemek...

gulmelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
34
0
36
Adana
Merhaba kızlar daha önce de yazmıştım çok kez..eski ilşkimi... 1.5-2 yıl kadar ayrı olduğumuz ama kopamayıp zaman zaman uzaktan da olsa görüştüğüm bi eski sevgilim var.. bu sabah bir mesaj geldi nasılsın diye..sonrası şöyole gelişti:
ben-iyiyim saol sen nasılsın?
o-ben iyiyim nası gidio
ben-ii gidio evdeydim döncem bikaç saate kadar (ünv. okuduğum şehire)
o-güzell... senden birşey isteyecektim aslında ben
ben-buyur
o-yok neyse vazgeçtim
ben-ok.. fikrin değişirse dönersin
o-sen beraberken de böyleydn,hiç yanımda olmazdın
ben-sen hala orda mısın?
o-evet ordayım
ben-ii Allah kurtarsın ben de bi zamanlar ordaydım ama çıktım sen de çıkarsın inş
o-nası yani sen herşeyi bitirdn mi.. halbuki ben farkı düşünmüştüm.. belki bigün yine olur diye düşünmüştüm
ben-evet.. sen söylemiştin bana herşey bitti bende diye sende bittyse ben de dünden bitti..ama bikaç hafta önce söylediğin gibi başkasıyla evlensem de ben de seni unutamam
o-tamam ya sölicem ne istediğimi.. dedem çok rahatsızmış herkes ankaraya gitti..annemöer falan benm de param bitti ama gitmk çok istiorum.. daha önce de istediğim için çok utanıyorum ama:(
ben-utanacak birşey yok bunda..hesabıma bakaym olacakı biraz gönderirimm
ben
o-tamam çok teşekkürler canım
konuşma aynen bu şekilde idi.. daha önce de durumları ii ama eve çıktığı için paranın bi türlü yetişmediğini söyleyip benden borç istemiştive v ermiştim... zamanında benm için kendinden kısıp deli gibi para harcamasaydı asla böle bişi yapmazdım ama ciğer iştee..:)
Sizin düşünceniz ne kızlarr?? Siz olsanız yanlış birşey düşünür müsünüz bu durumun 2. kez yaşanmasının alltında birşey aramalı mıyım sizce?

Diğer borcunu ödemiş miydi?

Bu çocuğun hiç arkadaşı, kankası, kuzeni yok mu ?

Neden işi düşünce direk seni arıyor?

Son düzenleme:
Diğer borcunu ödemiş miydi?

Bu çocuğun hiç arkadaşı, kankası, kuzeni yok mu ?

Neden işi düşünce direk seni arıyor?

Hayır ödememişti.. o zamanlr yeni ev tuutuğu için sıkışık olduğunu bildiğim gerek yok geri vermene fallan demiştm.. tabi yine de böle yapmamalıydı o ayrı.. diğeri de aklımda çok mahcubum sana karşı faln filan dedi ama bilmiyorum işte.. kanka kuzen abla falan var da ne bileym evden çok para gelodiği için ablasına sölememiş olabilir sorgulamadım açıkçası... diğer soruya gelnce onu ben de blmiorum..size soruyorum işte.. sizce zorda kaldığında beni araması samimi bi davranış mı yoksa kullanılıyo muyum?

Hayır ödememişti.. o zamanlr yeni ev tuutuğu için sıkışık olduğunu bildiğim gerek yok geri vermene fallan demiştm.. tabi yine de böle yapmamalıydı o ayrı.. diğeri de aklımda çok mahcubum sana karşı faln filan dedi ama bilmiyorum işte.. kanka kuzen abla falan var da ne bileym evden çok para gelodiği için ablasına sölememiş olabilir sorgulamadım açıkçası... diğer soruya gelnce onu ben de blmiorum..size soruyorum işte.. sizce zorda kaldığında beni araması samimi bi davranış mı yoksa kullanılıyo muyum?

Kullanılıyorsun büyük ihtimal. Dikkatli ol. :68:

kendi şu an ki sevgilim olarak düşündüm..
ayrı olmuş olsak benden borç istese..neden ayrıldığımızı düşünürdüm önce..
önceki borca falan bakmazdım da ödeyip ödememesine.. beni kullanır gibi hareketleri varsa asla vermezdim..
ama gerçekten karakter olarak iyi ama ilişkiyi becerememiş biriyse verirdim..neden olmasın..kimin kime ihtiyacı oluca belli olmaz..

kendi şu an ki sevgilim olarak düşündüm..
ayrı olmuş olsak benden borç istese..neden ayrıldığımızı düşünürdüm önce..
önceki borca falan bakmazdım da ödeyip ödememesine.. beni kullanır gibi hareketleri varsa asla vermezdim..
ama gerçekten karakter olarak iyi ama ilişkiyi becerememiş biriyse verirdim..neden olmasın..kimin kime ihtiyacı oluca belli olmaz..
açıkçası kullandığını pek hissetmedim ben yani biraz hissettim o hissettiğim kısmı da sizlerle paylaşmak istedim.. haklısın da işte bizde ilşkiyi beceremeyen bendim o değildi.. benm sadakatsizliğim yüzünden bitti(aldatma değil)..neyse çıkar heralde kokusu.. Teşekkürler düşüncelerinizi paylaştığınız içinn

Back
X