eski sevgiliden mail?...:(

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
arkadşlar eski sevgilimden mail aldım..tüm listesine göndermiş....
2 hafta önce kesin bir şekilde bitti...ben engelledim neden hala engellemiyor ve mail atma cesareti gösteriyo bana...msn listesindeki hatunları görmem için mi acaba canbenneyaptımki sıkıcı??

hiç kaale bile alma bence, farkında bile değildir o attıgı mail listesinde senin oldugundan bence... ama bilemeyiz tabi, sadece bi ihtimal ..

farkinda olmadan gondermistir tum listesine gondermis diyosun demek ki seni engellememis ya da adresini silmemis.

erkek buuuuuu her türlü cinligi düşünebilir:)benceee tamamen bitseydi özellikle sana göndermemek için dikat ederdii..hala bişyler hisediyo ve senle ugraşmak istiyor:)eminim :)

erkek buuuuuu her türlü cinligi düşünebilir:)benceee tamamen bitseydi özellikle sana göndermemek için dikat ederdii..hala bişyler hisediyo ve senle ugraşmak istiyor:)eminim :)

aynen cnm yapabilir listede ki hatunları gösterip kıskandırmak da isteyebilir.....sevgisinin bittiğine inanmıyorum ama çok kararlıydı giderken..ben niye ona mail atmıyorum gerek duymuyorum listemden siliyorum...offff çıldırcam ya???

mailini de engelle

farkında olmayabilir, canı oyun oynamak istyo da olabilir

ondan bir mail geldi diye bunun hesabını sormaya ne grek var. hele hele toplu gönerilmiş bi mailin hesabı mı oluropuyorumnanaktan

Valla erkekler öyle ayrıldıktan sonra engelleyeyim, yok adres sileyim pek önemsemiyorlar açıkçası.
Biz kadınlar her şeyden bir anlam çıkartmaya çalışıyoruz istisna haller dışında.
Boşver hiç ilgilenme bile bence de, hatta mail adresini de engelle gitsin.
Kafana taktığına değmez, ondan mı yaptı bundan mı yaptı, farkında mı değil mi diye ne düşünüp kendini yoracaksın.
Derdi varsa ikinci bir hamleyle nasılsa ulaşır sana yine... o zaman emin olursun, bırak debelensin dursun.

Benimki ayrıldığımızda ama uzun süren ayrılığımızda nabız yoklamak için atardı. Bi keresinde boş bir mail attığı bile oldu. Barıştığımızda sordum bunu neden böyle yaptın diye. Senin dikkatini çekmek için, erkekler hep yapar bunu dedi.

Nabız yokluyor tabikide
Mailden hemen sonra aramanı bekliyor hatta
Benimde eski sevgilim yapardı bunu
Hiç kaale alma bence..

yoklasın dursun valla cnm hiç anlamıyorum bu erkekleri...:1no2:
ayrılmışız bitmiş,bana normalde mail atmayan adam(bu tarz mailler)şimdi tüm listeye gönderiyor..içinde bende varım..yasakkelime

Benimki ayrıldığımızda ama uzun süren ayrılığımızda nabız yoklamak için atardı. Bi keresinde boş bir mail attığı bile oldu. Barıştığımızda sordum bunu neden böyle yaptın diye. Senin dikkatini çekmek için, erkekler hep yapar bunu dedi.

demek ki bir tek bana yapılmıyormuş kızlar...
daha önce barıştığımızda da bana boş mesaj atmıştı..hiç cevap vermedim.ertesi gün dökmüş içini....3 tane mesaj üstüste yazmış duygularını...ohaoldumsmile

Back
X