- Konu Sahibi idealist_m35
bi gelişme varmı peki canım?
yok cnm.olursa mutlaka yazıcam....:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi gelişme varmı peki canım?
Olucak inş canım sen sessiz kalmaya devam et. opuyorumnanaktan
hotmail kişilerinden tamamen kaldır sana mail falan atamasın
böyle bir olay benimde başıma gelmişti, sürekli toplu mailler içerisinde bana da geliyordu. çok sıkıldığım bir gün ekran görüntüsü alıp ekte bununla birlikte mailler geliyor diye kişi listenden kaldırmamışsın sanırım dedim. kusura bakma diyerek bir daha göndermemişti. ama ilk mailde falan değil 5-10 tane olduktan sonra söylemiştim.
kişi kendinden bilir işi :jeyyar: ben de zamanında eski sevgilime öle toplu mail gönderme numarası yapmıştım, güya herkese gönderiyormuş gibi yani mahsus aklinialirimsmile öle bişi de olabilir yani
demek öle sende yapıyordun cnm kafamçokkarıştı,bi şekilde ben burdayım gibi hatırlatma gibi geliyor bana da..![]()
evet canım bende yaptım süprizzzzz birşekilde iletişime geçmekti istediğim. ama o naptı sor? cvp yazmadı delikafadulden oysaki tamamen bitirmiş olsaydım listede olsa bile onu ayırırdım gönderirken yani deilmi, tamamen bitiren insan buna dikkat eder yerimseniben
sence farkında olmadan mı yapıyordu cnm?
önceden ortak arkadaşların varsa çıkardı ama artık olduk olmadık herkes çıkıyor önerilenler arasında. ekledin mi anlayamadım ama çığrından çıktığına göre kendi haline bırak bakalım.
Mailine asla ve asla cevap verme ararsa da konuşma ki, bence arayacak % 99.
boshayallersmile