- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Açıkçası düşünüyorum içerledi mi acaba diye. Şimdi diyeceksiniz ee sanane sen kendi yoluna baksana diye. Sadece merak duygusuda değil benim ki içerlemesini ve kirilmasini isterim. Intikam duygusu yüksek olan bi insanım. Bazi duygularima yenik düşünüyorum.
Anlayamadım demek istediginiziSadece icerlemesin cat cat kirilsin. Bu nasil bir dusunce yahu. Yazik olmus sana yazdigi mesaja .
Diyorsunuz, yani bende empati yaptığım zaman icerlemis oldugunu düşündüm.İyi niyet olur mu ya
Bozulmuş işte
Ben olsam kıskançlıktan kudursam yapmazdım onun yaptığını
Haklısınız acele ettim. Kafami toplayaladim. Is hayatimda cok yoğun biraz belki kafa dagitirim diye düşündüm. Bilemiyorum bu donem kafam çok karışık.siz hala yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz
diğerine de yazık olur
biraz zaman tanıyın kendinize
Sadece merak duygusuda değil benim ki içerlemesini ve kirilmasini isterim. Intikam duygusu yüksek olan bi insanım.
Anlayamadım demek istediginizi
Anlaadim demek istediğinizi, ben ona beddua etmedim etmemde ki benim bedduamla yasayip olecek değil tabiki. Sadece ben çok kirildim. Üzüldüm. Herkes gibi. İsterim ki o da benim kirildigim gibi kirilsinda beni anlasin. Intikam derken bunu kastettim.Ben olsam sana mesaj yazdigima pisman olurdum demek. Ayrilmissiniz. Iyi niyetli veya kiskandigindan mesaj atmis - ki bence ikincisi cunku erkekler iyi niyetli mesaj yazmaya usenirler.
Evet aklim onda bunu zor dile getiriyorum yok ya unuttum diyorum ama maalesef tam atlatamadimBence zoruna gitmiştir ama bence suanki sevgilinden ayrıl senin aklın hala diğerinde ... sorunun cevabı kıskanmıştır illaki umrunda olmasa neden yazsın sana takmaz bile
Daha tam adımız yok ki ben ona duygularimi zaten belirttim. Bir sey hissetmiyorum suan sana karşı istersen zaman verelim ve deniyelim diye. O da tamam dedi.Umurunda olmasa yazmazdi. Sizinde umurunuzda olmasa cevap vermezdiniz ve ustunde dusunmezdiniz. Suanda hayatinizda olan kisi icin durum üzücü gorunuyor.
Yani unutulmaz tabiki de ozaman neden sevgili yaptın ki bence onada yazık sende kafanı dinle bir süreEvet aklim onda bunu zor dile getiriyorum yok ya unuttum diyorum ama maalesef tam atlatamadim
Düşman degiliz, dostta değiliz yapı olarak zaten ben kimseyle düşman olamiyorum. Arada ayrıntılar var tabi ki buraya aktarmadigim. Edilen laflar vaad edilen sozler davranislar. Umut ettirdi diyeyim kisacasi. Bi insana bos umut vermek dunyada ki en kotu seylerden biri bence.İnsanoğlu işte kaybettiği şeyleri başkasında görünce kıymete biniyor. Onunki de o hesap. Nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama 1 ay öncesine kadar görüştüğünüze göre düşman da değilsiniz. Daha çok yeniymiş, kötü hissetmiş olabilir. Ama anlamadığım deneyip olmadığı için bitirdiğiniz bir ilişkiden sonra neden kırılmasını istiyorsunuz?
Yok suan tam anlamiyla sevgili değiliz. Ben durumumdan ona açık bir dille bahsettim. Istersen zamana bırakalım ama ne olur ne biter sana söz veremem dedim. Kabul etti. Deniyoruz diyelimYani unutulmaz tabiki de ozaman neden sevgili yaptın ki bence onada yazık sende kafanı dinle bir süre
Anladım söylediyseniz olabilir tabiki baktınız yapamadınız ayrılırsınızYok suan tam anlamiyla sevgili değiliz. Ben durumumdan ona açık bir dille bahsettim. Istersen zamana bırakalım ama ne olur ne biter sana söz veremem dedim. Kabul etti. Deniyoruz diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?