Eski sevgiliden mesaj

Ya bırakın bu işleri
Çocuk gibi eski sevgilim msj atıyor ayrılayım mı vs
Eskiye dön zaten sen dedik
Buraya konu açan sensin
Sanane diyemezsin
İstediğümiz yorumu yaparız
Kaç yaşındasınız 15 falansa anlarım da
Söz veremezmiş hatun
Sizde suç yok zaten sizi hayatına karıştıranda suç
Ego tatmin ediyorsunuz milletin üzerinden
Eski sevgilini kıskandırmak için o resmi koymuşsun bunuda başarmışsın eee ne oluyor zafer kazandın küçük dünyanda
O çocuğun yerinde olsam senden kurtulurdum uğraşamam bu triplerle
Eski sevgiline dön

Ben birini sevince eskiler tarih oluyor
Kim resmime bakmış kim fesatlanmış umrumda olmuyor
Ama niyetse herkes eski sevgiliye takık durumda
Bu kadar seviyorsanız neden ayrılıyorsunuz zaten
Kavga dövüş oturun oturduğunuz yerde
Milletin hayatına bulaşmayın
Kimse hint kumaşı değil
Bir iki değer verirler sonra kapıya konulursunuz sonrada dönmeye çalışın istediğiniz kadar geçmiş olsun yani

teşekkür ederim ahlak bekçisi

paylaşımınıza bakması bile sizi hala merak ettiği anlamına geliyor zaten. bir de üstüne mesaj atmış. baya kıskanmış belli ki.

Eski sevgiliniz ne halt yemiş ne yazmış çizmiş bunlar önemli değil. Önemli olan şuan sizin yeni birlikte olduğunuz kişiye büyük bir saygısızlık içerisinde olmanız. Kaldıki onu cidden sevseniz ve saygı duysanız başkasının ne yaptığı ne hissettiği umurunuzda olmaz. Bu aldatmaktır, kusura bakmayın.
Öyle intikamcıyım, duygu yok vs geçin bunları, siz önce oturup ben ne yapıyorum diye düşünün.

Üçünüzün de karakteri oturmamış.
1. Eski sevgilinin egosu bozulmuş, daha 1 ay önce görüstügü kiz baska biri ile resim atiyor. Bu saatden sonra ordan sağlikli birsey cikmaz zaten.
2. Sen söz veremem diyerek "benim aklimda baska biri var, o olmazsa, seninle düsünüyorum" mesaji veriyorsun
Ve 3. Yeni görüstügün kişi tam bir gavat, yoksa kabul etmezdi. Ama boş kalmaktansa nefes alsin yeter diyen tiplerden.

Hepiniz bi büyüyüp gelin

Üslubunuz ne kadar çirkin ya. Doğru noktaları fark etmişsiniz ama yazıya dökerken sıvamışsınız. Tepki verince de '' buraya konu açarsan tüm yazılacak olanları göze almak zorundasın, istediğimizi söyleriz'' diyosunuz. Sokağa çıkınca da iş hayatınızda da özel ilişkinizde de böyle üslubunuz bozuk heralde ? Ya da burda kimlikler gizli diye bu kadar rahatsınız.

senin ona ilgini hisediyordur olta atmış başkasını bulmuş ama istersem hala benimle olur

ee ne bekliyorsunuz niye bana bunu dedi ne amacliyor ? duymak istediginiz kiskandigini soylememiz ..ikiside idare et hangisi once evlenmek isterse onu seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…