Eski sevgiliden normal arkadaş olur mu

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Arkadaşlar ben evliyim eşim 5 yıldır hayatımda 3yildir da evliyiz. Bahsettiğim kişi eşimden önce 3 yıl görüştüğüm ilk erkek arkadaşım, o zamanlar evlenmeyi çok istemişti, annemde çok uzak diye istemedi bende evlenecek kadar aşık değildim sanırım olmadı. Ayrıldıktan sonra iki yıl ara ara aradı nasıl olduğumu sorardi konuşurduk kötü ayrılmadığımız için. En son aradiginda nişanlanacağını istemezsen olmaz şans ver gibisinden konuştu istemediğimi söyleyince iletişimimiz bitmişti. Geçen yıl faceden mesaj yazmıştı cevap vermedim, gecen gün yine yazmış bende önceden cemaatin yurdunda kaldığı için merak ettim açığa alınıp alınmadığını öğretmen o da bu yüzden cevap verdim. Sonra biraz mesajlaştık bebeklerini kaybetmişler anne karnında 6 buçuk aylıkken çok üzüldüm filan mantık evliliği yaptığından bahsetti bende eşimden kızımdan bahsettim. O iletişimini koparmak istemedigini söyledi bi arkadaş olarak,konuşurken sitemde ediyor. Kafa yapımız çok uyuyor sırf derdimi paylaşmayı özlemişim pek kimseyle samimi olabilen biri değilim.
Sorum belli siz olsanız ne yapardınız?

Cıks olmaz .

Olmaz çünkü , adam dakka bir gol bir ; mantık evliliği yaptım (eşimi sevmiyorum) masallarına başlamış .

Dertleşmek için eşin var iişte , daha başka macera aramaya ne hacet ?

Konuyu masumlaştırmaya başlamışsınız bile. Selam bile vermeyin. Mantık evliliğiymiş yesinler. Çok yanlış sularda yüzüyorsunuz.

olmaz

Muhabbetin gidisatı iyi degil. Bir sonraki konu "eski sevgilim esime konusmlari gostermekle tehdit ediyor" olacak gibi..

Bu arada genelgecer bir kanı olarak: eski sevgiliden arkadaş olmaz.

Eşin ne düşünüyor bu arkadaşlık konusunda?

Cok normal biseymis gibi anlatiyosunuz durumu. Ne demek eski sevgiliyle arkadas olmak. Basligi okuyunca bekarsin sandim evlisin bide. Yanlis yoldasin.

Burda eski sevgilisi kocama selam vetdi kocam eski sevgilisinin face iner baktı diye boşanmaya kalkanlar var.
Olmaz olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…