Eski sevgiliden normal arkadaş olur mu

Biz onay versek arkadaş olacak mısınız?

Hadi oldunuz diyelim, eşiniz bilecek mi eski sevgilinizle arkadaş olduğunuzu?

O kadar masum bir durumsa hem bilmeli hem de eski sevgilisiyle arkadaş olabilmeli o da.

Sizi ve karsi tarafi iyi niyetli bulmadim zaten basli basina iyi niyetle bile olsa uygun degil boyle bisey. Bize soracagina esine sor uygun muymus. Eski sevgilinin mantik evliligindende bahset

Her kötü son böyle başlar.
Biri der mantik evliliği aslinda demek istediği karimi sevmiyorum umrumda değil o olsada farketmez ben herkese açığım hala.

Diger taraf der kotu niyetim yok arkadaş olarak görüyorum dertlescek kişi benkm için. Aslinda demek istedigi zamaninda aşk yasadik tekrar konuşunca bana iyi geldi derdimide dinliyor bana destek oluyor bunun bir sonraki evresi hayatimda beni en cok anlayan insan resmen benim ruh esim keske onunla devam etseydim.

Sonra pismanliklar kafa karisikligi eskiye donme istediği.

Sonra kacamak gorusmeler konusmalar...
Tabi bu arada esler ogrenmezde rezillik cikmazsa boyle uzunca sure devam eder.

Sonra darma duman olmus duygular evlilikler iliskiler insanlar ...

Direkt yol verirdim. Hep böyle başlar olmaması gereken şeyler zaten. Bir de mantık evliliği yaptım demiş. Bunun bir tık ötesi karımı sevmiyorumdur.

Uzak durun. Tehlike çanları çalıyor.

+1

Mantık evliliği kısmıyla ele vermiş kendisini.

Olmaz maalesef.
Dertsiz başınıza dert almayın.

Kesinlikle olmaz bir zamanlar sevgili gözüyle baktığın insana arkadaş gözüyle bakmak zor olur olmaz....

Karşı tarafın ilgisi hoşunuza gitmiş. Çok çirkin şeyler bunlar.

Ben ta burdan gördüm adamın sende hala gözü var. Hem bilse senin eşin onun eşi ne düşünür ve hisseder? Eski sevgiliden hiçbir cacık olmaz.

Arkadaş olalım mı?
Mantık evliliği yaptım.
Karımı sevmiyorum.
Karımla anlaşamıyorum.
Karımla karı-koca ilişkimiz kalmadı.
Seni unutamadım.
Hep seni düşünüyorum.
Keşke böyle olmasaydı.

Derkennn bi bakmışsın evliliğin tehlikeye girmeye başlamış bile. Bi an evvel kes iletişimini.

Hem empati yap biraz, kocan eski sevgilisiyle görüşse yazışsa kıskanmaz mısın? Hoşuna gider mi bu durum? Azıcık mantık lütfen.

Toplumsal kodlar çok önemli. Ben başlığı buraya açmanızdan sizin de aslında buradaki diğer hanımlar gibi çekinceniz olduğunu, bir onaylanmaya ihtiyaç duyduğunuzu görüyorum.

Bence iki kişi birbirini ve kendilerini bildikten sonra hiçbir şey olmaz. Hatta o kişiyle yaşayıp bir şeyleri tükettiğiniz için aklınızda işin o boyutuna dair soru bile olmaz. Olacak olsaymış bir zamanlar olurmuş.

Çiftler birbirine güvenebilmeli, böyle şeyleri konuşabilmeli. Ama dediğim gibi toplumsal kodlar uymuyor, sonunda hepimiz hem kendimize hem topluma iki yüzlü davranıyoruz.

Olmaz .Esiniz de eski sevgilisiyle arkadas ve sizin konustugunuzu bilip konusmalarinizi okumuyorsa olur yani oda minik bir ihtimal

sacmalik bir de araya mantik evliligi yaptigini sikistirmis.

Bütün iletişimini kes başına belamı açmak istiyorsun eşin duysa ne kadar incinir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…