• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliden sorunsalı öneri bekleniyor

Mavimsikelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
25
1
1
Eski sevgilim her yerden engellesem de yine beni buluyor instagramda profilimi görüntüleyenleri bulabileceğim bı uygulama yok mudur yeni hesap açtım yine buldu çözüm öneriniz var mı acaba 😔beni uzaktan izlesin istemiyorum...

Öyle bi uygulama olduğunu sanmiyorum. Paylaştiklarinizi herkese açik yapmamaya gayret edin, ancak devam engellersiniz.
Var malesef stalk hastasi insanlar 😏

Eski sevgilim her yerden engellesem de yine beni buluyor instagramda profilimi görüntüleyenleri bulabileceğim bı uygulama yok mudur yeni hesap açtım yine buldu çözüm öneriniz var mı acaba 😔beni uzaktan izlesin istemiyorum...
net bi şekilde isminizle kullanıcı adı almayın, değişik bi isimle bulun ya da mesela kelebek yerine klbk yazsın.her yerden engelleyin hesabınızı da kapalı tutun.

Siz yeni hesap açar açmaz onu engellerseniz nasıl bulabiliyor ? Yeni hesap açıp duruyorsa hiç ugrasmayin başa çıkamazsınız. Onun açtığını farkedince yeniden engellemek dışında yapılacak bişey yok. Öyle bir uygulama hiç duymadim

Siz yeni hesap açar açmaz onu engellerseniz nasıl bulabiliyor ? Yeni hesap açıp duruyorsa hiç ugrasmayin başa çıkamazsınız. Onun açtığını farkedince yeniden engellemek dışında yapılacak bişey yok. Öyle bir uygulama hiç duymadim
Ben de nasıl bulduğuna şaşırıyorum baş edemiyorum yine başka hesaptan takip ettiğine eminim...

bildirim gidiyordur bildirim.
ekli olmayan ama numarası olan arkadaşımın her açtığı hesabı bildirim olarak geliyor.
kaç stalk hesabı gördüm böyle:KK54:

Back
X