Eski sevgilileri kontrol etme

valla ben eski sevgililerimin eski sevgililerine bile bakıyorum :)

onlar birbirlerini unutmuştur düşünün yani :)
Hatta yakamı zor kurtardığım biri var . Bir kaç kez görüşmüşüzdür sonra yapışmıştı. Nefret ediyorum yani öyle diyeyim ama ona bile bakıyorum yani:)

Tamamen alışkanlık, merak , sıkıntı vs vs.

Anlam yüklemeyin bence tek sorun buysa tabii

İki ayrı kişiye baktıysa merak etmiştir. İkisini birden özlemek söz konusu olamayacağına göre. Sorun edilir mi bence edilir ama özür dilerse affedilecek bir durum..

insan bazen sıkıntıdan yapıyor. anlam yüklemeye gerek yok. ben eski flörtümün uzun ilişki yaşadığı kızın profiline düzenli olarak illegal uygulamadan bakıyorum aylar önce evlenip gitmiş zaten bir de nasıl mutlu gözüküyor anlatamam. geçen gün düğün yaptılar hatta düğün storylerini izledim hayır benim eski görse soğur kızdan o derece. kendi kendime kızdım, salak dedim benimeyken değerimi bilseydi şimdi biz de mutlu mesut takılır giderdik, hatun evlenmiş vur patlasın çal oynasın, sen geçmişe gömülüp yeni ilişkini harcadın, bence gerçekten salaksın, dedim kendi kendime. valla kız öyle güzel bakmış ki hayatına anlatamam. eski sevgilimi öyle mutlu görsem inadına yeni ilişki yapıp inadına mutlu olurdum bazı insanlar ne aptal ya. aptallığına doymasın. şimdi sürünsün psikiyatri kliniklerinde, eski sevgili balayında oooh.

sadece bu da değil. arkadaş çevresine yeni girdiğini bildiğim kızın profiline de bakıyorum. kız tam ilgi budalası. 10 eylüldeki doğum günü için 30 ağustostan beri bugüne dek 550. tane pasta üfledi, her gün ayrı kutlama yaptı. ne şımarık bişey. bi de her cümlesinin sonuna vesselam yazan kıronun teki. anlamadım insanlar hiç mi sevgi görmüyor da böyle şeylerle mutlu oluyor.

Ben mi meraksizim bilmiyorum bekarken bakardım şimdi ona zamanım bile yok. Bir ara eski sevgilimin eskisine kafayı takmıştım kıza çok bakıyordum sesi güzeldi güzel videolar çekiyordu tekrar bakiyim bir

Takıntılı gibi sürekli kontrol etmiyorsa sorun değil bence insani merak.

Ben meraktan oyunculara,eskilere vs her şeye bakıyorum ama sevgilim bakarsa bilemedim sinirlenebilirim. İnsan kendi niyetini biliyor ama karşısındakini ne kadar tanıyorum dese de emin olamıyor.

3 senelik evliyim, kocamı çok seviyorum, mutluyuz. Arada canım sıkılınca aa bakayım ne yapıyormuş diye eski sevgililerimi arttığım olmuştur. Sadece merak, ötesi yok. İletişim kurmaya çalışmadığı sürece sıkıntı yok bence.

Ben de bakıyorum, çok fazla sayıda insan merak edip bakıyordur. Unutmamakla ilgisi yok. Ciddi ve güzel bir ilişkiniz var madem bunu neden sorun ettiğinizi gerçekten anlamadım. Karıştırıyor durumunda olacağım demişsiniz ama öylesiniz zaten. Ciddi ve güzel giden ilişkide acaba ne yaptı diye gizlice telefon karıştırılmaz bu arada onu da söyleyeyim

Nerdeyse 5 sene sevgili olduğum insana ayrıldıktan sonra belki 2 kere bakmışımdır. Hele sevgilim ve sonra eşim olan insan hayatıma girdikten sonra hiç bakmadım. Hiç merak da etmiyorum. Salak salak şeyler yapıyordur kesin şimdi düşündüm de Ne merak edeceğim ya

Sürekli denemez ama ara ara bir şekilde aklıma geldiklerinde bir bakarım. Sevgi veya özlem kaynaklı bir durum değil sadece meraktan. Hatta benim eskilerin eski sevgililerine bile baktığım olmuştur

Selam kızlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. Genellikle herkes aynı fikirde, yalnızca "merak" olduğunu yazmışsınız. Yani bende öyle düşünüyorum sonuçta bir iletişim çabası göremiyorum fakat insan işte sinir oluyor ister istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…