- 25 Kasım 2020
- 398
- 304
- 53
- 34
- Konu Sahibi birkimsecik
-
Ya bakılabilir bence..Hanımlar merhaba, bir insan neden geçmişteki son 2 sevgilisinin sosyal medya hesaplarına bakar? Hayır unutamadı desem, unutamadıysa gitsin onlarla birlikte olsun. Evet ciddi ve güzel bir ilişkimiz var fakat aramızda henüz resmi bir şey yok yani onu bana bağlayan bir şey yok. Çok istiyorsa onlarla olabilir gayet. Sadece merak mıdır nedir bu geçmişe olan ilgi alaka. Ben anlam veremiyorum. Neden bakılır? Arada bir yakaladığım bir durum benim bu. Tabi gizliden bir kontrol yapıyorum alenen yapsam her şeyi karıştırıyor, kurcalıyor olacağım. Bu duruma düşmek istemiyorum. Ne zaman şöyle bir bakayım desem hooop falso.
Ama bunu ben yapsam kıyametler kopar arkadaşım. Sergileyeceği tavrı çok iyi biliyorum, bunu hazmedemiyorum. Ben ilişkime karşı yanlış yapmıyorsam aynı yanlışın bana yapılabileceği ihtimalini düşünerek yapmıyorum. Zoruma gidiyor bu durum.. belki sadece meraktandır dediğin gibi ama üzülüyorum benYa bakılabilir bence..
Yani bi bakarsın, napmıs ne durumda neler yapıyor vs vs sadece meraktan yani.
Arada açar bakarım ne halde, birsey değişmiş mi hayatında diye.
Bırseyler hıssettıgımden degıl, meraktan yani. Sonucta sevgililik bı kenara zamanında arkadaslık kurmus oldugum biri ınsan merak edebiliyor.
Başa tutturulmasi gereken bir yorum"BENSIZ beter oldu mu?!" Diye bakiyordur.
Bunu ben de periyodik aralıklarla yapıyorum ama zerrece bir şey hissetmeden. Güzel bir ilişkim var. Sırf meraktan yani. Ama bu aralar azaldı bakmasam eksikliğini hissetmem.Hanımlar merhaba, bir insan neden geçmişteki son 2 sevgilisinin sosyal medya hesaplarına bakar? Hayır unutamadı desem, unutamadıysa gitsin onlarla birlikte olsun. Evet ciddi ve güzel bir ilişkimiz var fakat aramızda henüz resmi bir şey yok yani onu bana bağlayan bir şey yok. Çok istiyorsa onlarla olabilir gayet. Sadece merak mıdır nedir bu geçmişe olan ilgi alaka. Ben anlam veremiyorum. Neden bakılır? Arada bir yakaladığım bir durum benim bu. Tabi gizliden bir kontrol yapıyorum alenen yapsam her şeyi karıştırıyor, kurcalıyor olacağım. Bu duruma düşmek istemiyorum. Ne zaman şöyle bir bakayım desem hooop falso.
Kızlar da sevgilinle olmayı bekliyordu kolları açık...Çok istiyorsa onlarla olabilir gayet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?