Eski sevgililerim bir bir geri dönüyor

maneviyat değilde maddiyat önemli sanırım senin için 3'ün 5'in lafını yapıyorsun.5 liralık kolye ile arkadaşlarına rezil oldun da sen Koç'un yada Sabancı'nın torunu musun?

Cimri erkeklerden sana sevgili de olmaz koca da olmaz.
Fakir dedi diye kızın üstüne giden tipleri de anlamadım.
Kim ister parasız pulsuz bir adamı?
Ayrıca bana göre sevdiklerimiz için yeri geldiğinde fedakarlık yapıp bütçemizden para ayırmalıyız.
Doğum gününde güzel bir hediye almak herkes ister.
Sen kafana uygun birini bulana dek bekle.
Eskilerden asla hayır gelmez.
En çok da çocuklu boşanmış heriften uzak dur.

Bence hiçbiri ile görüşme,
Yazık kimsenin başını yakma :KK70:

ıyyy 5 liralık kolye ile seni arkadaşlarına rezil eden adama geri mi döneceksin kuzum.
salon kadını olduğunu unutma bırak fakirleri sana pırlanta alacak zengin bir iş adamı bul.

Epeyde sevgilin varmış ha bir yandan iyi bir yandanda kötü ama en azından karekter olarak bir seçime gidiyorsun oysaki bir tek insana aşık olup evlensen oda pek sağlıklı değil ama burda gözden kaçırdığın senin karekter yapın ve zevklerin bunların hangisiyle uyumlu bunların aile yapıları nasıl
sen çok yanlış şeylere önem vermişsin, karekyer yapına zıt biriyle beraber olman sen pek mutlu etmeyecek bu adayların
cüzdanlarında gözün kalmış ,daha epey tosun , seni bunlar harcar haberin olsun

PRENSES?? YOKSA SEN MİSİN? :KK57::KK45:

Yok, bu kiz universite ogrencisi. Prenses ozel guvenlikci mi ne, calisiyor.

Mithat bekar, bosanmis ve cocuklu degil :KK70::KK70::KK70::KK70: Sezer Bey astsubay ama, haklilik payin var suphelenmekte.

Konu sahibesine gelince, bunlari cok aradin mi? Gec bunlarin hepsini derim, hicbirinden adam olmaz. 22 yasindasin ne isin var bosanmis cocuklu adamla?? Ben 28im, ben bile almam, senin ne isin var?

Hediye meselesi icin kizla dalga gecen hatunlar size de dogum gununuzde faber kalem gelseydi napardiniz acaba az bi gercekci olun ya birakin polyanna ayaklarini. Boyle bi tiple kim birlikte olmak isterki faber kalem ne abi paran yoksa parktan cicek topla el emegi bisey yap yani. Burda herkes kanaatkar herkes aza talim herkes sogan ekmege bile razi. O zaman kim bu zengin koca pesinde kosan hatunlar. Ve de kiza kac tane sevgilin varnis bilmem ne diyenler siz yapmadiysanjz coluk cocugunuzda cikar. Konu sahibini desteklemiyorum 22 yas icin biraz fazla calkantili bi hayati var ama onun secimi dalga gecmek rencide etmek kimseye dusmez kinadigimizi yasamadan olmuyoruz ne yazikki

hepsini bırak yenisini bul bence. yine herkes salldırmısta ben seni anlıyorum. Faber kalem hediyesi nedir :KK70: bi buket çiçek alsaydı keske onun yerine
Aaaaa öyle deme Astelya, ben doktoraya başladığımda erkek arkadaşım bana bir sürü kalem aldı, nasıl hoşuma gitti anlatamam ben mi cinsim nedir :KK48:

Aaaaa öyle deme Astelya, ben doktoraya başladığımda erkek arkadaşım bana bir sürü kalem aldı, nasıl hoşuma gitti anlatamam ben mi cinsim nedir :KK48:

Ben de doktoraya basladigimda heveslenip cicili bicili kalem, kalem kutusu, defter almistim. Sonra cinnet getirip hepsini attiydim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Nekadar maddi şeylere takıyorsun yaaaa sen hiçbir zaman mutlu olamazsın canım

Yok canım o doğumgünü hediyesi değil diyedir :) özel günlerde beklenti yükseliyor ya. Normal bigğnde banada gelse bende sevinirim valla :)

Cimri erkeklerden sana sevgili de olmaz koca da olmaz.
Fakir dedi diye kızın üstüne giden tipleri de anlamadım.
Kim ister parasız pulsuz bir adamı?
Ayrıca bana göre sevdiklerimiz için yeri geldiğinde fedakarlık yapıp bütçemizden para ayırmalıyız.
Doğum gününde güzel bir hediye almak herkes ister.
Sen kafana uygun birini bulana dek bekle.
Eskilerden asla hayır gelmez.
En çok da çocuklu boşanmış heriften uzak dur.
konu sahibi bence hepsine sunger cek onune bak.illa sevgilin olmasi sart mi hayat sevgili olmadan da gayet iyi.sen aklini basina topla daha yasin genc senin yasindakiler cok da olgun dusunmuyor.kendin okulunu bitir meslegini al eline ondan sonra dusunursun bunlari ne acelen bekarligini yasa.gez toz.ben 21 yasinda evlendim cook pismanim.hemde erkek milleti degil mi sevgili diye kizlarla egleniyorlar.birak su konulari hayatina bak hepsini sil.madem seni seviyorakrdi niye terkettiler.simdi ne degisti..hepsini sil..

Bence bosanmis cocuklu olanla evlenme ayril sonra yok eski esiyle ugrasir birde ustune cocuk 20li yaslarinda senin olmayan 2 cocukla mi ugrasicaksin oyle o cafe bu cafe gezmeye benzemez onu bosver diger cimri olan 2sinide bosver insan duzgun hediye alir parasi olmasada :D o ozur dileyenle cok kotu ayrilmadiysaniz onunla konus :D

ya inanin gulmekden yerlere yattim ya ne kadr komik ya .senin duygularin yok mu konu sahibi.sevdin mi bunlari hemde ne kadr kisiyle konusuyorsun yam

Bu kadar yerlere yatacak ve alay edilecek bir yorum olduğunu düşünmüyorum.
Espri anlayışlarımız farklı demek ki..
Bi de imla kurallarına dikkat etseydiniz iyi olurdu..

Back
X