- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PRENSES?? YOKSA SEN MİSİN?![]()
Aaaaa öyle deme Astelya, ben doktoraya başladığımda erkek arkadaşım bana bir sürü kalem aldı, nasıl hoşuma gitti anlatamam ben mi cinsim nedirhepsini bırak yenisini bul bence. yine herkes salldırmısta ben seni anlıyorum. Faber kalem hediyesi nedirbi buket çiçek alsaydı keske onun yerine
Aaaaa öyle deme Astelya, ben doktoraya başladığımda erkek arkadaşım bana bir sürü kalem aldı, nasıl hoşuma gitti anlatamam ben mi cinsim nedir![]()
Hahahahaha benim de cinnet getirmeme ramak kaldı zatenBen de doktoraya basladigimda heveslenip cicili bicili kalem, kalem kutusu, defter almistim. Sonra cinnet getirip hepsini attiydim![]()
:sakın hiçbiriyle görüşme !!!!! ya bu sefer de 10 tl lik doldurma parfüm alırlarsa![]()
Yok canım o doğumgünü hediyesi değil diyedir :) özel günlerde beklenti yükseliyor ya. Normal bigğnde banada gelse bende sevinirim valla :)Aaaaa öyle deme Astelya, ben doktoraya başladığımda erkek arkadaşım bana bir sürü kalem aldı, nasıl hoşuma gitti anlatamam ben mi cinsim nedir![]()
ya inanin gulmekden yerlere yattim ya ne kadr komik ya .senin duygularin yok mu konu sahibi.sevdin mi bunlari hemde ne kadr kisiyle konusuyorsun yamPazardan meyve mi alıyorsunuz da hangisi diyorsunuz.
Hiç mi insani duygunuz yok sizin?
konu sahibi sakin ustune alinma sana gulmedim bazi yorumlara cook guldum.ya inanin gulmekden yerlere yattim ya ne kadr komik ya .senin duygularin yok mu konu sahibi.sevdin mi bunlari hemde ne kadr kisiyle konusuyorsun yam
konu sahibi bence hepsine sunger cek onune bak.illa sevgilin olmasi sart mi hayat sevgili olmadan da gayet iyi.sen aklini basina topla daha yasin genc senin yasindakiler cok da olgun dusunmuyor.kendin okulunu bitir meslegini al eline ondan sonra dusunursun bunlari ne acelen bekarligini yasa.gez toz.ben 21 yasinda evlendim cook pismanim.hemde erkek milleti degil mi sevgili diye kizlarla egleniyorlar.birak su konulari hayatina bak hepsini sil.madem seni seviyorakrdi niye terkettiler.simdi ne degisti..hepsini sil..Cimri erkeklerden sana sevgili de olmaz koca da olmaz.
Fakir dedi diye kızın üstüne giden tipleri de anlamadım.
Kim ister parasız pulsuz bir adamı?
Ayrıca bana göre sevdiklerimiz için yeri geldiğinde fedakarlık yapıp bütçemizden para ayırmalıyız.
Doğum gününde güzel bir hediye almak herkes ister.
Sen kafana uygun birini bulana dek bekle.
Eskilerden asla hayır gelmez.
En çok da çocuklu boşanmış heriften uzak dur.
ya inanin gulmekden yerlere yattim ya ne kadr komik ya .senin duygularin yok mu konu sahibi.sevdin mi bunlari hemde ne kadr kisiyle konusuyorsun yam