Eski sevgililerin facebookta birbirini takip etmesi

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
Kızlar bir şey soracam benim aklıma mantığıma yatmadı da. Erkek bekar , kadın şu an başkasıyla evli be çocuğu var. Ama bunlar yaklaşıl 8-9 yıl önce sevgililerdi.şimdi facebpokta birbirlerinde ekliler ve karşılıklı olarak fotoğraf beğenmeler başlamış. Biri bana bunun ne demek olduğunu anlatsın lütfen

ne bileyim böyle bir şey olsa takip eder de beğenmez kendi ifşa etmezdi ikisi de sanki
Yani ben kendimi düşünerek cevap veriyorum. Evli olsam eski sevgilimi takip etmem. Hadi ettim diyelim beğenmem foto falan. Yani bilemiyorum belki arkadaş kalabilmişlerdir. Ama kim kabul eder ki böyle bişeyi. Erkeğin sevgilisi sizseniz normal görüyosanız bişey diyemem. Ben göremezdim.

evli kadının kocasının bu durumdan haberi olmalı kimseyi aptal yerine koymayın

Herkesin kişiliğine göre değişebilen durum demektir. Ben şuanda eski sevgilimle takipleşsem biliyorum ki ne onda ne de bende duygusal olarak bir amaç olmaz. Ama şuanki sevgilimle de allah korusun ayrılsak ömrümün sonuna dek takipleşemem, çünkü aramızdaki bağ çok farklı.

Ben eski sevgilimi takip etmem yada ekli olmaz listemde .çok büyük bir duygu yaşanmışsa geçmişte zatrn olmaz ama bir arkadaşlık yakınlaşma varsa geçmişte sonrasında arkadaş kalınmışsa olabilir diyecem ama hiç bana göre değil.
Erkekler genelde eski sevgililerini silmiyor gördüğüm kadarıyla o yüzden kadın silmeli
Foto beğenmek falan da hoş değil tabi
Benim bir arkadaşım vardı kız evliydi eski sevgilisi facede resmî vardı kocası bilmiyor tabi arkadaşı sanmıştır bir arkadaş ortamında çekilmişler vs bilmiyorum bana saçma geliyor ben bütün resimleri siliyorum ayrılınca ona dair ne varsa hediye vs atarım çöpe.değerliyse iade ederim .eskiye dair ne varsa öldürürüm .demek ki o Benim için doğru adam değilmiş niye tutayım hayatımda ki?
Ne bilim herkesin kendi görüşü ama ben evli olsam eşime olan saygıdan dolayı Facebook’ta vs eski sevgilimi tutmam resim beğenmem vs

Bazı eski sevgililerin fotosunu görmeye bile dayanamazsin bazılarını ise aa ne kadar da mutlu deyip iyi dilekte bulunursun. Aralarında belki derin bağ yoktu ben geçmişe dair 1 kişi dışında kimseden etkilenmem umursamam

Su anda cok mutlu evliligi olup esi ve cocuguyla eski sevgilisinin dugunune giden tanidigim oldugundan bu durum kisiye iliskiye gore degisir diyorum.

Eski sevgilisinin eski kız arkadaşı tarafından düğüne cagirilmis biri olarak bana normal geldi :)
Olayın üstünden 10 sene geçmiş. Belki öylesine, bir ara sevgili olmayı da denemiş iki arkadaşlardır. Ya da silmeye değer birşey değil de önemsiz birseydir...
Hala özel birşey kaldığını sanmıyorum. Öyle olsa fake hesaptan falan takip ederlerdi birbirlerini,dikkat ederlerdi.
Böyle beğenmeler falan olmazdı yani.
Yine de eşinle konuş derim ben^^ madem hoşuna gitmiyor,silsin

Sebebini biz bilemeyiz, her şey olabilir. Böyle şeyler kişiye göre değişir.
Benim de facebookta arkadaş olduğum eski sevgilim var 2 tane. Birisi evli.
Zamanında çok tutku beslememişimdir belki, şimdi bilemiyorum. Silme gereği duymadım. Karşılıklı beğenileşmiyoruz ama düşmanca da ayrılmadık., çok da iyi insanlardı. Mutlu olsunlar isterim. Ama özel bir merak duyup açıp bakmadım hiç. Benim için 2 sıradan insan.
Bahsettiğiniz kişilerde de durum bu olabilir. Gizli saklı iş yapsalar herkesin göreceği bir ortamda yapmazlardı sanırım.

Siz erkek tarafının sevgilisi misiniz anlamadım. Eğer değilseniz sizi ilgilendiren bir durum yok zaten.

Aranıyorlarmışmış..

Ne kadar kolay hiç tanımadığımız insanların namusunu şurada iki kelime ile harcamak... Yazık gerçekten çok yazık.

Bu, o insanlardan ve eşlerinden başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Böyle şeylerden anlam çıkarmaya çalışmaktan vazgeçin, size bi şey katmaz.

Back
X