Eski sevgililerin facebookta birbirini takip etmesi

Kadın aranıyor
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.
Kadın aranıyorsa erkek ne yapıyor? Yoksa erkeğin elinin kiri diye mi düşünüyorsunuz?

9 sene önceki sevgililer, birbirine birşey hissetmiyor olabilirler, bence mümkün bir durum. Belki çok iyi arkadaşlar artık. Biraz olumlu düşünemez miyiz?

Aranıyorlarmışmış..

Ne kadar kolay hiç tanımadığımız insanların namusunu şurada iki kelime ile harcamak... Yazık gerçekten çok yazık.

Bu, o insanlardan ve eşlerinden başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Böyle şeylerden anlam çıkarmaya çalışmaktan vazgeçin, size bi şey katmaz.

"Aranıyorlar" değil, "kadın" aranıyor. Karşılıklı fotoğraf beğeniyorlar, ama aranan sadece kadın olmuş yine. Bence hatası eski sevgilisinin fotoğrafını beğenmek değil de kadın olarak doğmak.

Yaa ne var bunda amma garip yorumlar gelmis. Benim de takiplestigim eski erkek arkadasim var. İkimiz de evli ve cocukluyuz. İkimiz de evliligimizde cok mutluyuz ve birbirimiz icin iyi iki arkadastan fazlasi degiliz. Bu kadar art niyetli olmayin yaa..

Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.
Kadın aranıyorsa erkek ne yapıyor? Yoksa erkeğin elinin kiri diye mi düşünüyorsunuz?

9 sene önceki sevgililer, birbirine birşey hissetmiyor olabilirler, bence mümkün bir durum. Belki çok iyi arkadaşlar artık. Biraz olumlu düşünemez miyiz?

Öyle düşünmüyorum elbette sığ bir insan da değilim sadece bu konunun paylaşıldığı günlerde bir olay yaşadım ona istinaden benzetince öyle dedim

Kızlar bir şey soracam benim aklıma mantığıma yatmadı da. Erkek bekar , kadın şu an başkasıyla evli be çocuğu var. Ama bunlar yaklaşıl 8-9 yıl önce sevgililerdi.şimdi facebpokta birbirlerinde ekliler ve karşılıklı olarak fotoğraf beğenmeler başlamış. Biri bana bunun ne demek olduğunu anlatsın lütfen
ıkıside aranıyor

sıradan arkadaşlığa dönmüştür ilişkileri..başka iş karıştırıyor olsalar açıktan ifşa etmezlerdi kendilerini..

Ben de kendimden örnek vereceğim. Ben dediğin gibi 8-7 yıl önceki seviglimle eklelebilirdim feyste ama öyle beğenme felan yapmazdım. hele evliyken. Ne biliyim, mazideki mazidedir ama sınırı da vardır.

Back
X