eski sevgilim aramızda geçen cinselliği arkadaşıma anlattı. Ne yapmalıyım

Bu olayin yasanmasi iyi oldu
Eski sevgilinin gercek yuzunu gordun
Tanidin
Asla ve asla onunla dusunme bir sey
Ona guvenemeyecegini gordun
Aileye herkes sasirmis acaba ben baska bir ulkedd mi yasiyorum diye dusundum
Turkiyedeki ailelerin yuzde doksani boyle , yobaz geri kafali
ama merak etme kotktugun sey olmayacak
Olur da ailene aoylerse bu bir suctur sikayetci olursun
Ailen de zorlarsa seni hastane vs tavrini koy boyun egme
INan kisiligindeki ddgsiime sen de sasiracaksin
Bazi degusimler ne uazik ki bedel odetiyor
Herkesin kendi hayati kendi secimi aile de kim oluyor
Hala ortacag kafasi

korkuyorum üstteki tarzı yorumları gördükçe yani benim ailemde de öyle bi ihtimal var yaparlar 😔 kim daha doğru söylüyor böyle şeyler yaşayan yok mu gerçekten tek benim başıma gelmiş gibi sıkışmış hissediyorum
Ailen böyle bişey yaparda cinsellik yaşadığını öğrenirse hem gözlerinde değerin düşer hem seni hemen evlendirirler

Ailen böyle bişey yaparda cinsellik yaşadığını öğrenirse hem gözlerinde değerin düşer hem seni hemen evlendirirler
tamam kardeşim de felaket tellallığından başka bir şey yapmaz mısın sen? Ağzından çıkan laflar hep iç karartıyor bunlar zaten ihtimal değil mi ne yapayım bu korkuyla kendimi yemeye devam mı edeyim kendimi bi yerden mi atayım bu yaşanacak diye. Yeter bi bitmedi ailemin kafasında insanların baskısı

Bu olayin yasanmasi iyi oldu
Eski sevgilinin gercek yuzunu gordun
Tanidin
Asla ve asla onunla dusunme bir sey
Ona guvenemeyecegini gordun
Aileye herkes sasirmis acaba ben baska bir ulkedd mi yasiyorum diye dusundum
Turkiyedeki ailelerin yuzde doksani boyle , yobaz geri kafali
ama merak etme kotktugun sey olmayacak
Olur da ailene aoylerse bu bir suctur sikayetci olursun
Ailen de zorlarsa seni hastane vs tavrini koy boyun egme
INan kisiligindeki ddgsiime sen de sasiracaksin
Bazi degusimler ne uazik ki bedel odetiyor
Herkesin kendi hayati kendi secimi aile de kim oluyor
Hala ortacag kafasi
haklısınız bir de o açıdan bakmak gerekir. Hep başıma bunlar geldiği için kendimi suçluyorum ama beni bu duruma sokan da eski sevgilim. İnşallah dediğiniz gibi kendimi savunabilirim gerçekten o kadar yoruldum ki senelerdir aynı şeyi düşünüp kafamda kurmaktan. Teşekkür ederim şimdi bile kararlarımın eskiye göre çok değiştiğini hissediyorum. Ama bir noktada hala aileme bağlıyım onlarla yaşıyorum zor durumda kalmamam için ekonomik özgürlüğümü sağlamam gerek

tamam kardeşim de felaket tellallığından başka bir şey yapmaz mısın sen? Ağzından çıkan laflar hep iç karartıyor bunlar zaten ihtimal değil mi ne yapayım bu korkuyla kendimi yemeye devam mı edeyim kendimi bi yerden mi atayım bu yaşanacak diye. Yeter bi bitmedi ailemin kafasında insanların baskısı
Tamamda sizin için bu kadar önemliyse arkasında duramayacağınız bir şeyi neden yaşadınız zor durumda kalacağınız baştan belliymiş zaten aileniz kafa yapısı bir anda değişmemiştir herhalde

Tamamda sizin için bu kadar önemliyse arkasında duramayacağınız bir şeyi neden yaşadınız zor durumda kalacağınız baştan belliymiş zaten aileniz kafa yapısı bir anda değişmemiştir herhalde
bir hata yaptım ergenliğimde ve ben bu platformdan öneri istemiştim ne yapmam gerektiği hususunda. Ailemin eğer öğrenirse kontrol ettireceğini olacakları bende biliyorum arkadaşın defalarca kez aynı şeyleri yazmasına hatırlatıp korkutmasına gerek yok. Ben ne yapabilirim diye sormuştum

Yani öncelikle arkadaşların da dediği gibi sonuna kadar inkar. Bu en kötü senaryo tabii.
Akrabanız bunu bilerek sonuna kadar dinledi bunu da bilin. Konuyu açarsanız vs art niyetli biri olduğu için siz ne derseniz deyin yine de inanmayacaktır. Yapabilirseniz bir açığını bulun. Yapamam derseniz de sizden uzaklaşmasını sağlayın. Mesela sürekli dert yanın. Burada bazı üyelerin yaptığı gibi onun size verdiği hiçbir fikri önemsemeden aynı hataları yapıyor gibi devam edin.
Konuyu asla acmayacaksiniz. O bir şekilde açarsa da "sen bunlara nasıl inanırsın??çocuktum ben o zaman yanımda olacağına karşımda mısın??" Diye üste çıkın.
Bir de şu var, o sizin endişenizi seziyordur.
Uzun oldu kusura bakmayın.

Yani öncelikle arkadaşların da dediği gibi sonuna kadar inkar. Bu en kötü senaryo tabii.
Akrabanız bunu bilerek sonuna kadar dinledi bunu da bilin. Konuyu açarsanız vs art niyetli biri olduğu için siz ne derseniz deyin yine de inanmayacaktır. Yapabilirseniz bir açığını bulun. Yapamam derseniz de sizden uzaklaşmasını sağlayın. Mesela sürekli dert yanın. Burada bazı üyelerin yaptığı gibi onun size verdiği hiçbir fikri önemsemeden aynı hataları yapıyor gibi devam edin.
Konuyu asla acmayacaksiniz. O bir şekilde açarsa da "sen bunlara nasıl inanırsın??çocuktum ben o zaman yanımda olacağına karşımda mısın??" Diye üste çıkın.
Bir de şu var, o sizin endişenizi seziyordur.
Uzun oldu kusura bakmayın.
haklısınız. Açığını bulmam çok zor eskiden vardı ama kanıt yok. Aksine uzak duruyorum konuşmak istemediğim için soğuk cevaplar veriyorum. önceden olsa evet endişelendiğimi seziyordur çünkü mecburiyetten konuşuyordum. Artık farklı davranıyorum ama bakalım inşallah aleyhime dönmez 😑

Gerçeklerle yüzleş korkup kaçarak kurtulamazsın bunlardan, madem bir halt yedin katlan sonucuna.

Back
X