Eski sevgilim bana hiç hak etmedigim bir küfür etti bunun acısını nasıl anlatıyım

kirikbirkaybeden

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
49
9
6
33
Hiç hak etmedigim halde bana o...pu dedi bi gün biri s..ker seni dedi günlerdir ağlıyorum bunun üzerine engelledim tabiki bidaha tek kelime cevap yazmam, arkadasının telefonundan mesaj atmıs pişmanım sinirle söyledim diye böyle iğrenç insan olur mu

Hiç hak etmedigim halde bana o...pu dedi bi gün biri s..ker seni dedi günlerdir ağlıyorum bunun üzerine engelledim tabiki bidaha tek kelime cevap yazmam, arkadasının telefonundan mesaj atmıs pişmanım sinirle söyledim diye böyle iğrenç insan olur mu

Olur neden olmasın etraf bir sürü manyak adamla dolu..
Vur tekmeyi kıçına sakın affedeyim deme..

Bunlar olduktan sonra mı eski sevgiliniz oldu?
Eski sevgiliniz bu ayarda bir adamsa zaten neden iletişimdesiniz ki hala.
Engelini falan kaldırmayın. Arkadaşınıza da bu tarz insanları hayatımda tutmuyorum. Siniri söylediği benim için bir şey ifade etmiyor diyin. Geçin gidin.

Anası bacısı var mı acaba yada babası da anasına mı böyle diyor acaba!!
kendi ailesine söylense var ya ne kavga gürültü... ' ADAMlıklarına yediremezler göyaaaa :işsiz:
Asla inanma hatta hattını filan değiştir özelden baskasından yazıp çizmesin sana..

Buna mı ağlıyorsun ? Böyle bir adamdan kurtulduğun için sevinmelisin..Eğer bu şekil de devam ederse hakaretlere ona unutulmayacak bir hak ediş dersi nasıl olurmuş gösterirsin..Mahkeme kağıdını eline aldığında..
Sakın muhattap olma bu tarz bir insandan ne vatana ne millete hayır gelmez.

Küfür hiç bir şekilde hak edilmez.Bu raddeye gelecek kadar yüz göz olmamak gerek.Sinirle söyledim diye bi bahane olamaz.Ağlamana değmez.Sevinmelisin.Gerçek karakterini Allah gösterdi sana.

Boyle biri icin sinirlerinizi germeye gerek yok degmez bile insan yerine koyup muhattap olmayin.O...pu desin ne derse desin geri gelip kul kole oluyorlar sakin yuz vermeyin.Kendi anasi bacisi yok demekki bi kiza bunlari diyebiliyor ileride olurda Allah korusun kendi kizi olursa anlar.

Back
X