- 18 Haziran 2016
- 73
- 27
- 38
- 33
Ayrılalı 3 ayı geçmişti 4 senelik uzun bir ilişkimiz vardı. Kendisi üniversite okuyor şehirlerimiz farklı. Beni artık sevmediğini, istemediğini artık sevgili değil de arkadaş gibi olduğumuzu söyleyerek ilişkiyi bitirmişti. Ben de tamam diyip noktayı koymuştum. Uzun süredir sosyal medyada yoktum sınava hazırlanıyorum çünkü vaktimi çok alıyor. Onun be yaptığıyla da pek ilgilenmiyordum her şeyini silmiştim. Dün arkadaşlarımla buluştum birlikte fotoğraf attık. O arkadaşımla eski sevgilim takipleşiyor. Neyse işte gece erken uyumuştum sabah uyandım bir baktım beni aramış mesaj atmış. Uzun zamandır aklımda yoktu sabah geri dönüş yaptım ona. İşte seninle kötü bir şekilde ayrıldık vicdanım rahat değil özür dilerim senden falan dedi. Ben şaşırdım tabii baya özre gerek yok aradan çok uzun zaman geçti gündemimde değilsin yaşandı ve bitti dedim. Tekrar aynı şeyleri söyledi tamam peki dedim. Görüşürüz dedi hiçbir şey demedim kapattım. Daha öncesinde de ayrılmıştık fakat o zamanlar aynı şehirdeydik yine bir araya geldik. Fakat son ayrılışımızdan sonra üniversiteye gitti bir daha görüşmedik. 3 ay sonrasında böyle bir arama bana tuhaf geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?