• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim beni aradı? Sizce amacı ne?

Bu bile kafanızı karıştırmaya yetmiş Sallayın

Boşta kalmış beyefendi. Başka bir şehre üniversiteye gitti, yeni kızlar yeni heyecanlar bulacağını düşündü lakin işler umduğu gibi gitmedi 😁 üstüne üstlük sizin hayatınıza devam ettiğinizi, mutlu olduğunuzu gördü sosyal medyadan iyice kudurdu 😁 oh olsun

Sevgilisinden ayrılmıştır. Sizi yokluyordur. Tipik aptal egoist erkek modeli. Numarasını engelleyin bence

Bak o şöyle oluyor tatlım. Adam üniversitede rahat rahat karı kız kovalamak için sana yol vermiş. Düşünmüş ki bu nasıl olsa sınava hazırlanacak bir köşede dursun, daha iyisini bulamazsam takılırım gene. Kendi mükemmel erkek ya saksı gibi koyduğun yerde onu bekleyeceğini düşünmüş. Ama sen onun peşini bırakmışsın, bakmış onsuzda gezip eğleniyorsun, dur bir mesaj atayımda kafası karışsın demiş. Dediği gibide olmuş. Bak sana tüm ilişki terapistlerinin söylediği altın kuralı söyleyeyim gerçekten aşık erkek gurur yapmaz, sevdiğinin peşini bırakmaz, ayrılmaz, bir erkek senden ayrılıyor ama arada yoklayıp kendini hatırlatıyorsa sen sadece onun için bir seçeneksindir, daha iyisini bulunca hayatından çekip gider. Eğer bir adamla ilişki yaşayacaksan o adamın önceliği ve vazgeçilmezi olmlısın. Eğer ilişkinde bu durumu kaybettiysen arkana bile bakma. Zira herkesin daha iyi bir seçeneği vardır. Erkeğin gözünde kaybedilebilecek bir tercih olmuşsun demektir. Bu gün seni seçse yarın başkasına gider. Bırak kafanı bulandırma bu tür sırtlanlara da hayatında yer verme. Sınavına odaklan. Sen seni yok yere aranmak için bırakan bir adamdan daha iyisini hakediyorsun emin ol.

Sakın yüzme mesaj atarsa 1 gün veya 2 gün sonra cevap ver.. Pislik herife Sen saksı degil sin Bunu Ona öğret:KK53:

Valla tavrına hayran kaldım, "gündemimde değilsin" ne güzel lafmış yahu :)) Bence soğuk davranmakla çok iyi etmişsin, pişmanlık kafasına dank etmeye başlamış belli kiiii

Klasik boşta kalmış erkek davranışı,bunların bide seni rüyamda gördüm iyi misin?versiyonu var.İlişkiyi kendi bitirmek istemiş.Önüne bak boşver denenmişin denemesi olmaz.

Back
X