- Konu Sahibi Estrella39
-
nasıl küfür etti ya! daha önce niye sık sık ayrılıyordunuz ?
aldattı mı ?
sen onu hala seviyor musun ?
bu bir çelişki mi.bu üçünü istiyorum
bence aynı suda iki kez yüzülmez..
zaman geçmiş, sular akmış, tekrarları oynamak yerine önünüze bakın derim ben..
Bence gerçekten pişman olmamıştır.
İlişkide kavgalar var, yalan var, küfür var, beddua var... Daha doğrusu varmış.
E bundan adam olur mu ya. Hiç sanmıyorum.
Kesin sen biraz yüz versen yine takmaz seni. İlgi, sevgi verip vaktinde şımarttıysan sadece onu arıyor olabilir.
Yani seni sevdiğinden değil de sadece kendini düşündüğünden yapıyor bu saçmalıkları tahminimce.
Sen de açık kapı bırakıyorsun ki yüzsüzce yine iletişime geçiyor.
Beni senin gibi kimse sevemez tarzı bir cümle bunların göstergesi. :s Senden iyisini bulamadım sana geldim hesabı. Bencilce bir mevzu.
bence aynı suda iki kez yüzülmez..
zaman geçmiş, sular akmış, tekrarları oynamak yerine önünüze bakın derim ben..
cnm madem güvenmiyorsun tekrar olmayı düşünmüyorsun o yuzden aklına bile getirme üzerinden 1 sene geçmiş çok su aktı boşverrr kendini huzursuz etme facedende engelle muhatap olma peki bir şey merak ettim siz bunla ne kadr çıktınız uzun bi ilişkimiydi
sen onu düşünme bile bence
cidden yol ver gitsin
sadece senin ona olan aşkını özlemiş belli ki.
yeniden başlasanız sürekli aynı şeyleri tekrar eder yine.
hattını değiştir sana ulaşmasını engelle.
ben pişman olduğunu düşünmüyorum..sadece senden daha iyisini bulamamıştır yada senn sıcaklığını bulamamıştır başkasında sevseydi gerçekten bu kadar uzun bi ayrılıkalmazdı diye düşünüyorum üstelik küfür ve beddua eden bi insandan adam olmaz düzgün bi insan olsaydı ne küfür ederdi nede senn mutsuzluğundan mutlu olmaya çalışırdı..bence mesajlarına tepki bile verme çünkü sen terlesende cevap attıkça rahatsz edip aklını karıştırmaya devam edecek...üstünden uzun zaman geçmiş yokluguna alışmışken tekrar başlamaman gerekir diye düşünüyorum ben...
Evet canım bende öyle düşünüyorum zaten.sınava hazırlanıyodum okul-dersane-sevgili yürütemiyceğimi düşündüm o yuzden öyle bir oyun oynadım demişti.Yürüten nasıl yürütüyor ama..İnsan ayrılmak istedine böyle bahaneler arıyor işte.Tabikide öyle benim gibi saf aptal aşık zor bulur o bi daha.Erkeğim diye geçiniyorlar ama sevgililerine küfür etmek beddua etmek hangi erkeğe yakışır.Dedim ya cnm engelledim onu ulaşamaz daha bana.Ben zaten kendi yolumu çizmişim.Ne o benim yoluma kaynak olur, ne de ben değiştiririm artık yolumu.Sen sağ ben selamet...
Evet canım bende öyle düşünüyorum zaten.sınava hazırlanıyodum okul-dersane-sevgili yürütemiyceğimi düşündüm o yuzden öyle bir oyun oynadım demişti.Yürüten nasıl yürütüyor ama..İnsan ayrılmak istedine böyle bahaneler arıyor işte.Tabikide öyle benim gibi saf aptal aşık zor bulur o bi daha.Erkeğim diye geçiniyorlar ama sevgililerine küfür etmek beddua etmek hangi erkeğe yakışır.Dedim ya cnm engelledim onu ulaşamaz daha bana.Ben zaten kendi yolumu çizmişim.Ne o benim yoluma kaynak olur, ne de ben değiştiririm artık yolumu.Sen sağ ben selamet...
çok haklısın canım yürüten öyle bi yürütüyorki sadece insanın içinden gelmesi lazım..bu kararı almana çokk sevndim insan net olunca bişeylerin üstesinden gelmek çok daha kolay oluyor
İnşallah bir ilişkiyi sevgi ve saygıyı ortadan kaldırmadan yürütecek kişiler çıkar karşımıza canımm....
Biz net olunca üstesinden gelebiliyoruz da herkes net olmuyor..
Sanırım bu da ne istediklerini bilmedikleri için öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?