Eski sevgilim beni unutamadığını hala beni sevdiğini söylüyor..

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Geçen sene ekim ayının 11'inde çok şiddetli bir kavgayla ayrılmıştık.Daha önceleri de bir iki kere ayrılmışlığımız vardı.sürekli kavga olurdu aramızda hepte saçma sapan nedenlerden dolayı.Ama çok şiddetli bir şekilde ayrıldık.Küfürler,beddualar ederdi.Yalan söylerdi.Neyse bu beni bir kaç ayda bir dürterdi facebookta.Geçen gece de mesaj yollamış beni hala çok sevdiğini hiç bi zaman sevmekten vazgeçmediğini çok pişman olduğunu benim gibi onu kimsenin sevmediğini değerimi yeni anladığını ve benimle olmak için herşeyi yapacağını falanca söylemiş.Birde göğsüne benim adımı kalıcı dövme olarak yazdırmış.Pek inanasım yok onun dediklerine.Bunu ona da söyledim ama benim düşüncelerimi değiştirmeye çalışacağını söylüyor.Birde üniversiteyi kazanmş ama istanbulda değil diye gitmemiş.Bu sene tekerardan hazırlanıp benim yanıma gelicekmiş.Ama ben istnbulda olmıycam o zmn.Sürekli mesaj atıyor.Hakaret et nefret et ama knuş benimle diye mesajlarda attıyor.Ben ona hiç samimi msjlar atmıyorum tersliyorum sürekli.Ama o yine aynı.Kuzenime soruyorum gerçekten pişman olmuş diyor.Ama onca şeyden sonra ona güvenmem söz konusu bile değil.O yüzden her lafı yalan geliyor.Zaten onunla tekrar olmam söz konusu bile değil.Düşünmedim bile bunu.Ama sizce benim dediğim gibi yalan mı söylüyor yoksa gerçekten pişman mı oldu?

-Okudugunuz için tesekkur ederim. :)

nasıl küfür etti ya! daha önce niye sık sık ayrılıyordunuz ?

aldattı mı ?

sen onu hala seviyor musun ?

bu bir çelişki mi.bu üçünü istiyorum

Bence gerçekten pişman olmamıştır.

İlişkide kavgalar var, yalan var, küfür var, beddua var... Daha doğrusu varmış.

E bundan adam olur mu ya. Hiç sanmıyorum.

Kesin sen biraz yüz versen yine takmaz seni. İlgi, sevgi verip vaktinde şımarttıysan sadece onu arıyor olabilir.

Yani seni sevdiğinden değil de sadece kendini düşündüğünden yapıyor bu saçmalıkları tahminimce.

Sen de açık kapı bırakıyorsun ki yüzsüzce yine iletişime geçiyor.

Beni senin gibi kimse sevemez tarzı bir cümle bunların göstergesi. :s Senden iyisini bulamadım sana geldim hesabı. Bencilce bir mevzu.

Son düzenleme:
bence aynı suda iki kez yüzülmez..
zaman geçmiş, sular akmış, tekrarları oynamak yerine önünüze bakın derim ben..

nasıl küfür etti ya! daha önce niye sık sık ayrılıyordunuz ?

aldattı mı ?

sen onu hala seviyor musun ?

bu bir çelişki mi.bu üçünü istiyorum

Kavga ederdik hemen küfür etmeye başlardı.Kavgaların sonunda da ayrılık olurdu.Ama ya bir kaç saat yada 1 2 gün içinde barışırdık uzun sürmez idi. Onu sevmek mi nefret ediyorum ben ondan bunu onada söyledim.Beni aldattı mı bunu inanki hiç bilmiyorum.Ama biz çıkarken kızlarla çekilmiş sarmaş dolaş fotoğrafları vardı mesela.benim haberim yoktu tabi.

Son düzenleme:
cnm madem güvenmiyorsun tekrar olmayı düşünmüyorsun o yuzden aklına bile getirme üzerinden 1 sene geçmiş çok su aktı boşverrr kendini huzursuz etme facedende engelle muhatap olma peki bir şey merak ettim siz bunla ne kadr çıktınız uzun bi ilişkimiydi

Son düzenleme:

Aynen canım bende aynı düşünüyorum.İnsan neyse odur.Her ne kadar bana değiştim ben bu sene desede ne kadar değişebilir.Zaten insan sinirliyken belli eder nasıl biri olduğunu.Bu da belli etti.Zaten ben çok şımarttım yere göğe sığdıramazdım onu.Ama gerçek anlamda çok sevmiştim ben onu.Dedim ki sen sevilmeyi özlemişsin bulamadın seni seveni ama hayır ben bütün olarak seni özledim dedi durdu.Açık kapı bırakmıyorum.Zaten hiç samimi bi cevapta vermedim ona sürekli tersledim bağırdım çağırdım.Ona açık kapı bırakmak mı -aslaa:)

bence aynı suda iki kez yüzülmez..
zaman geçmiş, sular akmış, tekrarları oynamak yerine önünüze bakın derim ben..

Öyle yapıyorum zaten.
Şuan gerçekten çok mutluyum duygusal anlamda ve bu mutluluğumu kimse bozamaz.
Zaten seninde dediğin gibi aynı suda iki kere yüzülmez.Ben bi kere yüzdüm geçtim o suyu.Daha niyetim yok..

Canım hiç aklıma getirmiyorum ama faceye bi bakıyorum mesaj atmış.Anca mesaj attıgında aklıma geliyor.Evet bende engellemeyi düşünüyorum artık çünkü ilk başta hadi dedim bi daha atmaz çünkü rahatsız etmiycem seni dedi ama gene atıyor.Biz 1 sene olmasına 2 hafta kala ayrılmıştık.

sadece senin ona olan aşkını özlemiş belli ki.
yeniden başlasanız sürekli aynı şeyleri tekrar eder yine.
hattını değiştir sana ulaşmasını engelle.

sadece senin ona olan aşkını özlemiş belli ki.
yeniden başlasanız sürekli aynı şeyleri tekrar eder yine.
hattını değiştir sana ulaşmasını engelle.

Bencede.
Yeniden başlamak gururumu hiçe saymak bana yaşattıklarını hiç saymak demek.
Hattımı daha yeni değiştirdim.
Facebooktan da engelledim az önce.

Şu eski'lerin çok gereksiz zamanlarda ortaya çıkmaları yok mu....:97:

ben pişman olduğunu düşünmüyorum..sadece senden daha iyisini bulamamıştır yada senn sıcaklığını bulamamıştır başkasında sevseydi gerçekten bu kadar uzun bi ayrılıkalmazdı diye düşünüyorum üstelik küfür ve beddua eden bi insandan adam olmaz düzgün bi insan olsaydı ne küfür ederdi nede senn mutsuzluğundan mutlu olmaya çalışırdı..bence mesajlarına tepki bile verme çünkü sen terlesende cevap attıkça rahatsz edip aklını karıştırmaya devam edecek...üstünden uzun zaman geçmiş yokluguna alışmışken tekrar başlamaman gerekir diye düşünüyorum ben...

Evet canım bende öyle düşünüyorum zaten.sınava hazırlanıyodum okul-dersane-sevgili yürütemiyceğimi düşündüm o yuzden öyle bir oyun oynadım demişti.Yürüten nasıl yürütüyor ama..İnsan ayrılmak istedine böyle bahaneler arıyor işte.Tabikide öyle benim gibi saf aptal aşık zor bulur o bi daha.Erkeğim diye geçiniyorlar ama sevgililerine küfür etmek beddua etmek hangi erkeğe yakışır.Dedim ya cnm engelledim onu ulaşamaz daha bana.Ben zaten kendi yolumu çizmişim.Ne o benim yoluma kaynak olur, ne de ben değiştiririm artık yolumu.Sen sağ ben selamet...

çok haklısın canım yürüten öyle bi yürütüyorki sadece insanın içinden gelmesi lazım..bu kararı almana çokk sevndim insan net olunca bişeylerin üstesinden gelmek çok daha kolay oluyor

çok haklısın canım yürüten öyle bi yürütüyorki sadece insanın içinden gelmesi lazım..bu kararı almana çokk sevndim insan net olunca bişeylerin üstesinden gelmek çok daha kolay oluyor

İnşallah bir ilişkiyi sevgi ve saygıyı ortadan kaldırmadan yürütecek kişiler çıkar karşımıza canımm....
Biz net olunca üstesinden gelebiliyoruz da herkes net olmuyor..
Sanırım bu da ne istediklerini bilmedikleri için öyle.

inaşşah canımm ya ikiside okadar önemliki biri olmadan olmuyor..malesaf olmuyorlar bu durumda elinde olmasada seni yıpratıyor ama sen engelledim falam dedin çok iyi yapmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…