Eski sevgilim benim hakkımda çok kötü iftiralar attı.

JungleBerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
23
0
36
Eskişehir
Önceden bir belalı sevgilim vardı.Sizin önerileriniz sonucu bende onun peşinden koşmayı bıraktım ve yeni birine ilgi duymaya başladım ancak kalbim sanırım haLâ eski sevgilimdeydi.Ancak ben başka birine ilgi duyduğumdan sonra Eski sevgilim benim hakkımda çok kötü iftiralar attı.Bütün herkes ona inanıyor bana inanmıyor.Onun yüzünden bir sürü arkadaşımı kaybettim.Ne yapmalıyım,Kurtulamayacak mıyım ben? :43:

ne demiş olabilir ki arkadaşların bile uzaklaşmış senden?
ki birinin lafıyla senden uzaklaşacak olanlarla zaten arkadaş olunmaz:37:
bu kişiyle konustun mu neden iftira atıyorsun diye?

Önceden bir belalı sevgilim vardı.Sizin önerileriniz sonucu bende onun peşinden koşmayı bıraktım ve yeni birine ilgi duymaya başladım ancak kalbim sanırım haLâ eski sevgilimdeydi.Ancak ben başka birine ilgi duyduğumdan sonra Eski sevgilim benim hakkımda çok kötü iftiralar attı.Bütün herkes ona inanıyor bana inanmıyor.Onun yüzünden bir sürü arkadaşımı kaybettim.Ne yapmalıyım,Kurtulamayacak mıyım ben? :43:

senden beklenen bir hareketmiş demek ki herkes inanmış:37:

uzak dur eski çevrenden. iftiraya inanmayacak insanlardan yeni çevre oluştur kendine. yapacak tek şey bu:92:

sana değil başkasının lafına inanıp seni yargıyalan insan zaten arkadasın değildir
belalı sevgilinden kurtulduğun gibi onlardan da kurtulduğuna sevinmelisin

her şey boş kimse için üzülmeye değmiyo.birisi gelir birisi gider hayatın kuralı bu.konunu bilmiyorum ama eski sevgilinle ve ortak arkadaşlarınızla iletişimini kes.eskii erkek arkadaşında zamnla senin ilgilnmediğini görünce peşini bırakır.başkalarına ne sylerse söylesin sen kendini biliyorsun en önemlisi de YÜCE RABBİM biliyor.belkide çevrendekilern hayatından çıkması senin için daha güzel olur.ne demişler her şerde bir hayır vardır.zaten seni eski sevgilinin sözleriyle satan insanlardan sana ne dost ne arkadaş olur.

Back
X