- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Sen de birini bul gorsun oda
bence sınava odaklan. seneye zaten her şey geçmiş gitmiş olacak.
eğer istediğin puanı alamazsan seneye bu hallerin için çok pişman olursun.bende sınavı düşünüyorum ama onları yan yana görünce o kadar nefes alamıyorum ki oturup da ders çalışmayı beceremiyorum kafam onlarda oluyo
Ama şuan beni o kadar üzüyor ki ve etkiliyor ki onları yan yana gülüşürken görmek...ders çalışamıyorum eve geldiğimden beri ağlıyorum desem yalan olmaz
Çok küçüksün be kuzum yaa üniye geçince aklına bile gelmeyecek
Biliyorum aslında bunu da...kendime de diyorum sürekli bi de mezuna kalmak gibi bi şeyi büyük konuşmıyım ama kaldıramam hiç...çalışmak gerektiğini biliyorum ama sürekli onlarla karşılaşıyorum ve o kadar moralim bozuluyo ki oturup ders falan çalışamıyorum yaeğer istediğin puanı alamazsan seneye bu hallerin için çok pişman olursun.
Sınava çalış kız
Seneye onlar ünv gidip her hafta sevgili değiştirirken sen mezuna kalıp evinde zirlarsin. Net yazdimki iyice anla diye.
Seneye onlar ünv gidip her hafta sevgili değiştirirken sen mezuna kalıp evinde zirlarsin. Net yazdimki iyice anla diye.
Valla cok dogru
Tamam kalp bu tas degil ask acisi cekiyor ama herkes universiteye giderken evde popo ustu oturmanin acisi hicbir seyde yok
5 -6 ay mi??ikisi de gayet mutlu gözüküyolar. 5 6 ay içinde nasıl beni unutup başka biriyle mutlu olabiliyor bu kadar kolay silinecek bir insan mıyım anlamıyorum.
Ya ama 5 ayın zaten 3 ayı yaz tatiliydi yazın görmedik birbirimizi ama şimdi iki aydır görüyoruz ve ben gözünün önündeyken o kadar güzel şeyler yaşamışken başkasıyla bi ilişkiye başlamasını anlamıyorum demek ki hiç sevmedi beni5-6 ay mi???
Benim 5 gun icinde yeni bir iliskiye basladigim olmustu. Yarabandi iliskisi de degil, gayet guzel bir iliski.
5-6 ay yas ne ya? 10
5 -6 ay mi??
Bacim sen şaka misin? 5-6 ayda eski sevgilini goz rengi simasi unutulur.
Benim eski iliskimden 1 ay gecmeden yeni birisiyle - hem de yarabandi ilsikisi de degil,cok daha mutlu bir iliskiye basladigim olmustu.
5-6 ay yasi heralde bosansam falan tutarim anca.
Biten bitmis yani.
Bitmis bir iliskiden sonra ister 5 saat sonra gitsin baskasina ister 5 sene yasımı tutsun.
Bitmis gitmis birsey. Bana ne fayda?
Birbirinizi görmeniz arti birsey degil ki.Yani bitti ama ben hep tekrar bi araya geliriz sanmıştım ve birbirimizin ilk sevgilisiydik ben hala onun gözü önündeyken birbirimizi görüyorken başkasını seviyo olması bana çok koyuyo belki de fazla duygusal düşünüyorum
Parasi var ama mutlu mu bakalimBenim ex herif ABDdeki en ünlü ünvlerden birinde yardımcı doçent oldu. Yani mutlu olmasını falan da geçtim adam Stanford stili bir yerde dünyanın parasını kaldırıyor. Sen diyorsun ki adam mutlu diye dertlendim, o zaman ben öleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?