eski sevgilim çok mutlu

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
saçma sapan bi olayı büyütüp benden ayrılan sonra tekrar barışmaya çalışan ama bu sefer de bi türlü dikiş tutturamadığımız bi ilişkim vardı. yaşlarımız 18 bu arada, neyse gözümün önünde yeni ilişki yaptı gayet mutlu şuan. beni görünce de salak salak suratıma bakıyor hala acaba diyorum beni unutmak için mi başkasıyla denedi. ama bi yandan da 2 haftadır falan birlikte görüyorum ikisi de gayet mutlu gözüküyolar. 5 6 ay içinde nasıl beni unutup başka biriyle mutlu olabiliyor bu kadar kolay silinecek bir insan mıyım anlamıyorum.

ha şöyle de bişey var bu saatten sonra ben de onu istemem herhalde diye düşünüyorum,yani olay hala seviyo olmaktan daha çok neden beni hemen unutup başkasına gitti ve neden ben hala etkisindeyken o bu kadar mutlu? ortam değiştirme imkanım da yok herrr gün herrr saat başı mutluluklarını izlerken sanki gayet iyiymişim ve onları görmemişim gibi rol yapmaktan aşırı sıkıldım nolur bana yardım edin oturup ders çalışamıyorum sınav senemde.

5-6 ayda insan kaç senelik evliliğini unutuyor. Siz fazla anlam yüklemişsiniz ilişkinize. 18 yaşındasın bırak düşünme, sınavına odaklan. Daha ne güzel kısmetler çıkacak karşınıza. Sen de onun esamesini bile okumayacaksın emin ol. Yani sorun seninle ilgili değil.

Hepimiz o yaşlardan gectik yavas yavas erkekleri tanima donemindesin. Erkekler bizler gibi duygusal degillerdir kolay vazgecerler cabuk unuturlar. Sen de daha coook kucuksun neler neler cikacak karsina daha iysi belki daha beteri ins hep iyiler cikar ama erkeklere karsi hic bi zaman tam manasiyla guvenme hep bi soru isareti birak. Birak ki sonradan hayal kirikligi yasama. O mutluysa birak olsun sende devam et hayatina ondan daha da mutlu ol.

5-6 ay kısa bir süre değil ki. son sevgilimden ayrıldıktan 3 ay sonra biri ile beraberdim ben. üstüne evlendim bi de. zaman geçmiş, köprü altından sular akmış..

ya evet ama zaten 3 ayı yaz tatiline denk gelmişti yeni okul döneminin başında falan bakışıyo gibiydik 1 ay geçti başkasını buldu belki de ben bakıştığımızı sanıyodum bilmiyorum

ama başkasıyla mutlu olmasından bu daha iyidir bence ya

Mutlu olamıyorum çünkü hep gözümün önündeler

Ayy koptum yazdiginiza benimde lise zamanlarimda gorustugum biri vardi babasi bi belediyede belediye baskani olmus hayat işte

ya evet ama zaten 3 ayı yaz tatiline denk gelmişti yeni okul döneminin başında falan bakışıyo gibiydik 1 ay geçti başkasını buldu belki de ben bakıştığımızı sanıyodum bilmiyorum
insan aynı ortamda olduğu eski sevgilisine ister istemez bakar.
lise mi üniversite mi?

Valla 5 6 aysa sevin bence. Daha nolcak. Gayet uzun zamanda unutmuş.

ama nasıl ya bi tek ben mi çok romantik yaklaşıyorum...ben sevdiğim kişi gözümün önünde olduğu sürece unutamıyorum kimi sevdiysem en az 1 yıl etkisi sürdü 5 ayda geçicek kadar sevmedim gerçi belki o çok önceden unutmuştur 5 ay sonra sevgilisi oldu ama belki benle bitirir bitirmez unutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…