eski sevgilim çok mutlu

valla sana şunu söyliyim. ben her cumartesi 7 de kalkıp işe giderken benimle birlikte otobüse binen genç arkadaşlara içimden "okuyun yavrularım okumazsanız benim gibi her cumartesi sıcacık yatağınızdan kalkıp köpek gibi 3 kuruş için çalışmaya gidersiniz" bakışı atıyorum.
keşke senin yaşında olabilseydim her şey daha kolay olurdu aşkmış, sevgiliymiş, kalpçiklermiş geç bunları. oku oku oku vallahi gerçekten 2 günlük aşklar için ömrün boyunca pişmanlık yaşayacağın şeyler yapma. nolcak onlar el ele tutuşsun göz göze bakışsın. boşver kurtulduğuna ayağına pranga olmadığına şükret.
kocaymış sevgiliymiş elbette bulunur. bak ben evlilik arifesinden döndüm hiçbir şey yolunda gitmedi. napayım söyle? ömür boyu yas mı tutayım? kalkıp işe geldim kahvemi içerek kitabımı okuyorum.
arada gözyaşım pıt ediyor ama o da olacak o kadar

bu yaşta zaten herşey hızlı gelişir.5-6 ay süre var demişsiniz iyi bile ben o yaştayken 1-2 ayı bile bulmuyordu exin unutulması.sizden ayrıldı diye mutsuz olacak değil elbet hayatına devam etmiş işte sizde aynısını yapın bu kadar üzüldüğünüz yeter.

Geçmiş olsun. Bu epey acıtır ama

ya ben çok romantik bakıyorum olaya ve böyle olmasını istemiyorum ama cidden elimde değil. ben de ilk onla öpüştüm o da ilk benle, tamam ilk öpücüğü benle diye hep beni sevecek hali yok ama yani beni görüyo hep ben de onu görüyorum,birlikte geçen zamanlarımızı silip atmış olması cidden canımı çok yakıyor çünkü benim ilişkilerim ciddi ve önemli ama o başkasıyla mutluyken ben şuan onun acısını çekiyorum

ama hep görüyorum ve gerçekten o kadar mutlular ki artık ağlıcam yani

ya...çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim. siz yüksek ihtimalle görmüyosunuzdur o kişiyi ama,ben ortamım gereği kaçmaya çalıştıkça daha çok görüyorum ve artık kendimi cidden kötü hissetmrye başladım. yeni sevgilisi de güzel zaten kıskandım iyice nasıl da aşık gibi bakıyolar birbirlerine ama bu çocuk benim üzerime titrerdi geçen sene ya.

Bak güzel kızım sınav senem, yaşım 18 dedin beni kalbimden, beynimden vurdun. Annenin numarasını atıver bana özelden, dertleşelim biraz Seni yan foruma alabilir miyim. (eyvah kızım aşık oldu) Biz nelerle cebelleşiyoruz sizin için, siz gidip elin ergenuslarına kafayı takıp emek emek ördüğümüz duvarları yıkmaya çalışıyorsunuz. Yahu duruverin bir iki sene daha, şu üniversiteyi kazanın sümüğünüzü atmazsınız bu tiplere.

Senin yaşındayken seni seviyorum dediği zaman sanki başkasını sevemez, asla beni unutamaz diye düşünüyor insan. Ama herkes unutur, herkes unutulur bunu zamanla çok acı tecrübelerle öğrenirsin. Ben senin yaşındayken peşimden deli gibi koşan, beni sevdiğine salakça inandığım bir adam tarafından hayat kadınıyla aldatıldım. Yani öyle büyük aşk, sevgi, öldüm bittim şeylere inanmıyorum ve herkesin nefes aldığı sürece arayış içinde olduğunu düşünüyorum .

Onlar birbirlerine baksınlar sen önüne bak. Üniversite yılları tek bir erkeğe bağlanarak heba edilmeyecek kadar kıymetli. Kendini geliştirip farklı etkinliklere katılıp geleceğini inşa etmeye bak.

Onlar birbirlerine baksınlar sen önüne bak. Üniversite yılları tek bir erkeğe bağlanarak heba edilmeyecek kadar kıymetli. Kendini geliştirip farklı etkinliklere katılıp geleceğini inşa etmeye bak.

Lise son sınıfım sosyal bilimlerde hazırlık okuduğum için bi sene fazladan okudum yani 18 yaşındayım o yüzden o da öyle. Şuan sınava hazırlanıyorum ama onlara üzülmekten çalışamıyorum

Sen evlendin ayrıldın mi ? Şu an çok şaşırdım. Kendi sasirmama daha çok şaşırdım

Nedeni 18 yaşında olmanız olabilir mi? Bu yaşlarda insan haftada bir birine aşık olur yahu :) kaldı ki bahsettigin süre kısa bir süre değil.

evet ama ilk sevgilisi benim ikimiz de ilk kez öpüştük falan bunlar hemen unutulur mu bide 13 14 yaşında değiliz ki 18 sonuçta çok da küçük değil

Yaa baktım konunuza ben de kızınızla konuşmak isterdim herhalde en iyi birbirimizi biz anlarız..Sizin bilmeniz iyi benim ailem bilse tepkileri çok yapıcı olmaz o yüzden bilmiyolar, ben de yansıtamıyorum herhalde başka derdim var falan sanıyolar belki de hiç bişeyin farkında değiller. Kendi içimde yaşıyorum genelde arkadaşlarım biliyo bi de

Ama gözünün önündeyken unuttu beni. Uzağa da gitmedim ki. Gözümün önünde başkasıyla geçerken cidden kalbim kaldıramıyor artık bunu ya

Valla cok dogru
Tamam kalp bu tas degil ask acisi cekiyor ama herkes universiteye giderken evde popo ustu oturmanin acisi hicbir seyde yok
OFF hiç söyleme
Bir üniversiteye gidemeyip mezuna kalma
İki çalışamayıp KPSS ataması bekleme
10 tane sevgili ayrılığı birleşse o ıstırabı veremez

Konu sahibi önüne bak dersini çalış canım benim
18 yaşımdaki sevgilimin göz renginin mavi mi yeşil mi olduğunu tam hatırlamıyorum ben
Ama üniversiteye gidemediğim yılı neler yaşadıklarımı hislerimi unutamıyorum
arkadaşlarının tatilden dönüp seninle buluşunca birazda havalanarak anılarını anlatmaya başladıklarında oradan resmen yok olmak isterdim

Annen geldi eyvah basıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…