- 21 Kasım 2018
- 10
- 1
- 6
- 35
- Konu Sahibi muge_mughetto
Eski sevgilimle 7 aylık bir ilişki yaşadık. Daha sonra benden ayrıldı. Ayrıldıktan tam 1 sene sonra swarm'dan en yakın arkadaşımı eklemiş. Bu arkadaşımı yüz yüze hiç görmemişti, fakat arkadaşımı en yakın arkadaşıyla ayarlamak istemiştik, bunun için fotoğraflarını göstermiştim. Hatta oldu bu iş, en yakın zamanda tanıştıralım falan demiştik, ama tanıştıramamıştık. Swarm'da arkadaşım ile birlikte hep check in yapardık. Birbirleriyle ekli değillerdi ama ismini ve soyadını biliyor.,dediğim gibi fotoğraflardan da yüzünü biliyor.Arkadaşım geldi bana bir gün, sana bişey söylicem ama üzülme söyledi, dedim noldu, eski erkek arkadaşın beni ekledi swarmdan .(Swarm'ı hepiniz biliyor musunuz bilmiyorum ,gittiğiniz yerde kendinizi etiketliyorsunuz,insanlar size arkadaşlık isteği gönderiyor,genelde erkekler kız arama peşindedir swarmda,ekleyip tanışmak görüşmek isterler).O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim keşke söylemeseydin,üzüldü falan ama sonra arkadaşım dedi ki , istersen görüşme ayarlayayım görüşmeye sen git ! Bu cümlesi tam 1 senedir kafamın içinde ve psikolojimi bozdu. En yakın arkadaşım eski sevgilimle konuşmayı nasıl düşünebilir ya? Bana bunu söylerken beni hiç mi düşünmedi?Üzüleceğimi,kırılacağımı hiç mi düşünmedi? O kadar ağrıma gitti, o kadar üzüldüm ki ama ağzımı açıp tek kelime edemedim sen bana bunu nasıl söylersin diye..üzerinden 1 sene geçti hala üzülüyorum ve yediremiyorum kendime..arkadaşıma da dedim seni biliyo o ,bilerek yaptı diye bana ulaşmak için..hala bana diyorki ama fotoda net değilim beni nasıl tanısınki.. kendi egosunu mu tatmin ediyor anlamıyorum!! bu olaydan bi hafta sonra konuşmak istedim bu konuyu arkadaşımla,o kadar da güzel konuşuyorumki ama bi anda ben kötü biri değilim ben sana kötülük yapmak istemedim diyince sustum daha da bişey diyemedim..hani şundan dolayı söylemiş bana ,bak hala kız araştırıyo ,hayatında biri yok,mesaj at işte..madem bu şekilde düşünüyordu niye bana daha farklı bir şekilde söyledi ki?bir de üzülme ama ile başladı cümleye..arkadaşımla tekrardan bu konuyu konuşup, ne kadar üzgün olduğumu, neden bana böyle bir şey söylediğini söylemeli miyim?Aradan da 1 sene geçti ama ben hala düşünüyorum..Bir de arkadaşım arkadaşlık isteğini hemen çevirmemiş (bu da çok ilginç,ben onun yerinde olsam hemen reddetmiştim,neden bekletti ki isteği?) ben ona keşke söylemeseydin dedikten sonra girmiş swarm'a isteği geri çevirmek için zaten eski erkek arkadaşım isteği geri çekmiş, sizce eskisi neden ekledi arkadaşımı? gerçekten yediremiyorum hala düşünüyorum .Bana ulaşmak istediği için olabilir mi? Hani tanımasa hiç fotosunu görmese , ismini bilmese dicemki arkadaşımı beğendi.. Ben mi kendimi avutuyorum sizce? Eski erkek arkadaşım salak biri de değildi yani..isim,soyisim,foto her şeyi biliyor..geri de çekmiş isteği..Yani şöyle düşünebilirsiniz,kesin beğenmiştir diye ama ben bunun imkanlı olduğunu düşünmüyorum..biz arkadaşımı onun en yakın arkadaşıyla yapma çabasındaydık ama denk getiremedik bir türlü..bu kadar da şerefsiz değildir herhalde diyorum..Arkadaşım da biraz kıskançtır,ne giysem ne yapsam her şeyime dikkat eder gider aynısından alır,aynı şeyleri yapmaya çalışıyor,zayıfım vücudum da güzeldir..ne güzek zayıfsın bak benim göbeğim var..ne güzel vücudun var hep bunları söyler..kötü niyetli değil beni seviyor biliyorum ama bana bu ekleme olayını söylerken bile sanki hava attı,madem üzülmemi istemiyordun neden söyledin?düşünemedi mi benim üzüleceğimi,gururumun incineceğimi?Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama cidden iyi değilim,yediremiyorum kendime,gururum o kadar incindi ki