Eski Sevgilim, Eşimi Facebooktan Ekledi. Sizce neden?

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.

Son düzenleme:
Yeni evlenmişsiniz eşinizi sizi merak etmiştir. Kabul etmeseydi eşiniz

Tanışıyorlar mıydı,ne alaka.Çok gereksiz.Boşu boşuna huzursuzluk.Neyin hesaplaşması,eşinizin saygısı varsa size, muhattap olmaması gerekirdi.Kibarca belirtin hoşunuz gitmediğini.Hesaplaşınca ne olacak,düelloyu kazanan belli.Çocukluk etmiş.

Eşim engelledi arkadaşlae. Muhattap bile olmadi. Ama ikimizde beklemiyorduk şasirdik. Bu cesareti bulan başka neler yapmaz diye dusundu eşim.. ve tanişmiyorlar

Kendi hayatında mutsuzsa, saracak yer arıyor olabilir... Sizi huzursuz ederek tatmin olmayı planlıyordu belki de.
Ya da diğer ihtimal sizin evli olduğunuzu bilmiyor olabilir, başka bir ortak arkadaşları varsa o yüzden eklemeye çalışmış olabilir.

Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.

Belki profiline bakarken yanlışlıkla eklemiştir, bence bu yüksek bi ihtimal

resmen aranıyor basıma bela arıyorum ben dıyor
evlenmıs barklanmıs kadına veya kocasına arkadaslık talebı gondermek kendı kanına susamaktan otesı degıldır
ahlaksızca dusuncesızce tehtıtvari bı hareket
esınız engelleyerek ıyı yapmıs

Böyle bir şey olmamış gibi davranın biz eski konular asla açmayız, eskiler hatırlatmaya çalışsa bile. Zamanla zaten eskiler de pes ediyor.

Var öyle psikopatlar üzerinde durmayın.benim de eskiden benden hoşlanan ancak benim hiç yüz vermediğim mal oğlu mal bana benzerini yapmıştı.numaramı ben hiç vermemiş olmama rağmen iş gerepi bulması kolaydı.defalarca aradı konuşmadım,mesaj attı cevap vermedim eşime mesaj atmıştı birlikte okuduk.hiç oralı olmadı eşim.ertesi gün aradım benzeri bir davranışında şikayet edeceğimi söyledim.mesleğinden edene kadar uğraşacağımı söyledim sonunda pes etti gibi.5,5 yıldır evliyim hala her kandilde,özel günde toplu mesaj adı altında yoklar allahın psikopatı da hiç umursamam.üzerinde durup da ağzınızın tadı kaçmasın tacizin boyutu artarsa şikayet edin.

Kusura bakılmasın da tam bir pislikmiş. Var böyle tipler Malesef. İyi ki engellemiş eşiniz. Umarım başka şekilde ulaşmaya kalkmaz. Sinek mide bulandırıyor işte

ayy ama dikkat et yalan yalan bilgilerle eşinizi doldurmasn yok ben eşinizle bunları yaptım şunları yptım diye. sakın evliliğnze zarar getırmeyın bu herıf krşınıza çıksa bıle sakın yumusak davrnmayın .

Back
X