Eski Sevgilim, Eşimi Facebooktan Ekledi. Sizce neden?

Her ne olursa olsun niyeti iyi değil. Dikkatli olun.
aynen bu isin ucu huzur bozmak hic mi allahtan korkmaz insan bu kiz evlenmis barklammis herkes kendi sag olsun diyecegine huzur bozmaya calisiyo adam gercei boyleleri adam degil ama bu adamlik degil yani

Bence ekleyen ex sevgili
Mesaj atmamış mı size eşinize falan
Diğer mesajlar vardı oraya düşüyodu galiba
Ben kullanmıyorum ne zmandır:KK24:
Kontrol ettiniz mi:KK59:

Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.

Esin niye kabul etmis? Neyin hesaplasmasi?
bir yerde randevu verip kavga mi edecek?
Esinin adini soyadini nerden biliyor?

benim eşim olsa engellemeden önce ''hayırdır bilader elin mi kaydı neden ekledin'' diye bi msj atardı :)

Eşinizin kabul etmesi yanlis. Eski sevgilinizin eklemesi cok cok yanlis.
Evlenmissiniz sonucta yanlisa yanlislik yapilmis.

Son düzenleme:
Belki kurcalıyodu sızın face yanlıslıkla ekledı dıger turlusu cok garıp kötü niyetlı biriyse canınızı sıkmak için yapmıştır

Kahpelik yapmış resmen. Aklıma iyi şeyler gelmiyor. Psikolojik sorunları da olabilir.

wuuuuwww adama bak yurek yemis bilerek ve sizi rahatsiz huzursuz etmek icin eklemistir.eger esiniz durumu biliyosa sikinti yok ama genede hos olmamis o akillinin yaptigi

Sizce anlamı nedir.. sebebinin ihtimalleri.. 5 yildir benimle hic bir iletisimi yok ayrica.. korkmali endiselenmeli miyim yoksa umursamamali miyim anlamadim.. eşim mevzuyu biliyordu . Eklemesini hesaplaşma istegi olarak algiladi.. ama ortada hesaplasacak bir durum yok. 4 aylik da evliyim. Eşim de engelledi zaten ne ben ne o muhattap olmadik bile.. alakasini anlayamadim sadece.
Hesaplaşma derken.Aranızda canınızı sıkıcak birşey olmadıysa sıkıntı yok.Eşinizde kabul etmemiş.Etse de söyleyebileceği elle tutulur birşey yoksa sorun yapmayın.Sinek küçük ama mide bulandırır o hesap olmuş :KK12:

Canım benim bir arkadaşım bu aralar böyle bir sorun yaşıyor. Eski sevgilisi eşini eklemiş adam da amacı ne diye aptal gibi kabul etmiş ve iğrenç şeyler paylaşmis adam.. pekçok da iftira yok masanın dili olsa da konuşsa yok öyle yok böyle.. Arkadaşım hemşire ve beyaz melek diye rumuz la iğrenç saçmalık lar yazmış. Bence Facebook vs kapatın 4 aylık evli sin canını sıkma ya değmez baş belasi olmadan kapat

Esınızın dıger mesaj kutusunu da kontrol edın.. Belkı daha once mesaj gonderme curretınde bulunmustur da arkadas olmadıgı ıcın dırekt gormemıs olabilir.. Akıl akıl gel takıl ıste..

Çomak sokmak. Eşini tebrik ettim yalnız.

Back
X