Eski sevgilim eve geldi sinirlenip gitti

Eşim koç o da gemileri yakıyor sonra aradan biraz zaman geçince pişmanım barışalım diyor
Ondan sordum takıntı diyince benimki de takıntıdan mı yapıyor acaba dedim
Ben kolay vazgeçmem demişti bana evlenmeden önce
ani öfke patlamaları vardır onun valla gerçekten seviyorsa evet

ani öfke patlamaları vardır onun valla gerçekten seviyorsa evet
Tanıştığımızda eskiden daha öfkeli olduğunu söylemişti o halimi iyi ki görmedin gibi bir şeyler demişti. Bana karşı hep sabırlı olmaya çalıştı ama normalde sinirli biri evet

Bu soruyu sorma sebebim kendimi suçlu hissediyorum kim haklı bilmiyorum. Eski sevgilimle 4 ay sonradan konuşmaya başladık, ve evde tek olduğum için davet ettim. Geldi 2-3 saat sonra her şey iyi giderken bir konu açıldı. Bu ayrılık sürecinde onun bir paylaşımını gördüğümü söyledim (kızla fotoğraf) kim yolladı sana dedi. (Onda ekli değilim) açıkçası fake hesaptan bakmıştım. Kimin olduğunun önemi yok dedim. Bu sinir krizi geçirdi kapıları çarptı telefonumu elimden alıp sildi resmi. Güya eski iş arkadaşlarımla görüşmüyordun dedi. Kim yolladıysa bulucam dedi. Sana güvenmiyorum güya onlarla görüşmüyordun deyip kalktı gitti. Ertesi gün ise madem resim var bana niye söylüyorsun güzel günün içine ettin deyip beni engelledi. Ben burda bu kadar abartı bir şey görmüyorum. Kızla da arasında ki her şey bitti bu arada birbirlerini engellemişlerdi kıza ulaşacak halim yok . Beni manipüle ettiğini düşünüyorum
Tavırları çok yanlış bence uzak durun.

Onu da öğrendim. Yani onun en yakın arkadaşını zorlayınca söyledi. O kızla sadece arkadaştı öylesine resim çekildi. Seni kıskandırmak ve mesaj atman için resim paylaştı ve resim çekildiği kıza gizledi. Lütfen söyleme dedi.
Buna inandınız mi gercekten? En yakin arkadaşı niye arkadaşının açığını size söylesin? Aralarında anlaşmışlar sizin ex öğretmiş besbelli..bence o kadar tepki vermesindeki sebep kesinlikle o kızla arasında birsey geçti.
Hiç zorlamayın tepkisi çok itici.salın gitsin bence.

Back
X