Eski sevgilim evlenmiş ama hala unutamıyorum

gmzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
10
0
36
İstanbul
slm ablalar kardesler cok yeniyim aranızda.. aylardır yıllardır içinden cıkamadıgım bi olay bu kafam allak bullak çözüm bulamıyorum içinden cıkamıyorum..
Sevdiğim, mesutum bnm herseyim. içimde ona karsı o kdr buyuk tarıfsız bi aşk sevgi var ki dile bile getiremiyorum.. zamanında cıktıgı vardı ayrıldı biz cıktık bnden ayrıldı onunla cıktı falan ama hep kalbinde ben vardım. bni sevdigini biliyordum. 2sene once evlendi.. hayatımdan oldum resmen beynmden vuruldum saglıgımdan oldum cok cok zor zamanlar gecirdim.. unutmaya calıştım olmadı hç bi zaman. baskasını yerine koyamadm, unutamadm.. ayrıldıktan o evlendktn snra yani yaklaşık 2 bucuk sene hiç knusmamstık.. staja gderken fln takip ederdi evimn onunde beklerdi evli tabi bunları yaparken.. hem mtlu oluyodum hm uzuluyodum. deli gbi sevdigim adam hala bnm etrafmda olmaya calışıyordu ama ndn evlenmişti oyleyse.. :S faceden msj attm rahatsız oldugumu uzuldugumu soyledim. bni hiç bi zmn unutamadgnı hp bana ulasmaya calıştıgını soyledi oyle oyle derken yaklasık 3 aydır knusup görüşüyoruz.. yaptıgım yanlış farkındayım ama nasık sevdigimi bi Allah bi ben biliorum :'( uzernden yıllar gecsede hala ilk gün ki gbi seviyorum.. oda sevio.. evlendgine bin pişman amam evli işte boşanamıyo.. ne yapayım ben yardım edin nolur ne yapayım ?? vazgecemıyorum aklımdan 1 sanıye cıkmıyo güzmden sakınıyorum bn onu oooofffffffff yardıııımmm bi çaree !! ( şimdiden tskkrler

koyuyorum evet koyuyorumda pişman degilim.. bu kız bni tehtidle sevdigimden ayırdı.. hakkımda yalan yanlış seyler soylemiş cocuga ki bn bunu onca zmn snra öğrendm..

Evli adamla görüşüyor; bir de haya etmeden bizden akıl vermemizi mi istiyorsun gmzeyy?

Birlikte olduğun adam, adam gibi adamsa, boşasın karısını.. "Aşk" adını koyduğun şey, bir günahsız kadını aldatmana gerekçe olamaz..

0nu seçmiş , sevmiş evlenmiş . Heralde Kafasına Siyah Dayayıpta zorla evlendirmediler cocugu.
Şimdide Cogu evli erkek gibi farklı arayışlar ıcıne girmiş , seninle ilgileniyor diye baska bırsey dusunme , bır kacamak ıstıyor belli ki
emin ol seni sevseydi , yani senin dedigine gore seni cok seviyor , seninle evlenirdi emin ol : )

adam evlenelı 2.5 sene olmus kızım. kendindemisin?
bak gecenlerde bı arkadas bı konu acmıs. 3 yıllık evlıyım bı bebegım var. cok guzel bı kadınım. ama esım dogumdan sonra bana soguk davranıyordu. tlf u kurcaladım eskı sevgılısıyle msjlasıodu falan yazmıs. kadın yuvam dagılıo yardım edın akıl verın dıodu.

sen sımdı o adamın karısının yerınde olmak ıstermıydın???
nıye evlendı senı sevıyorsa? silah mı dayadılar basına??? senı sevseydı senınle evlenırdı. sakın onunla gorusme!!!
aşkından ölsen gebersen görüşme. basit kadın olma adamın gözünde. kapatması olursun en sonunda. nasılsa ben bunla gorusmeye basladıgımda da evliydim beni boyle kabul edıo der. adam belliki adam değil. evliyken gözü hala dısarda. karısına yapan sana da yapar ilerde o boşansa ve evlenseniz bile. guvenılırmı boyle tipe. kullanır atar seni..

uyuz oluorum boyle körkütük aşık olanlara.. mantıgınızı aklınızı kullanın bıraz.

ben kendime zaten cok haklıyım iyi yapıorum demiyorum. o kızın bana yaptıklarını yasattıklarıını bn biliyorum.. yıllardır o kızın yuzundn acı cekiyorum ben pişman degilim. haketti..

sakın diyorum başka da bir şey demiyorum.
Aklını başına al kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat hiçbirşey için geç değil.vazgeçemiyorum, aşkından ölüyorum diye birşey yok.Herşey unutuluyor ve vazgeçiliyor.
Şu an yaptığın çok çok özür diliyorum ama 2.kadın durumu. yok mutlu değilmiş yok seni seviyormuş hiç ama hiç önemli değil.bunlar yaptığın yanlışı haklı kılmıyor.
başına silah mı dayamışlar evlen diye.saçma saçma konuşmasın o da.sende ne diye msj falan atıyorsun anlamıyorum ki.birazcık mantıklı ol lütfen.
Yuva yıkanın yuvası olmaz sakın unutma.....seninde bir ailen var.sakın ailenin başını da kendi başını da önüne eğdirecek şeyler yapma.
yazdıklarım eminim hoşuna gitmeyecek ama emin ol şu yazdıklarımdan çok çok farklı birşey diyen olmayacak burada sana.

mantıgımı kullanamadıgım içn burdayım zaten yardm edin akıl verın assaglayın die degil.. baskı yuzunden evlendi kızın ailesi kendi ailesinin baskısı üzerine evlendi.

ben kendime zaten cok haklıyım iyi yapıorum demiyorum. o kızın bana yaptıklarını yasattıklarıını bn biliyorum.. yıllardır o kızın yuzundn acı cekiyorum ben pişman degilim. haketti..

Evli adamla birlikte olduğun için pişman değilsin, karısına karşı suçluluk hissetmiyorsun, peki..

Umarım o adam senden sıkılıp, seni ortada bıraktığında da onunla ilişki yaşadığın için pişman olmazsın.. Zira nikahlı karısını aldatan adam, seni hayda hayda ortada bırakır..

Bence sende böyle acı çekmeyi hakediyorsun.

''O kadın'' dediğiniz kişi o adamın karısı.Sizde metresisiniz.Yasalar eşini tanır metresini değil.

Size vereceğim akıl olsa olsa ''Adam seni kullanıyor,bir an önce rahat bırak adamı'' olurdu.

ozaman yardııımmmm cıkmazlardayımmm dıye konu acmıcaksın!!!! sen naptıgının gayet farkındasın. nasıl buyuk bı hatanın ıcınde oldugunun farkındasın. ama hala hakettı diosun. öhhh yani... senın yardıma falan ıhtıyacın yok. git gününü göster o kıza. al kocasını elinden alabıliosan...

mantıgımı kullanamadıgım içn burdayım zaten yardm edin akıl verın assaglayın die degil.. baskı yuzunden evlendi kızın ailesi kendi ailesinin baskısı üzerine evlendi.

Hem mantığımı kullanamadığım için buradayım diyorsunuz; hem de akıl verin diye yazmadım diyorsunuz..

Makul olamayan bir insana, akıl vermek dışında nasıl bir yardımımız olabilir ki?

evli oldugu içn pişman dglm dmedm bnn evet olmasaydı kske olmasaydı ama oldu. cookk seviyorum bnu inkar etmiyorum.. belki evlisiniz die bu kdr haksız yerine koyuldum ama bn yasadıklarmdan dolayı bunları konusuyorum

gözünden sakınıyorsun nasıl oluyo bu sakınmak. ayıptır günahtır ya. karısına azıcık acımıyormusun. o da terbiyesis herif utanmıyor gündüz seninle gece karısıyla. sana yapılsa böyle bi şey üzülmezmisin. sana zerre acımıyorum. yazık adamın karısına. bi de boşanmasını bekliyorsun. yuh diyorum sana.

sevdiğin kişi artık evlenmiş artık kendine ait bir yuvası eşi var yarında çocukları olur.onu unutman gerekiyor önüne bak. karşına elbette seve bileceğin mutlu olacağın bir erkek çıkacak.dünya ondan ibaret değil.eğer o seni çok seni sevseydi onlan değil senle evli olurdu.bence karşıdaki kadınıda mutsuz etme kimse ayrılmak için evlenmiyor.sakın ayrılırlar diyede umut bağlayıp aralarını bozmaya çalışma yuva yıkanın yuvası olmaz.mantıklı ve vicdanlı ol.

kimsenin seni aşağıladığı falan yok.herkes sana aklını başına al diyor.yanlış yoldasın diyor.yanlış yolda olduğunu bilmek farklı uygulamak farklı.uygulamaya geç diyoruz sana.uzak dur diyoruz.ileride utanacağın şeyler yapıyorsun cnm dikkat et.
tehditle evlendi ne demek? ve sen buna inanıyorsun.....
lütfen söylenenleri dikkate al.burada kimse senin düşmanın değil.kimse seni tanımaz etmez.yardım dedin çıkmazdayım dedin herkes fikrini söyledi.
evlendiği kadını nasıl alt edebilirsin onu nasıl aradan çıkarabilirsin nasıl boşandırabilirsin diye fikir vereceğimizi beklemiyordun herhalde:26:

Hem mantığımı kullanamadığım için buradayım diyorsunuz; hem de akıl verin diye yazmadım diyorsunuz..

Makul olamayan bir insana, akıl vermek dışında nasıl bir yardımımız olabilir ki?

mantııgımı kullanamadıgım içn burdayım. akıl verin, assaglayın die degil.. anlatabldim sanırım ?

canım ben de de lıse yıllarımda sevdıgım bırı evlenmıstı ve ılk cıktıgım kısıydı ! ben de 1 senedır unutamamıstım ama evlıydı ıste kendımı ondan uzak tuttum face mıs zart zurt kapattım cok buyuk gunah oldugunun farkındasın bellı ama sen ona aıt degılsın artık artı bosanamıyo demıssın nasıl yanı nıye kı karısı mı ıstemıyomus bosanmayı ıstemesın ama o yıne de bosanma davası acmalı sevmıyosa o hem sana hem de karısına cok cok buyuk yanlıs yapıyo dılekceyı vermelı karısına ne demek bosanamıyorum ya resmen oyuncak etmeye hakkı yok ıkınızı de eger bosanma gırısımınde bulunmuyosa bırakmak zorundasın cnm olmaz bole tamamn sevıyosun ama sana yaptıklarını gormelısın de duyguların agır basmasın sadece mantıklı dusun onu hıc dusunmemeye calıs karsısına cıkmasını engelle facenı kapat vs ama kac ondan bı sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…