bunun gıbıler cok ... kıbar olmaya calısıyorm yoksa bu kadına takılıcak cok sıfat var... bıde bnı sewıo dıo. adam bunu bu kndını kndrıo. ewlnmıs ıste çatr catr. senıde kullanıo kızm bı guzel ...bu kadına super onerılerım var aslında... bol buzlu...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evli erkekle ilişkisi mi varmışşşşşşşşşşşşşşşşş
bismillah
e o adamın karısına yazık değil mi
Allah adamı napar be
hay Akkah'ım daha nelere şahit olucaz
bunun onu bellı... ılerde nolcagı bellıAdam seni sevmiyor.
Boş yere kandırma kendini.
Herkesin bir aklı var.
Başka kızın laflarına inanıp (bence bu da bir bahane) da seni terk etmiş insandan vazgeç artık.
2,5 yıl geçmiş bir de üstünden.
Artık önüne bakmalısın.
ya kım kımın ılıskısını bıtrebılırkı adam obur kızı begenmıs onu sewmıs ewlenmıs buda catlıyuo ıste hıncını ewlı adamın .... olarak cıkarıoıarkadaşlar öncelikle bir başkasının hayatını yargılayamayız ondan hesap sormak bize düşmez herkes kendi hayatını yaşar kendi yaptığınıda çeker..konuyu açan arkadaşım yaptığın tabi ki çok yanlış birşey kendini o adamın eşinin yerine koy bakalım bizi ayırdı etti şunu bunu etti diyorsun bu onun eşiyle yasak aşk yaşamanı gerektircek bir bahane değil zaten hiç bir şey bu ihaneti doğru hale sokamaz.o kız sizin ilişkinizi bitrmenize neden olduysa yanlış yaptıysa illa ki bir gün karşılığını görecek ama bu senin tarafından olmasın yoksa sonunda üzülecek olan ve hayatını karartacak taraf sen olucaksın inan buna..keşkelerle devam etme bence yaptığın ne kadar yanlış olsada en yakın yerden dön ki bu durum daha büyük facialara yol açmasın.
ya kım kımın ılıskısını bıtrebılırkı adam obur kızı begenmıs onu sewmıs ewlenmıs buda catlıyuo ıste hıncını ewlı adamın .... olarak cıkarıoı
bole bır ınsann hayatı umrumda deıl acıkcası kac yasında olabılırkı . bnde 87lıyım ama olgun dusunuyorum ınsanlar ıslerıne geldgı gbı yasıo oh ne ala. neyse bıtanem sız yazın ben cıldırıorm bu tıplerı goruncecnm ben onun yaptığı doğru demiyorum ki çok çok yanlış bir durum ama o kendi yanlışlarıyla yaşar ve karşılığını görür biz burda onun yaptğının yanlış olduğunu ve kendinden utanması gerektdğini iyice anlatırsak vazgeçer yoksa bazı arkadaşlar gibi sorgulayarak aşağılayarak yaklaşırsak o hakketii diye inada bindirir ve bunun yanlş oldğnn farkına bile varmaz.sonuçta genç bi kız ya hayatı kararsın ister misiniz.
dogru söylüyorsun riva. biz insan olarak görevimizi yapıp onu dogru yola dogru iteklemeliyiz. o buna uyar veya uymaz. ama onu yargılayarak bir yere varamayız.cnm ben onun yaptığı doğru demiyorum ki çok çok yanlış bir durum ama o kendi yanlışlarıyla yaşar ve karşılığını görür biz burda onun yaptğının yanlış olduğunu ve kendinden utanması gerektdğini iyice anlatırsak vazgeçer yoksa bazı arkadaşlar gibi sorgulayarak aşağılayarak yaklaşırsak o hakketii diye inada bindirir ve bunun yanlş oldğnn farkına bile varmaz.sonuçta genç bi kız ya hayatı kararsın ister misiniz.
bole bır ınsann hayatı umrumda deıl acıkcası kac yasında olabılırkı . bnde 87lıyım ama olgun dusunuyorum ınsanlar ıslerıne geldgı gbı yasıo oh ne ala. neyse bıtanem sız yazın ben cıldırıorm bu tıplerı gorunce
ben kendime zaten cok haklıyım iyi yapıorum demiyorum. o kızın bana yaptıklarını yasattıklarıını bn biliyorum.. yıllardır o kızın yuzundn acı cekiyorum ben pişman degilim. haketti..
cocugu yok. haklısınızda inkar etmiyorum.. kız okuyo. sbh okula gdp aksam eve geliyo bazn geldio bile arkdsnda kalıyo.. annesi bile bu kızla evlenmesi içn yapmadıgını birakmamıstı. ama o kadın bile pişman suan. bunu kadının kndi bana soyledi. kızın amacı evlenp rhata kavusmaktı yaptıda bunu. kız keyf cattarken cocuk kndi yemegni kndi yapıyo gomlegini kndi ütülüyo.. oda haketti bnu. omzumda aglayıp annem basımı yaktı dsede günah cıkarmaya calışsada oda haketti..
koyuyorum evet koyuyorumda pişman degilim.. bu kız bni tehtidle sevdigimden ayırdı.. hakkımda yalan yanlış seyler soylemiş cocuga ki bn bunu onca zmn snra öğrendm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?