Eski sevgilim evlenmiş ama hala unutamıyorum

bunun gıbıler cok ... kıbar olmaya calısıyorm yoksa bu kadına takılıcak cok sıfat var... bıde bnı sewıo dıo. adam bunu bu kndını kndrıo. ewlnmıs ıste çatr catr. senıde kullanıo kızm bı guzel ...bu kadına super onerılerım var aslında... bol buzlu...

o kadar rahatsızlık verecek bir durum ki
kötü içerik olarak bildirdim bu konuyu
umarım yöneticiler gerekeni yapar

Adam seni sevmiyor.
Boş yere kandırma kendini.
Herkesin bir aklı var.
Başka kızın laflarına inanıp (bence bu da bir bahane) da seni terk etmiş insandan vazgeç artık.
2,5 yıl geçmiş bir de üstünden.
Artık önüne bakmalısın.

bunun onu bellı... ılerde nolcagı bellı

arkadaşlar güzel cvplar yazmışlar mesut seçimini yapmış cnm üzgünüm sende başka aşklara yelken açmaya bak

Arkadaşlar ne desek boş bu konuyu açan kişi belli ki mesutun uğrunda kendisini terkettiği ve evlenmeyi seçtiği bayandan intikam aldığı düşüncesiyle rahatlıyor. Bazı insanlar yaşayarak görür. Ne demişler Evliye gönül verme eve gider unutur. Allah herkese akıl fikir ve selamet versin.

arkadaşlar öncelikle bir başkasının hayatını yargılayamayız ondan hesap sormak bize düşmez herkes kendi hayatını yaşar kendi yaptığınıda çeker..konuyu açan arkadaşım yaptığın tabi ki çok yanlış birşey kendini o adamın eşinin yerine koy bakalım bizi ayırdı etti şunu bunu etti diyorsun bu onun eşiyle yasak aşk yaşamanı gerektircek bir bahane değil zaten hiç bir şey bu ihaneti doğru hale sokamaz.o kız sizin ilişkinizi bitrmenize neden olduysa yanlış yaptıysa illa ki bir gün karşılığını görecek ama bu senin tarafından olmasın yoksa sonunda üzülecek olan ve hayatını karartacak taraf sen olucaksın inan buna..keşkelerle devam etme bence yaptığın ne kadar yanlış olsada en yakın yerden dön ki bu durum daha büyük facialara yol açmasın.

ya kım kımın ılıskısını bıtrebılırkı adam obur kızı begenmıs onu sewmıs ewlenmıs buda catlıyuo ıste hıncını ewlı adamın .... olarak cıkarıoı

ya kım kımın ılıskısını bıtrebılırkı adam obur kızı begenmıs onu sewmıs ewlenmıs buda catlıyuo ıste hıncını ewlı adamın .... olarak cıkarıoı

cnm ben onun yaptığı doğru demiyorum ki çok çok yanlış bir durum ama o kendi yanlışlarıyla yaşar ve karşılığını görür biz burda onun yaptğının yanlış olduğunu ve kendinden utanması gerektdğini iyice anlatırsak vazgeçer yoksa bazı arkadaşlar gibi sorgulayarak aşağılayarak yaklaşırsak o hakketii diye inada bindirir ve bunun yanlş oldğnn farkına bile varmaz.sonuçta genç bi kız ya hayatı kararsın ister misiniz.

bole bır ınsann hayatı umrumda deıl acıkcası kac yasında olabılırkı . bnde 87lıyım ama olgun dusunuyorum ınsanlar ıslerıne geldgı gbı yasıo oh ne ala. neyse bıtanem sız yazın ben cıldırıorm bu tıplerı gorunce

dogru söylüyorsun riva. biz insan olarak görevimizi yapıp onu dogru yola dogru iteklemeliyiz. o buna uyar veya uymaz. ama onu yargılayarak bir yere varamayız.

sakin ol tatlım:) herkes ektiğini biçer ne diyelim biz uyarımızı yaparız gerisi kendine kalmış boşver...

ben kendime zaten cok haklıyım iyi yapıorum demiyorum. o kızın bana yaptıklarını yasattıklarıını bn biliyorum.. yıllardır o kızın yuzundn acı cekiyorum ben pişman degilim. haketti..

Siz de şuan yuva yıkan kişi konumundasınız. 2.5 yıl önce aklı nerdeydi!!! Bence görüşmeyi kesmelisiniz. Karısını sevmiyor olabilir ama sonuçta evli. Arkanızdan yuva yıkan kişi diye konuşulması hoşunuza gider mi?

Eeeee boşansın o zaman....Neyi bekliyor :s

Zamaninda benim de sevgilimle aramiza bir kiz girdi hic görünü kirpmadan terk etti birakti beni onun icin, ben hic ama hic sesimi cikarmadim ugrasmadim ikisiyle, bana ne yaptiysaniz Allah size 10 katini yasatsin dedim sadece o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüse.
Sonuc: iliskileri 1 sene bile sürmedi, yalanla,r kavgalar, tartismalar, aldatmalar, sürekli ayrilip barismalar..gün yüzü görmediler ve zamanla tamamen bitti bu is. ben onu silip atmisken hayatimdan yeni insanlarla tanismak üzereyken köpek gibi yalvardi bana pismanim seni geri istiyorum diye, ama ben kesinlikle 2. bir sans vermeyi düsünmedim. 1 kere terk eden bir daha terk eder.

Yuva yikanin yuvasi olmaz lafina sonuna kadar katiliyorum ve yol yakinken kurtul ondan derim sana, ama sunu da söylemek isterim ki Sevenleri ayirmak ta büyük bir günah eger dedigin gibi bu kiz sizi zorla tehtidlerle ayridiysa elbet ceyasini cekecek! Sevgilinizde sizi böyle biri icin birakip gittiyse zaten asla hayir gelmez ondan. bunu 1kere yapan birdaha yapar, ve birdaha yapar unutma bunu!
Sana demek istedigim su tatlim, sen ikisini de Allaha havale et baska da hicbir sey yapma

koyuyorum evet koyuyorumda pişman degilim.. bu kız bni tehtidle sevdigimden ayırdı.. hakkımda yalan yanlış seyler soylemiş cocuga ki bn bunu onca zmn snra öğrendm..

Ne rezilliktir bu ya, bir de utanmadan pişman değilim diyor.Eee ne diyelim, aferim devam et mi diyelim yoksa taktik falan mı istersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…