slm ablalar kardesler cok yeniyim aranızda.. aylardır yıllardır içinden cıkamadıgım bi olay bu kafam allak bullak çözüm bulamıyorum içinden cıkamıyorum..
Sevdiğim, mesutum bnm herseyim. içimde ona karsı o kdr buyuk tarıfsız bi aşk sevgi var ki dile bile getiremiyorum.. zamanında cıktıgı vardı ayrıldı biz cıktık bnden ayrıldı onunla cıktı falan ama hep kalbinde ben vardım. bni sevdigini biliyordum. 2sene once evlendi..hayatımdan oldum resmen beynmden vuruldum saglıgımdan oldum cok cok zor zamanlar gecirdim.. unutmaya calıştım olmadı hç bi zaman. baskasını yerine koyamadm, unutamadm.. ayrıldıktan o evlendktn snra yani yaklaşık 2 bucuk sene hiç knusmamstık.. staja gderken fln takip ederdi evimn onunde beklerdi evli tabi bunları yaparken.. hem mtlu oluyodum hm uzuluyodum. deli gbi sevdigim adam hala bnm etrafmda olmaya calışıyordu ama ndn evlenmişti oyleyse.. :S faceden msj attm rahatsız oldugumu uzuldugumu soyledim. bni hiç bi zmn unutamadgnı hp bana ulasmaya calıştıgını soyledi oyle oyle derken yaklasık 3 aydır knusup görüşüyoruz.. yaptıgım yanlış farkındayım ama nasık sevdigimi bi Allah bi ben biliorum :'( uzernden yıllar gecsede hala ilk gün ki gbi seviyorum.. oda sevio.. evlendgine bin pişman amam evli işte boşanamıyo.. ne yapayım ben yardım edin nolur ne yapayım ?? vazgecemıyorum aklımdan 1 sanıye cıkmıyo güzmden sakınıyorum bn onu oooofffffffff yardıııımmm bi çaree !! ( şimdiden tskkrler
kimsenin seni aşağıladığı falan yok.herkes sana aklını başına al diyor.yanlış yoldasın diyor.yanlış yolda olduğunu bilmek farklı uygulamak farklı.uygulamaya geç diyoruz sana.uzak dur diyoruz.ileride utanacağın şeyler yapıyorsun cnm dikkat et.
tehditle evlendi ne demek? ve sen buna inanıyorsun.....
lütfen söylenenleri dikkate al.burada kimse senin düşmanın değil.kimse seni tanımaz etmez.yardım dedin çıkmazdayım dedin herkes fikrini söyledi.
evlendiği kadını nasıl alt edebilirsin onu nasıl aradan çıkarabilirsin nasıl boşandırabilirsin diye fikir vereceğimizi beklemiyordun herhalde:26:
koyuyorum evet koyuyorumda pişman degilim.. bu kız bni tehtidle sevdigimden ayırdı.. hakkımda yalan yanlış seyler soylemiş cocuga ki bn bunu onca zmn snra öğrendm..
ben kendime zaten cok haklıyım iyi yapıorum demiyorum. o kızın bana yaptıklarını yasattıklarıını bn biliyorum.. yıllardır o kızın yuzundn acı cekiyorum ben pişman degilim. haketti..
hayr tbiki oyle bişye beklemiyorum. yanlış yoldayım ama seviyorum kndime engel olamıyorum. gercek yuzunu gremiyorum belkide.. suan evli oldugu kız bni tethidle ayırdı.. onun soyledkleryle degl gorduklermle ortak tanıdıklarmz soyledklernden biliyorum.
mantııgımı kullanamadıgım içn burdayım. akıl verin, assaglayın die degil.. anlatabldim sanırım ?
evli oldugu içn pişman dglm dmedm bnn evet olmasaydı kske olmasaydı ama oldu. cookk seviyorum bnu inkar etmiyorum.. belki evlisiniz die bu kdr haksız yerine koyuldum ama bn yasadıklarmdan dolayı bunları konusuyorum
Üzgünüm gmzeyy hala anlayamadım.
Mantık, düşünme sanatıdır. Mantığını kullanamadığını söyleyen bir insana, doğru düşünmesine yardımcı olmak için akıl verilir.
Şayet siz salt pohpohlanmak için topic açtıysanız, buradaki evli barklı, aklı başında kadınların hiçbirisi size "Sana Mesut'unla mutlu mesut günler dileriz gmzeyyciğim, yolunuz açık olsun.." demez, diyemez..
haklısınız. sunarı yazarken aglıyorum bile.. ya o kız anlatılmaz derecede iğrenc ikiyüzlü yalancı vs. bana yasattıkları yuzunden dgl onu tanıyan gören herks bunu dusunur hep. kız bana msjlar atıyodu tehtid msjları.. bn tabı çocukluktu o zmn korkmustum..
haklısınız. sunarı yazarken aglıyorum bile.. ya o kız anlatılmaz derecede iğrenc ikiyüzlü yalancı vs. bana yasattıkları yuzunden dgl onu tanıyan gören herks bunu dusunur hep. kız bana msjlar atıyodu tehtid msjları.. bn tabı çocukluktu o zmn korkmustum..
ben evli değilim, arkadaşlara hak veriyorum yok efendim kız senin hakkında yalanlar uydurmuşta adam evlendiğine pişmanmışta, senin hakkında her söylenene inanmasımı gerekiyodu diye sorarım bu bir, adam zaten bi onunla bi seninle çıkmış belliki aranızda kalmış ama sen çok aşık olduğun için hep beni seviyo aslında diye inandırmışsın kendini bu iki, neticede onu seçmiş bu üç, senin ona olan zaafını bildiği için senide kullanmak istiyo erkeklere ne kadar çok kadın olursa o kadar iyidir bu dört, Allah akıl fikir versin bu da beş.
cok güzel yorum buda altı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?