Eski sevgilim evlenmiş ama hala unutamıyorum

evlilikler eskisi gbi değil artık.
kimse kimseye mecbur değil.
kimse kimsenin namus bekçisi değil.
kimse kimseden sorumlu değil.
adam seni seviyosa boşar karısı.
ama bosanmadan adamla görüşmeye devam edersen yalnış olur.hem evli adamla görüşmek gercekten iyi değil hem senle görüştüğü için kendini suclu hissedip evine daha fazla bağlanabilir.
ama sonuc olarak evli bi adamla görüştüğünü unutma.ve bunun yalnış olduğunuda.

Niye boşanamıyo?

Şöyle düşünelim; mesut ile evlendin. 2 yıl geçti. Mesut eski karısıyla yeniden görüşmeye başladı senden gizli. Ne hissederdin?

yazık...
hadi adam ahlaksız..
sen neden yardım ediyosun ona..
hadi karısını düşünmüyosun tamam acı çektirmiş sana vs.
yuva yıkanın yuvası olmaz diye hiç duymadınmı..
hem ayıp hem günah...
ama biz ne dersek diyelim belliki sen değişmeyeceksin...
o kadından daha kötü duruma gelmezsin umarım...
bazı durumlarda elini vicdanına şapkanıda önüne koyup düşünmek lazım..
sanada yazık o kadınada...

yuva bozanın yuvası olmaz kardeşim arkadaşın dedigi gibi seni isteseydi senle evlenirdi ne malum onu boşadı hadi bu kerez senle evlendi sana aynı şeyleri yapmıyacagının garantisi varmı merak ettim açıkçasısenin yerinde olsan kendimi frenlerim bende ne aşklar yaşadım ölürüm geberirim diyodum ama karşıma yaradanın öle insan çıkardıki onu görünce bile şimdi kemndime kızıyorum gülüyorum bile benimkide aşktı bir dakikam bir saniyen onsuz geçmiyodu aramızdaki terk fark var o evli degildi benden sonra evlendi hatta ben evlenmeye yakın beni çekti kenara oda yüzük takmıştı sen he dedi nişanlımı bırakıcam dedi bende istemiyorum dedyip kestirip attım ne göz yaşları döktüm onun için ah anlatsam derdinki nasıl evlendim başkasıyla ben tükürdügümü yalamdım iyide oldu şimdi rabbime hep şükrediyorum eşimi benim karşıma çıkardı diye sen demişsinya ben ne yapayım bana akıl ver diye önce telefon numaranı degiştir sonra sana olaşabilicek adreslerini isminide aklı,ndan çıkarttınmı bu iş tamamdır canım onu sevmeye düşündügün zaman şu lafı de beni istemeyeni bende istemem isteseydi benle evlenirdi de bak bakalım bir daha seviyomusun nacizane fikrim bu bilmem sen ne düşünürsün şunuda unutma hiç bir şey vazgeçilmez degildir yaradan istedikten sonra sengi gider canım takıntı kalır seninkide takıntı olmasın beni isteyen adan benimle evlkenirdi başkalarıyla evlenipte bana geri dönen adamdan ne hayır görürüm ben de kendi kendine :44::44:

hayr tbiki oyle bişye beklemiyorum. yanlış yoldayım ama seviyorum kndime engel olamıyorum. gercek yuzunu gremiyorum belkide.. suan evli oldugu kız bni tethidle ayırdı.. onun soyledkleryle degl gorduklermle ortak tanıdıklarmz soyledklernden biliyorum.

koyuyorum evet koyuyorumda pişman degilim.. bu kız bni tehtidle sevdigimden ayırdı.. hakkımda yalan yanlış seyler soylemiş cocuga ki bn bunu onca zmn snra öğrendm..

Pişman değilsin ne diye akıl istiyosun? Pişman olan, kafası karışık insan akıl ister? Sen çıkmazda değilsin ki, çamurun içinde boğuluyosun farkında değilsin.

ben kendime zaten cok haklıyım iyi yapıorum demiyorum. o kızın bana yaptıklarını yasattıklarıını bn biliyorum.. yıllardır o kızın yuzundn acı cekiyorum ben pişman degilim. haketti..

O kız sana ne yaşatırsa yaşatsın, bunu yapmaya hakkın yok. Ne yaptı da ayırdı sizi? Senin arkadan iki laf etti diye mi bıraktı gitti sevgilin seni? Onu evlenmeye layık bulduğu için evlendi. Zaten karaktersizin tekiymiş ki evliyken seninle de görüşebiliyo.

Cnm bak akşam bu adam evine yani şu an evli olduğu karısının yanına gidiyor mu? gidiyor. Ya da diyelim gitmiyorum diyor ve sen inanıyorsun.
Ama emin ol her gece o sevmiyoru dediği karısının yanına gidiyor ve onunla aynı yatağa giriyor.
Senin de söylediğin gibi sen görmüyorsun.

yenı gordum ıstelık 2.5 senelık evlıymıs vala bırakmak zorundasınız bırbırınısı kesınlıkle belkı o kadından cocugu da var yazık gunah !!! bu arada bılıyomusun senın degılde o kadıncagızın yardım edın dıye baslık atması gerkeırdı !!!!! emın ol bak burdakı hıc kımse tasvıp etmıyo yanlıs oldugunu gunah oldugunu bılıyosun gıt tovbe et yapma bole yasık etme kendıne acıkcası ben cok cok uzuluyorum bole ınsanlara ./((( kendını bı erkege kaptırma bole ya ustelık te bele asagılık bı adama sen ondan nasıl sevgı saygı bekleyebılıyosun sana donse dıyelım bı ay sonra senın de yuvan yıkılır unutma yuvayı yıkanın yuvası da yıkılır !

suç sende değil aslında sevdiğin adamda adam mı değil mi ki orası da süpeli yılar sonra neden hala karşına geçiyo seni takip ediyo madem seni dediğin gibi seviyo neden seni bırakıp başka bir kızla evlendi yazık değil mi ki ona bu gibi olaylar bir tek senin başına gelmiyor konuşmanı kes bence unut onu yani bana göre doğru olan bu

haklısınız. sunarı yazarken aglıyorum bile.. ya o kız anlatılmaz derecede iğrenc ikiyüzlü yalancı vs. bana yasattıkları yuzunden dgl onu tanıyan gören herks bunu dusunur hep. kız bana msjlar atıyodu tehtid msjları.. bn tabı çocukluktu o zmn korkmustum..

mantııgımı kullanamadıgım içn burdayım. akıl verin, assaglayın die degil.. anlatabldim sanırım ?

Üzgünüm gmzeyy hala anlayamadım.

Mantık, düşünme sanatıdır. Mantığını kullanamadığını söyleyen bir insana, doğru düşünmesine yardımcı olmak için akıl verilir.

Şayet siz salt pohpohlanmak için topic açtıysanız, buradaki evli barklı, aklı başında kadınların hiçbirisi size "Sana Mesut'unla mutlu mesut günler dileriz gmzeyyciğim, yolunuz açık olsun.." demez, diyemez..

Son düzenleme:
evli oldugu içn pişman dglm dmedm bnn evet olmasaydı kske olmasaydı ama oldu. cookk seviyorum bnu inkar etmiyorum.. belki evlisiniz die bu kdr haksız yerine koyuldum ama bn yasadıklarmdan dolayı bunları konusuyorum

ben evli değilim, arkadaşlara hak veriyorum yok efendim kız senin hakkında yalanlar uydurmuşta adam evlendiğine pişmanmışta, senin hakkında her söylenene inanmasımı gerekiyodu diye sorarım bu bir, adam zaten bi onunla bi seninle çıkmış belliki aranızda kalmış ama sen çok aşık olduğun için hep beni seviyo aslında diye inandırmışsın kendini bu iki, neticede onu seçmiş bu üç, senin ona olan zaafını bildiği için senide kullanmak istiyo erkeklere ne kadar çok kadın olursa o kadar iyidir bu dört, Allah akıl fikir versin bu da beş.

Yorumunuza aynen katılıyorum.

Sen bu Mesut'la mesut olamazsın şekerim..Yazık sana.

hadi seni korkuttu adamıda mı korkutarak kendisiyle evlendirdi, kaç yaşındasın sen?

2 sene önce çocuktunuz; 2 sene içersinde evli adamlarla görüşebilecek derecede büyüdünüz, hmm..

2 sene önce korkmanıza gerek yokmuş aslında.. Ama şu durumda, evli erkekle gönül eğlendiren bir kız olarak, Mesut'un karısından korkmanız gerekiyor.. Çünkü durumu öğrenir de ailenizi, sülalenizi ayağa kaldırırsa, vay halinize..

Son düzenleme:

cok güzel yorum buda altı..

kız her ne kadar ıgernc pıs olsa da o adam o ıgernc dedıgın kızı sectı ama ve onun 2.5 yıllık hemde karısı !

cocugu yok. haklısınızda inkar etmiyorum.. kız okuyo. sbh okula gdp aksam eve geliyo bazn geldio bile arkdsnda kalıyo.. annesi bile bu kızla evlenmesi içn yapmadıgını birakmamıstı. ama o kadın bile pişman suan. bunu kadının kndi bana soyledi. kızın amacı evlenp rhata kavusmaktı yaptıda bunu. kız keyf cattarken cocuk kndi yemegni kndi yapıyo gomlegini kndi ütülüyo.. oda haketti bnu. omzumda aglayıp annem basımı yaktı dsede günah cıkarmaya calışsada oda haketti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…