0nu seçmiş , sevmiş evlenmiş . Heralde Kafasına Siyah Dayayıpta zorla evlendirmediler cocugu.
Şimdide Cogu evli erkek gibi farklı arayışlar ıcıne girmiş , seninle ilgileniyor diye baska bırsey dusunme , bır kacamak ıstıyor belli ki
emin ol seni sevseydi , yani senin dedigine gore seni cok seviyor , seninle evlenirdi emin ol : )
Mesut'un hanımından 2 sene önce korkuyordun tehditle ayırdı die
Şimdi kadının kocasıyla çıkarken gezerken tozarken korkmuyormusun Mesut'un karısından?
Bu Mesutta hakkaten şuan çok Mesuttur 2 kadınla oh ohhh
ahahahha brck yamesut da ne mesuttur dimi D:
:)Bu işten en karlı çıkan ve en mesut olan kişi kesinlikle Mesut
o dönemde mesutunda konu sahibi arkadaşında totosu yememiş evlenememişler şimdi ikiside vurun abalıya hesabı diğer kıza yükleniyolar, en kolay yol hep 3.kişiyi suçlamak değilmidir zaten
Mesut yakında başka birini bulacak bu ikisi de kafalarını taşlara vuracaklar.
en sevdiğim konulardan biri.
evli biriyle ilişki yaşayanların ya da evliyken kocasını aldatanların açtığı konular.
yalnız bahaneler hep aynı , evli olan kişi hep pişmandır , ailesinin zoruyla evlenmiştir ve karısı ona çok kötü davranıyordur.vah zavallı
yalandan "yardım edin bana" temalı , sadece vicdanını rahatlatmak ve yaptığının yanlış olmadığını duymak için açılan konular.
yoksa normal zekaya sahip , vicdanlı, ahlaklı biri böyle bir durumda ne yapması gerektiği için konu açmaz , zaten yapılacak bellidir.
Ama Mesut isteyerek mesut olmuyoki.Zorla mesut ediyolar adamı tehditle mesut edilmek...Ne güzel bi mesut edilme şeklii
o dönemde mesutunda konu sahibi arkadaşında totosu yememiş evlenememişler şimdi ikiside vurun abalıya hesabı diğer kıza yükleniyolar, en kolay yol hep 3.kişiyi suçlamak değilmidir zaten[/QUO dıyelım kı kız cıdden ıgrenc bırı bu dunyada en ıgrencı o dıyelım adam onu secmıs ya bı kere o kadını sevmese 2.5 yıl katlanırmı tehdıte bıle hem ne tehdıtı bu ya erkek olcak bı de ben acıkcası bı adamın karısını tehdıtı userıne eve hapsolmasına ınanmıyorum ıannamıyorum !!
Ben bu şekilde yaşayan insanları cok cesur buluyorum aslında kanka, bunlardaki cesaret sende bende yok. Bu adrenaline yürek mi dayanır yahu? Kalp krizi geçiririm ben bu şekilde yaşasam
Mesut yakında başka birini bulacak bu ikisi de kafalarını taşlara vuracaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?