eski sevgilim evlenmiş ....

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
ilk erkek arkadaşım eski sevgilim evlenmiş . geçenlerde haberini aldım . hiç aklımda yoktu halbuki . hayatımda sevdiğim sevildiğim biri var . bir gece rüyamda gördüm evlendiğni . ertesi gün evlilik haberini aldım zaten . yinede içim kötü oldu tabi . bir çok ilki onla yaşadım onla tattım. ilk kez onu öptüm onun elini tuttum onla uyudum . insan tuhaf oluyor .eskilere gittim . onla çıktığımda kız arkadaşından yeni ayrılmıştı . sonra çıkmaya başladık . ama gerçeği sonradan öğrendim . ondan hiç ayrılmamış zaten . ikimizi birden idare etmiş . ben ayrıldım bunu öğrenince . o kadın devam etti . benide biliyordu hayatında başka kadınlarıda . şimdide evlenmişler . aslında mantıklı bir karar almıştım . çünkü sadık bir erkek değildi . ama yinede bir sürü ilkin hatırına belkide üzüldüm . buda büyük bir dert değil ama paylaşmak istedim sadece .

bir iki gun aklina takilir sonra unutursun canim ... elindekinin deyerini bil ve ona siki siki saril inan sevmek ve sevilmek kolay bulunmuyor ((...sevilerek yasamak cok guzel

bir iki gun aklina takilir sonra unutursun canim ... elindekinin deyerini bil ve ona siki siki saril inan sevmek ve sevilmek kolay bulunmuyor ((...sevilerek yasamak cok guzel

haklısın canım .. zaten hiç aklımda yoktu . birden rüyama girdi ve o gün öğrendim evlendiğini . insan bazı yaşananlara üzülüyor aslında o kişiye değil . yanlış bir insanla birşeyler paylaşmak üzüyor belkide pişman ediyor insanı .

Şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum aslında bu yaşananları hatırlama onlara acıma duygusu falanda değil neden diyorsun içinden belki daha farklı olabilir miydi diyorsun ama gerçekler kırıyor insanı. Benimde bundan daha fazla kimi sevebilirim dediğim adam geçen sene evlendi ilk duyguğumda şok oldum ama geçti. Ne nefret kalıyor ne sevgi. Mutlu olsun da diyemiyosun kötü olsunda.
Ama herşey geçiyor bir çektiğin acı kalıyor geriye çok değer vermemeyi öğrenmek lazım işte de ben yapamıyorum
Yeniden sevdim aşık oldum elbette kaybeden o oldu

canim benim her insanin hatalari var onemli olan pisman ola bilmek ve ders cikara bilmek .. ne mutlu sana ki yalnis yaptigini anlamissin zararin neresinden donsen kardir sen de en basindan donmussun... onune bak bos veeeer ... sana layik biri degilmis zaten )))

senin ilk kalp tıkırtın o olmuş ve son kalp çarpıntın olamamış..önemli olan sonunla beraber bir sürü başlangıçları ve ilkleri heyecanla yapabilmek..
Allah onu eşiyle mutlu etsin,senide olacak eşinle..

ıyıkı ayrılmıssın... demekkıo kadında herseyı göze alıp evlenmıs... kendı düşen aglamazzz

kadın afetti evet . zaten sürekli peşindeydi adamın. istediği olmuş . neyse mutlu olsunlar ama hiç sanmam . çünkü o değişmez .

Son düzenleme:
Amann bosver ya
Ne olmus ilkleri onda yasadiysan? Suan hayatinda baska biri varmis. Onunla mutlu olmaya bak. Dusun, suanki sevgilin seni birakip bir baskasiyla evlense nasil hissedersin? Uzuluyorsan, gecmise degil bugune odakli yasa..

Amann bosver ya
Ne olmus ilkleri onda yasadiysan? Suan hayatinda baska biri varmis. Onunla mutlu olmaya bak. Dusun, suanki sevgilin seni birakip bir baskasiyla evlense nasil hissedersin? Uzuluyorsan, gecmise degil bugune odakli yasa..

haklısın ... önemli olan ilk değil son olmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…