- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
FarkindayimGüzel arkadaşım lütfen bu edepsiz ve serseri herifle muhatap olmayı kes. Kendi kız kardeşine, annesine, kızına elalemin herifi "vücudunu özledim" yazsa kan çıkaracak adamlar gelip de böyle edepsizlikler yapmıyor mu, suratlarına çakasım geliyor.
Dünyada milyarlarca erkek var. Seni sevecek, sana değer verecek, saçma sapan terk etmeyecek bir erkekle elbette tanışacaksın. Senin şu an muhatap olduğun çocuk beş para etmez bir serseri. Sen bu serseriye mi kaldın?
Babanı, anneni düşün. Seni el bebek gül bebek yetiştirdiler, değer verdiler... Gün gelip de edepsiz bir serseri değersiz cinsel ihtiyaçlarını senin üzerinden gidersin diye mi? Lütfen azıcık özsaygın olsun, muhatap olma bu serseri edepsizle.
Seni sevse seni terk etmezdi. Seni sevse böyle edepsizce şeyler yazmazdı. Yemeyelim birbirimizi. Burası İsveç değil, Türkiye. Bu ülkenin kültürü farklı. İsveçli bir erkek vücudunu özledim dese belki o kadar da kötü niyetli değildir, kültürü gereği. Ama bu senin muhatap olduğun serseri kötü niyetli. Koy tekmeyi.
Haklisin canim benim yaa nerden buluyorum boyle tipleri hep mi cekiyorum yaa biktim usandim artikArkana bakma bile. Kaç kaç kaç!!! Tek bir lafına bile inanma aman aman arkadaşım. Herifin zihniyeti bozuk kendine yazık etme. Sevip sevileceğin mantıklı seviyeli güzel bir ilişki yaşarsın başkasıyla.
Haklisin canim benim yaa nerden buluyorum boyle tipleri hep mi cekiyorum yaa biktim usandim artik
En guzelini yapmissin canim Turk erkeklerinden hayir yok .. umarim tabiii boyle bisey ciksa karsima neden olmasin mutluluklar diliyorum sanada canimcimHmm... Sana naçizane bir tavsiyem olacak. Madem ki böyle tiplere çok denk geldin, bunu tavsiye etmek istedim. Yabancı dilin varsa az çok, yabancı bir erkekle arkadaş olmayı dene. İngilizcen çok iyiyse ne ala, sorunsuz iletişim kurarsınız. İngilizcen çat patsa eğer, fırsat bu fırsat İngilizcen de gelişir hem. Benim erkek arkadaşım yabancı. İlk erkek arkadaşım, Allah hayırlısıyla evlenmemizi nasip etsin inşallah. Beni hiçbir zaman terk etmedi ve çok iyi anlaşıyoruz. Çevremde başka yabancı erkeklerle sevgili/nişanlı/evli kızlar var, onlar da mutlu. O yüzden bu tavsiyemi dikkate alabilirsin.
Her ne olursa olsun, Allah hayırlısını nasip etsin.
Ona bu izni verecek duruma gelmedik aslinda sadece arkadas gibi konusuyordum bir anda dun gece dan diye soylediSen kendi değerini kendin belirlemissin. Seni terkeden kisiyle ne diye tekrar birsey olmamış gibi konuşursun. Kalkar seni arzuluyorumda der, eski sevgililer arasında küçük kaçamaklar olabilir der
Canım benim ya ben kendimi saf sanıyordum sen benden betersin. Adam seni 2 yıllık ilişkiden sonra sap gibi ortada birakmis. Terketmiş seni anladin. Hicmi arkadaşın yok. Ne konuşuyorsunuz arkadaşca Allahaskina. Ne yüzle yazıyorsun der engellerdim kalkmış sana terbiyesizce konuşabiliyor ustelik. Niye. Cunki sen buna izin verdiğin icin. Adam maske falanda takmamis. Açıkca ben buyum diyor. Sende kabul ediyorsunOna bu izni verecek duruma gelmedik aslinda sadece arkadas gibi konusuyordum bir anda dun gece dan diye soyledinasi boyle maske takmayi basarabiliyorlar
Sormaa sormaCanım benim ya ben kendimi saf sanıyordum sen benden betersin. Adam seni 2 yıllık ilişkiden sonra sap gibi ortada birakmis. Terketmiş seni anladin. Hicmi arkadaşın yok. Ne konuşuyorsunuz arkadaşca Allahaskina. Ne yüzle yazıyorsun der engellerdim kalkmış sana terbiyesizce konuşabiliyor ustelik. Niye. Cunki sen buna izin verdiğin icin. Adam maske falanda takmamis. Açıkca ben buyum diyor. Sende kabul ediyorsun
2 yıldan sonra adam seni terketmiş bu seni sarsmadimi canım benim. Git başkasına sor burda konu aç sana yardimci olacak onlarca kişi cikacak. Onamı kaldın o olmasaydı kik yardim edecektim yol yakınken engelle. Özgüvenin belki yerine gelir. Sınavına konsantre ol boş şeylerle ugrasma. Sonra pişman olursunSormaa sorma( yeni bi sehre tasindim daha uzun sureden sonra fazlaca yalnizim simdilik daha cevre yapamadim belki bunlarinda etkisiyle tabi birde sinava hazirlanma psikolojim var..arkadasca konusmamizdan kastim o da bu sinava hazirlandi bana sunu soyle calis bunu boyle yap tarzi taktik vermesi.. guzel bi sarsilmaya ihtiyacm var sanirim
Teşekkür ediyorum allah hepimizn karsina guzel insanlar cikarsin..2 yıldan sonra adam seni terketmiş bu seni sarsmadimi canım benim. Git başkasına sor burda konu aç sana yardimci olacak onlarca kişi cikacak. Onamı kaldın o olmasaydı kik yardim edecektim yol yakınken engelle. Özgüvenin belki yerine gelir. Sınavına konsantre ol boş şeylerle ugrasma. Sonra pişman olursun
Canini acitip oyle mi kacsam yoksa degmez mi
Hahahagece libido patlaması yaşamıştır o.
onun icin hic biseye değmez uzak dur
Nasil bu kadar degisebiliyorlar biz mi kor oluyorz hayatima insan almaya korkar oldumcok itici erkek türü. sevgılı olamayız ama ılıskı yasayabılırız. oldu canım deseydın abaza resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?